Happy fucking new year!

Äru taggad?
Är DU taggad??

Nä nyår är överskattat fo sho. O varför äre så få som har hemmafester?
Var nyss i sthlm o leta efter en nyårsdress men hitta ej någon. Åkte hem med tess o om två timmar ska jag va hemma hos henne o äta middag o förkröka :) Sen drar vi till M. Hoppas det blir drag. Iaf nära till maren. O sist var det skitkul där :)

Tess säger att det kommer o spåra, men vi får se :) Jag o hon håller iaf ihop hela kvällen. haha.

Welcome to the jungle.



Batman is my hero.

Var på stan idag i regnet o försökte desperat hitta nån nyårsklänning men icke. Blev en Batmantröja ist från HMs barnavdelning, killarnas..

Sen när jag kom hem så somna jag typ direkt. Sov nån timme o sen dess har jag bara ätit och kollat på tv o lyssnat på metallica..

Saker som jag önskar mig tills min 20års (!)dag! Jävlar alltså. 20 fucking jävla år. hjelp.
Iaf, jag vill måla om en vägg i mitt rum och sen köpa en maiden och metallica tavla. Såg att dom finns på Gallerix. :)
Ikväll blire sängen tidigt. Ska nämligen sjutsa mina föräldrar till tåget kl 6 på morgonen!! Dom drar till fjällen o så. Sen så jobbar jag från 11-17. Kommer o bli underbart när dom är borta. Bilen alldeles för mig själv!

fghsdg

Testa mittbena idag också. Kanske ska ha så på nyår. Behövs bara fönas lite o tuperas ;)Ombyte förnöjer.

En gammal goding såhär på lördagskvällen
 


bye.

CarmenRose

6hgjh

Goodnight'

go balls deep

image973
image974

You wanna be me

I'm a rockstar ;)

Hello fuckers. Jobbade idag o det var sådär. Så skönt att vara ledigt o man var ju typ död imorse.. Drömde om att jag gick på en skola som låg precis vid en underbar strand. O att typ Tom kaulitz var där o jag var jätte kär i honom :P hihi.

Verkade som om det BARA var tröga kunder idag. JAG vet att det är 70% rea. TROR Dom inte att vi blir informerade om det eller att vi är blinda o inte ser de stora skyltarna som visar det?! jeeeeees........

Maiju var tillbaka idag också. Skönt o träffa henne. (Det är hon som jag vikarierar för på Plantagen, hon bor nu i Norge.) O hon berätta att hon inte skulle komma tillbaka typ. Både ja o nej till det. Bra för att då kanske jag o Camilla får fortsätta jobba där o ha Maijus schema. Skulle va king.

Sen berätta mamma att hennes jobbpolare hade sett mig på jobbet och sagt att jag såg riktigt självsäker ut och att det syndes att jag jobbat där länge o kan mycket!
Men jag har ju fan snart jobbat där i ett år. Började ju som extra i våras liksom :)


JUSTE! Jag och Emzo är med i LT! Dom visa bilder från juldan på alla olika uteställen här i södertälje och vi kom med! Haha okej, emma syns tydligt och bara mina händer syns lite hahaha.

image972
"Full fart i baren redan klockan sju. "
O den där bilden togs inte kl 7. Det där var typ halv 9! haha

Mer bilder finns här :
http://www.lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red_2007.asp&i2=1&Id=24081&isp2=hela

Nu färgar jag håret o ska snart skölja ur färgen :)

Ciaooo

880228

56456424564
4656+45
545996
5564464

London nights

Jisses vilken kväll det blev igår!
Först första förfesten hos tessan vid 6. Vi 7 drog hela gänget till Olearys för att köpa biljett. VI fick biljetter men nu vare bara att lista ut hur vi skulle kunna smita en timma o förkröka lite o sen komma tillbaka igen. Vi lämnade in jackorna o fick stämpel. Sen skulle vi ut och "röka" men då skrek vakten "Hörrni tjejer ni kan röka där inne!" O vi "eee.... alltså.... vi måste vara o köpa tamponger.. he..he..." O han lät oss gå haha. Så vi kuta hem till Tessan igen i bara t-shirt o kjol o va där i 45 min typ och sen drog vi tillbaka. Jag o emma kom in igen, skönt. O sen vare in i dimman. Så himla fräscht dom fått till det där.
Men det blev mkt dans o aa :) Lyckades nog va med på minst 5 mingelbilder o jag tror inte en enda blev bra haha fyffaan. Men det positiva iaf var ju att minst 5 personer ville ligga med mig. Däri bla Pontus, alex... jeff... jeppe m.m. hahhaha

Nä men vid halv 1 drog jag. Kände att det räckte haha. vart där i 3½ timma så jag var rätt så trött. En pommes på sibyllas och sen en taxi hem.

Idag har jag varit hos min kusin o käkat lite julbord. O han har Guitarhero legends of rock! Överlycklig jag blev! Dock sög jag i det somvanligt o han var mkt bättre än mig haha. Doh. 10 barre liksom. Känns inge bra. Men men maria sög hårdast, hon träffa typ ingen rätt haha. O så körde vi buzz och singstar.

Så. imorrn ska jag jobba :)
Btw, någon som vet vart Olearys mingelbilder kommer upp?

adios.

Sååå

Då var julen över :) Blev mkt nöjd med mina klappar. Mkt rocknroll blev det. Snygga martini-glas, svarta sängkläder, svarta ljusstakar, presentkort på Carlings, pengar, lanome smink m.m..

Imorrn blire mera julklappar o sen utgång ;) Later guyyyss..





psst.. Ferdinand är gay.  hihi


God jul :)

Hoppas alla får en underbar dag med mycket mat, kärlek och presenter!
Iår blir det julfirande med hela familjen + daniel.

God jul allihopa! Massa kärlek! / Åsa




För den rätta känslan



love it, love you.

Allrighty then

Känner mig jävligt tråkig i bloggen. Inge skoj o skriva om direkt... Jävligt mkt kunder idag. 5 kassor 12 på dan liksom.

NÄ har inte tid med sånt här. Jag drar ut :)

image955
Mästerfotografen har varit framme igen. Och jag har faktist fotat inifrån. Deni ;)

I got you

Godkväll du sköna böna.
Jag är trött o sliten som ett as. O ja vi hade kunder efter 8. Vi bjussa på glögg o pepparkakor o Susanne gick runt i tomtekläder o bjöd alla barn på klubbor. Skönt var iaf att dom köpt kolgrillen mat så man slapp sin ruttna matlåda. Inge kul o lukta vitlök sen bara :P

happ nu fick jag hjärnsläpp.

Dags o sova. Pusssis

Anyhow

image951

Nästan klar med alla julklappar. Imorrn blire bilen till jobbet. Lite vardagslyx bara. :)

Ett ställe jag inte skulle banga på att bo i, Gateone affären i gallerian. HAR ni sett hur snygga killar det jobbar där eller?! Jisses...

couldn't care less

'Cause I'm gonna hang out with my wang out.
And rock out with my cock out

Julshopping ftw. Åkte upp till halv 1 för att luncha med Tess. Träffa Felicia där också o hon hänka. Vi åt i galleria på nåt café där i mitten. En underbar focaccia till mig o felle och lasange till tess. O till Tess förtvivlan så hade dom inte ketchup där! haha hon trodde servitören skämta när han sa att dom inte hade det :P
Vi åt det o sen tog vi mintglass på Montis. Göttt.. Sen börja julshoppingen för mig. Har fixat till alla nu förutom mami och mormor. 
Fast drog hem rätt så tidigt för kassarna blev tunga och jag blev bara varmare o varmare. Pallade inte mer.
Så 3 tåget hem iaf.
  
Hem, slängde in kassarna o tog bilen till Maxi för att handla bröd o lite frukt.
Hem o slå in julklapparna i svart papper och guldiga snören. Very najs.

Plötsligt händer det liksom. Jag har fått ledigt den 26e! Jag och Malin bytte pass. Hon tog den dagen o jag jobbar nu på fredag ist för henne. PERFEKT!

Nu ska jag ner o göra min fruktsallad på apelsin och äpple :)

Adios amigos!

image950
Tagen av mig.


Äntligen :)

Känns som fredag faktist :) Sjukt haha. Sov ut idag, till halv 11 haha. Var inställd på att dra upp till sthlm idag med jag banga, kände att jag skulle stanna hemma ist o bli frisk.

Igår kom ju stormen o hälsa på mig på jobbet. Kul att NÅN gör det iaf! hahah.

Idag har jag bara tagit det lungt. O dagens hjälte är lätt Asko. Han kom hem till mig med en router o gjorde hela mitt liv så mkt lättare. Nu har jag äntligen internet på min dator o jag slipper sitta i köket på pappas dator.

Sen så baka jag o mamma småkakor. Dom blev mkt goda :)

Imorrn ska jag upp till sthlm o handla julklappar :)

Torsdan ser jag verkligen inte fram emot. :/ Jag jobbar till 22 då! Vi får se om det är nå kunder efter 8 :S

ciaoo ♣♥

fan va ful du är, men mig skrämmer du inte!

Hoppas alla är friska o krya :)
Nu är jag jävligt stolt över mig själv. Palla o jobba fast att man är sjuk. Strongt gjort av mig.
Lite allmänna frågor om jobbet:
Varför vill alla "babbar" (som emma säger) köpa vita plastgranar? Alla frågar fan om dom.
Sen så lämnar dom alltid tillbaka grejjerna. Köper en plastjulgran, kommer tillbaka två dagar efter o ska lämna tillbaka den. Många gör fan så. Why?

Fick sjuts sen till stan av Veronica. Hon är så snäll, babblar massa om hennes liv dock som man inte orkar höra på men endå. Jag slapp vänta på bussen i en timma typ :) Sen hem o käka o kolla lite klipp av Sunes jul/sommar på youtube. Klockers.
Känns redan som om jag vet vad jag kommer att få i julklapp redan. Iaf en skitsnygg nitvärra från topshop och presentkort på carlings. TIHI.

love


Tråkig o sjuk.

Fyfan för att jobba på en helg när man är sjuk. mycket folk o lite ork. Tog mig igenom en dag o det är bara en dag kvar. Fick sjuts hem också. Åkte direkt hem med sofia till Maria där resten av familjen vänta. Jag åt snabbt middag där o drog sen hem o fixa mig snabbt. Sen tillbaka o hämta Sofia o sjutsa henne o anna till en ferre o sen åkte jag till Martina. träffa alla hennes polare där o vi åt lasange. Mucho gott. Chilla där ett tag o sen drog jag hem när alla andra börja bli på lyset. de skulle ut i sthlm men jag bangar. Fan sjuk och ska jobba imorrn. Inte bra. :(

O inatt sov jag riktigt dåligt o drömde att min jacka blev snodd. O jag har ont i min överläpp, känns precis som när man typ hånglar med nån o denne suger hårt på ens läpp. Så känns det nu. :(

Hah idag hade jag på mig tre par byxor (Långkallingar, mjukisar o jobbrallor) sen fyra tröjor (linne, polotröja, jobbtröja och jobbfleece.) Då kan ni ju fatta hur kallt det är på jobbet. Inte undrapå att man blir sjuk :/

Nu äre inte långt kvar till julafton :) Själv har man inte köpt en enda julklapp. Way to go Åsa.

Nä gonattpåer. pöss

Pigg o glad

kexchoklad.


Sååå igår då. Dan börja med att när jag precis fönat klart håret så smällde det till o fönen dog, samt att en propp gick så inge ljus. O nu sitterman här i blött hår. fannnnnn. Sen var man o jobba as usual och drog sen hem direkt typ. Chilla framför oc osv. Sen ner på stan o käka middag med Alex, Tess, Emma, Jossan, Tessan, Terreberre och två andra tjejer som jag inte lyckades få reda på vad dom hette. Vi åt pasta på Barolo o hade det mys.
Tess o jag ville överraska alex också så vi sa att vi skulle på "toa" men egentligen gick vi till baren o betsällde nån rolig drink med tomtebloss i till alex. Så sjöng vi lite o hon skämdes ihjäl hahaha :D
Vid 10 drog jag o tess hem o åkte bussen med halva klassen typ. PLUS Fredrik (jag har en socka i halsen) Forsell. hahaha. Iaf var elina, sami, robin, finn, jaana o pelle där.
O jag blev tvungen att jobba idag iaf. Då blir det jobb hela veckan förutom tisdag som jag var ledig. Kul. Men blir ett kort pass idag. 9.30 till 14.

   
Ingen vidare kvalité på dom bilderna. menmen.

Nu sticker jag, jalla hajdo.

Onsdag

Grattis Alexandra som fyller 19 år idag!! <3333




Har bara jobbat idag, tvingats lyssna på en julskiva som gått på repeat hela dan. Suck. trött man blir på julsånger sen. Drog iaf efter jobbet hem till Orre med Acke o spela tvspel, som jag sög i såklart o sen så kolla vi på 30 Days of Night. Sprillans ny film som kommer ut nästa år. Den var fan as äcklig. Josh hartnett är med o den handlar om typ antarktis (stavning?) då solen försvinner en hel månad om året och så kommer det fram nåt läskigt haha. Se den!

image943

nej nu måste jag sova. Jobb imorgon också. sen förhoppningsvis ledig på fredag. O sen så fick jag reda på idag av Camilla att jag ska jobba hela helgen ist för bara på söndan. KUL att ens chef inte säger det till en. :S

Godnattpåer.

i väntan på bättre tider haha

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Jeans - April 77, Tischa - Gina T och en kofta från Carlings.
Vad använder du just nu för skor: Ett par stövlar från Don donna.
Favoritfärg på kläder: Svart och guld.

Senaste person som
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Ofta man delar en drink med nån? haha
Du gick på bio med: Jävlar. Det var verkligen år o dar sen jag var på bio. kan det vara så tragiskt att det var med Stormen o Tess. O det var typ i somras?
Du gick på stan med: Tobias
Skällde på dig: Jag får inte skäll så ofta faktist... kanske var pappa.

Senaste
Låt du hörde:
Nån på Bandit kanalen. Kommer inte ihåg vilken.
Film du såg: Love actually
Mat du åt: En het grek från nancys
Kram: Hm.. Acke i think..
Puss: Min spegelbild :) haha nä skoja
Fest: På fester är man full, och när man har varit full så sviker minnet en haha :P
Känslan: Nöjdhet?
Ilska: Äh blev lite sur när mamma himla med ögonen när jag sa att jag inte hunnit fixa internet idag.
Resa: Bulgarien.
Glädje: Att jag ska få spela tvspel med lite grabs imorrn.
Dröm: Att jag skulle handla glass från glassbilen. Senast köpte jag Turkisk peber glass som kosta typ 89. O nu fanns det större sånna fast färre. typ bara 6 st i det paketet. Men dom kosta typ 298! hahha sjukt alltså, drömmer om glass, jävla tjockis jag är hahaha.
Boken du läste: I don't do books
Personen du träffade: Mamma.
Personen du pratade i telefon med: Jobbet
Personen du fick sms av: Acke
Gången du åt en 7-eleven korv: haha wtf. Har jag ens ätit en 7-eleven korv? Tror inte det...
Gången du var utomhus: Idag när jag kom hem från stan.
Gången du sov: Inatt?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hm... det kommer jag faktist inte ihåg, Händer inte så ofta nu när ena syrran bor i Västerås o andra på stan...

sound off

Vad har alla småskitar gjort idag då?
Själv är man flitig som en myra o har tvättat. Då kanske ni undrar, bara dina kläder eller hela familjens? Egentligen äre hela familjens. Men i stort sett så fyller alla mina kläder hela tvättkorgen o resten som är mammas kläder och handukar fyller en ikeakasse typ. Sååå nog om det, så intressant.

Var på stan idag iaf efter det. Köpte lite presenter till mina brudar som fyller år imorgon och på lördag :) sen blev det middag på Nancys som jag tog med hem och åt. Sen har jag bara suttit vid datan o legat o kollat på tv. Jag blir galen på DH, när ska man få veta vad Katherins man har gjort!?

Nä vad önskar alla sig i julklapp? Hade tänkt o va generös o köpa nåt till alla :)


not :)

Pussloveya

På tal om ingenting...

Så har jag och Karolina Kurkova samma födelsedag. 28 februari. :)

image942 

btw så är Victoria's secret showen uppe på youtube nu. Check it oout. Hothothot.

Ibland gåre som man tänkt sig..

Malin hade en bok med sig i nian när vi skulle sluta o hon bad alla skriva en hälsning. Det här skrev jag:

"Jadu .. snart är grundskolan slut och det ska bli så jävla skönt!! Sommarlovet börjar och vi kommer att se en massa baguetter på stranden! oj oj oj Vi får hoppas att många kommer att ha fester så att vi kan öhmm, bli fulla tillsammmans HAHA! men men gymnasiet kommer att bli himmelriket! Tänk så många nya snygga fräscha killar det kommer att gå där! En sak e säker och det e att du o jag kommer ragga på rasterna! även om vi inte kommer att gå i samma klass så ses vi på rasterna, ha en jävligt skön sommar / Puss o kram Åsa"

Och gymnasiet blev ju ingen besvikelse som tur var :) Ta mig tillbaka till första ring. DÅ var livet enkelt. ;)


:((gun1)

Döda mig nu. Fan alltså. O inga värktabletter har vi heller.  Helvetes jävla skit vecka har man framför sig. USCH.

How do I get you alone?

Kickass song. Love it.

 

Godnatt lovers.

Julbord!

Ååå lyckad kväll igår or what! Kom dit till 6 o träffa David där som var där med Elgiganten. Helt otroligt vad dom har byggt om där! Så himla stort o fräscht nu. Vi hade as bra platser, framför scenen :) Aja åt gott julbord o bara hade det skitnajs :D Sen tog dom bort nåra bord o det blev dansgolv o jag o david röjde på somfaaaan :D
Sen blev det karaoke o så stod man där o skråla haha :P
Vi ba ta Guns 'n' roses! Paradise city o trodde att den skulle va lätt. Hell no! Verserna var ju omöjliga att hänga med i haha :P Aja drog därifrån lite tidigt. Men taxin vänta o allt. Så jag, david och IronAnders drog till tk :P
haha IronAnders o IronÅsa :D YEAH

På tk vare mkt folk o allt var toppen :D Sen på slutet hände det en tråkig grej men hoppas det löser sig. Drog hem med tess o sen var kvällen schlutt :D

image933
Jobbgänget
image934
Camilla, Susann och Malin
image935
Björn, jag och Hasse
image936
Las Vegas show
image937
rockon
image938
IronAnders och IronÅsa hahahah

image939
Alex o jag.
image940
Bryds
image941
Glad ska man va.

Och det här är verkligen inte alla bilderna. Resten finns på
http://muppab.bilddagboken.se/ :)

Sköna ramsor som SSK klacken drog igår när dom spela mot Modo (sofia berätta):

"Bonde söker fru på borta stååå"
"Sist i tabellen men vi krossar er endå!"

Dom vann med typ 4-1 eller nåt :)

Sådärja. Inatt drömde jag att jag gick till jobbet fast att jag inte skulle jobba. Jag trodde att jag drömde i drömmen men jag var verkligen och jobba. Sen bara drog jag hahaha

sjukt,sjukt. Herråå



Känner du det där?

Julkänslan :)

Om ca 2 timmar äre julbord som gäller för mig. Är lite nervös faktist haha. Men hur ska det gå egentligen? Jag är fan den mest kräsna personen jag känner. Äter fan alltid köttisar, prinsisar och potatisar från julbordet. Aldrig julskinkan eller sillen. Jaja hoppas det finns briéost iaf hah :D

Nä har inget mer o bjuda på. massa bilder på andra datorn. men vet inte när vi får igång internet på den. :/ Aja håll till godo och alla får ha en toppen kväll idag :D Grattis i efterskott till felle som fyllde år igår.
Tjejer vi kanske ses ute :D

godjul pusssss

Kul liv.

Kuuul att våran router totaldött. Helt kaputt. Och att det är nåt cp med modemet. Tror vi.
Säg mig du tekniske person som läser. Om man kopplar en sladd från min dator ner till modemet. Alltså en nätverkskabel. Måste man göra nån inställning då på datorn så att internet ska fungera? För när allt är kopplat så funkar inte interneeettt!! Jag blir galen. Fan varför kan inte allt bara fungera. Nu sitter jag på bärbara som vi lyckats få igång. Typ trådlöst på nån grannes modem? För routern är död och den är inte kopplad till modemet. wierd.

Aja igår jobbade jag och drog och solade efter. Sen idag var jag och klippte mig. Blev mkt nöjd :) Var hos Cutpoint o klippte mig. Hon var bra o så köpte jag en hårprodukt där :)

Sen vidare in på Åhlens o haffa en värra.
Vila: En skjorta typ tills imorgon.
Wedins: Pumps som bara kosta 149. inte för att jag behövde dom men skitsamma.
Lindex: Strumpbyxor.

Sen åkte jag hem :) HATAR REGNET! VAd är problemet. sluta regna! Jag blir galen.
AJA
IMOrgon äre julbord o det ska bli as kul. Fan vad jag längtar.

Sugballehej.


<3

Tycker att Pontares son Vincent är så jävla söt!! Snyggt när killar har halvlångt hår och uppsatt. Och muskler! haha :D

O låten är skitbra :D







Missförstånd ikväll. Killar tänker med dicken, allt är somvanligt. skit.

*mm mm mm*

image930

Christian Louboutin


Aaaaaahahahaha




image928

My rockoutfit is almost fulfilled

ÅÅåå en riktigt lyckad shoppingdag i sthlm. Hitta maaassa snyggt! Börja med att jag våga mig in på punktshop. Dom är alltid som iglar på en där. Iaf köpte ett nitskärp där :D 149:-. Drog sen till Gallerian o hälsa på tessy o gick runt där inne. Köpte först en snäv kjol på Topshop. Stod 549:- på prislappen men jag fick den för 499:- :S aja bara tacka o ta emot :D haha Fick sån himla bra hjälp där inne av en tjej. Hon hade på sig likadan kjol o verkligen lyckats med sin outfit. ;) Gick sen in på HM o köpte mig en skinnjacka! haha vadå impulsköp. Nämen förut var dom ju slut överallt o nu äre lika bra o köpa en till våren. Så det blev den och ett skärp. Sen hitta jag årets hetaste kjol! Jag dog. Haffa den dirr! Efter deeeet drog jag till Gina Tricot o där köpte jag en rockig tisha. Sen åkte jag hem med mami :)

   

Sådärja. Då har jag nästan allt till min rockstil. Latextights, skinnjacka och nitskärp. Nu äre bara Maiden och Metallica tröjorna som fattas. Nån som vill skänka/sälja nåra fina till mig? (a) hihi

Ojuste, linserna ja.. Var o fick lite info. Tydligen så måste man gå igenom en synundersökning först. Vare sig man har synfel eller ej. 580:- kostar det. O då måste man boka tid. Sen tar det tid att få linserna också. 4 dagar till 2 veckor. O jag som ville ha dom imorgon eller på lördag :/ Aja får se hur det blir med det...

O jag måste va o klippa mig. Nån som rekomenderar nån bra frisör här i södertälje som är ung och gärna svenne? hahah
ja jisses.

Ikväll äre Ugly betty och DH!!

Imorrn blire jobb o sen ner på stan efter maybe. O på kvällen blire stanleeeys :)

Rockon


Take a ride on the wild side!

Jag vill supa o festa med Mötley crüe på 80 talet o ha tighta läderbrallor o stort hår o massa smink!! ååå :(

   

image916



Iaf var till Ikea idag. Körde dit i ösregnet! Lite läskigt vare, hörde tidigare på nyheterna om bilar som fått vattenplaning. :S Men jag tog mig säkert fram till kungens k o shoppade. Skönt att bara strosa runt. Blev en del köpt iaf :) Till mamma: Glöggmuggar, servetter och värmeljus. Till mig: Stora värmeljus med glashållare till. Glödlampor, musmatta och förvaringskorgar.
Åkte sen direkt till Ica maxi för att handla lasangetillbehör.
Sen hem o chilla o laga mat :)

   
 

1a advent

Sådärja, städat rummet. Och ska hänga upp min julstjärna, men lampan är sönder så måste köpa ny. har iaf hela dan planerad imorgon. Drar till Ikea o handlar lite glöggmuggar o lampor m.m. Första gången jag kör dig själv och handlar själv. Men det ska bli skönt att bara strosa runt själv o kolla på alla fina inredningar, me like.

Sen ska jag laga lasangee :D muummss.. Vi får se hur det går. alltid intalat mig att jag är bra på att laga mat. Men börjar inse att jag suger på det. Sist misslyckades jag med pommesfritsen liksom. :/ Malin, du får gärna lära mig att laga mat (a)

Kat von D, så jävla snygg männsika.

image913

Where is the snow?

Hata snön förut. men nu vill jag verkligen att den ska komma. Har vart helt sentimentalisk idag. Tänkt tillbaka då man var liten. Huuur mkt snö som helst! O julbaket hemma. Så himla mysigt. O julsångerna i skolan o luciatåget. aa det var tider det :)
Igår jobbade jag hela dan. Hektistk o mkt folk. 5 kassor hela tiden typ. O så fort man var ute på golvet så fick man 1399130483 frågor som man inte kunde svara på haha :P

Sen vare ju tänkt att gå ut. Men när det närma sig att dra så tappa jag lusten. :/ O det e inge kul o försöka kröka o festa om man inte är taggad. Så jag stanna hemma. Spela mariokart mot Joshua som spöa mig på Battel (Battål á la Elina) i mariokart men jag vann racen iaf :) Kollade halva Troja men somna såklart.
Idag fick jag iaf sova ut så det var skönt :)

Var nyss på adventsfika hemma hos Maria. Massa godsaker bjöd hon på :) Nu äre 23 dagar kvar tills julafton :) Måste börja köpa julklappar :D

Vilket datum är lucia? :S