Tänk om man kunde fylla år lite oftare!

Ohohoooh första gången man handlat på systemet idag då. Mkt o skryta med jag vet, nat. Men hela dagen börja fan med att jag typ städat, städat och städat. Fan hela toaletten på övervåningen är fan skinande ren nu.
Jag o sofia var o handla också, kände mig helt lost där inne faktist. O jag var tvungen o betala, runt tusingen gick det på halleluja. Men mamma betalar tillbaka. So no worries :)
Men ok middag med nära o kära idag då. Fick money av mormor och bäästa presenterna av min andra syrra. Först en gosedjursnalle med Luleå Hockey tröja på sig! haha klockren! Och träningsbyxor, linne och träningsBH, Perfekt!
Men usch, känns som om jag bara skriver en massa skit haha. Aja på söndag fixar jag bilder iaf. Pusspå


Underbar dag!

ååå vad glad jag är :DD Jag ÄLSKAR mina vänner! Tack så himla mycket för alla gratulationer! När jag kom hem hade 16 st skrivit till mig på msn och jag hade 13 nya mejl från fb :D Det värmer! O lite otippade gratulationer har jag fått från academic work, asos.com och facebook haha :D
Nä men underbart. O än så länge har jag fått tre presenter + rosor. En jättetavla med metallicamotiv, en svart halsduk/sjal och parfymen Diamonds från Armani! :D
Nu vill jag bara att det ska vara fredag så att jag får åka till systemet! Haha alko :D

Tack mina älsklingar, love you all! <3333

För det är ingen vanlig dag...

För det är Åsas födelsedag hurra hurra hurra :D haha
Amen grattis till mig då! haha 20 gyllene år jajjemensan!
Blir inte så mycket firande idag. Men vad gör det. torsdag är bara en retdag innan helgen. Men sen äre ju helg o då firar vi mig och allt är underbart haha.
Solen skiner iaf! Tack för det! Blir skinnjacka och ankelboots idag. Härligt

Men hoppas alla får en lika bra dag som mig då!

cghjh

Pussokram!

Sista kvällen som ung

Sen går det bara utför haha. Jomenvisst, imorgon blir jag 20. Blandade känslor, panikångest och glädje på samma gång. Så se till att ni grattar mig så att jag blir glad! haha

Idag var jag och jobbade. Inget nytt typ. Jo vi har en feting massagestol inne i fikarummet. Har inte testat den än dock.. Haha så kul när jag ringde susann o fråga henne om hon kunde komma ner med nåt till mig så jag har nåt o göra. Hon ba: Mmm.......... snart.......jag sitter i massagestolen.......
Haha jag bara garva.
O när Björn höll på att flytta massa bingar och pallar så fick jag syn på ett av våra husdjur som vi har här på jobbet. Nämligen möss! Haha och jag fånga den på bild!


Mysigt värre.

Blev ninjaoutfit idag blandat med nitbälte och benvärmare samt stövlar


Var och sola idag efter jobbet också. Så nu är man brun o fräsch. Höll dock på av avlida där inne, hahah.
Imorgon kommer Sofia hit och jag jobbar eftermiddag igen. suck. aja. Pusspåre

fg

Kiss my

Ledig idag också :) älskar o vara ledig, fast nu på kvällen har det blivit grymt långtråkigt. Anyhow så tog jag bilen idag o åkte runt lite. Först ner på stan i mina nyköpta stövlar. Köpte bara benvärmare hah. Åkte sen vidare till Icamaxi där jag träffar på två av mina arbetskamrater, björn och susann. that was wierd. hehe.
Köpte fika tills på torsdag till jobbet och lite lunch.
Jag vill bara att det ska vara torsdag kl 20.00 o jag får åka hem o vara ledig i 3 dagar. Bara fira min födelsedag. Vi firar min födelsedag ordentligt på fredag ist för på torsdag. Mys med middag o sånt.
Aja later.

lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove

image1156

Give me a sidekick

En blackberry sidekick skulle va så jävla fränt o ha. Liksom hur länge har dom inte funnits i Usa men aldrig kommit hit? Inne på T-mobile så kostar en sån runt 2000 kr. Jag vill ha en sån, bara för att alla kändisar har en, och att den verkar rolig att messa med.

image1155

Vad gör man inte för kärleken?

Min kära vän Jeff är i behov av en ny dam som ska förgylla hans vardag. Själv så hjälpte jag honom att skriva hans kontaktannons. Den blev riktigt bra må jag säga. In o läs den nu tjejer o skicka ett sexigt mail till Jeff om du är intresserad!
Jeff Ihatsu the lovemachine haha :D

image1154

It's here.

image1151image1152
Say yes.
Snygg klänning från asos som dom visa i veckobrevet som jag fick idag, o dom är redan slutsålda. Kul.

Idag tog jag en promenad till Skopunkten o Kappahl. Köpte ett par stövlar och fynda ett par vantar.

image1153

Nu äre OC. ciao

Nip/tuck

Vilken jävla serie! Fantastisk provocerande eller nåt! Nyss vare en kvinna som ragga på en annan kvinna, o dom drack drinkar o bla bla bla. Ena kvinnan drogar den andra kvinnan o när hon vaknar upp så har den andra kvinnan opererat bort hennes ena njure!
Eller en kvinna vars hund biter av hennes ena nippel. Ingen vacker syn må jag säga..

image1150

pisshumör

Fyfan vad de sista kunderna sega. alltså jag hade fan velat klappa till dom. Värsta jag varit med om. Bara för att jävlas liksom.


Igår då, då färga jag mitt hår, var nere på stan en vända o testa parfymer, och sen vare födelsedagsmiddag hemma hos Jossan. Jätte trevligt att vara med sina näraokära o äta gott o bara ha kul :) Jag stannade till halv 10 typ medans de andra va kvar o drack sig roliga haha. Åkte hem o a efter en stund så kom
pottan o gjorde mig sällskap. O vi kolla faktist på sällskapsresan snowroller. Klockren film, kan typ alla repliker :) Sen drog han hem o jag fick sova i sisådär 7 timmar innan jag skulle upp o jobba igen. Fyfan det var inge roligt att jobba. Meeenmenn 200 kr i timmen typ. Man tackar ju inte nej.

image1142
image1143
image1144
image1145
image1146
image1147
image1148
image1149

love

Sluta jiddra, börja trolla

Hahahhaha klockren!!


Strum me like a guitar blow out my amplifier.

Sådär pottan, nu fick du vår och sol!

Härligt väder det var idag, o än äre ljust ute o klockan är typ 5! Sommaren är snart här fo sho!
Gick ner på stan idag i skinnjackan o pilotisarna. Dock höll jag på att blåsa bort men vad gjorde det liksom.. Var inne på Parelle o lukta på massa parfymer, en fastna jag speciellt för, Armani Diamonds. Sen vare en till, jag bad henne skriva namnet på luktlappen men alltså jag kan fan inte tyda vad det står :S:S Nåt Woman het eller hot eller nåt :S:S:S Den som lukta så gott. Aja. 
Var inne på HM också o köpte en tjocktröja. 
Gick hem från stan o stanna vid Roffes konditori. Det var första och sista gången jag köpte en semla där. Fyfan vad äcklig den va. Brödet var alldeles för salt och mandelmassaklumpen var helt hård o aa.. Usch..
Mamma berätta att när min syrra var liten så hade hon sparat ihop pengar till att köpa en semla och hon gick till Roffes då för att köpa en. O den var så äcklig, hon var jätte besviken o ledsen.. Sen hade LT gjort en undersökning dagen efter om vilket konditori som bakade godaste semlor o då hade dom skrivit att Roffes var bäst. DÅ hade hon ringt till journalisten som gjort undersökningen och skällt ut honom! hahah stackars sofia..  

Nu ska jag snart börja göra mig iordning o sen bege mig hem till Jossan för födelsedagsmiddag för henne och Harding. Jossan fyller år imorgon och Harding på måndag :)

Love xxx


Livet är underbart

Ikväll går världens bästa o sorgligaste film. Det är ett måste att se den om du inte redan sett den. Så himla underbar pappa och son. Ni förstår när ni kollar. Ikväll kl 21.00 på kanal 9.

image1141

do you?

Yes I do :)

Så jävla trött, varför liksom? Har inte gjort nåt ansträngande idag, eller jo jag städa huset typ, men ändå.
Efter allt fläng här hemma så drog jag ner på stan o klippte mig. Tog nästan en timma o klippa mig! haha kul. Men mja, jag är inte så nöjd nu. Men imorgon får jag duscha o fixa det själv, + att jag ska färga håret. Eller fixa utväxten. Så blir det nog finemang. Kan lägga upp en bild då också.

Sen träffa jag Alex, Tessan o Emma. Vi sprang runt på stan för att hitta presenter till Harding och Jossan som fyller år.
Vi hittade några finfina presenter iaf. Sen efter det va jag o handla o sen hem.
Fan jag fyller ju år nästa vecka på torsdagen. O jag har värsta idétorkan. Vet inte vad jag ska önska mig. O att säga att jag inte vill ha något o ändå få nåt jag inte vill ha känns ju inte så lockande. Kläder vill jag inte önska mig av familjen för det kan aldrig bli rätt...  Så nåt annat då..?
Vill ha tipstipstips! Komigen, hjälp mig! haha
Vad skulle du önska dig i 20års present?

Nu ska jag lägga mig i min otroligt sköna säng, krypa ner under duntäcket. Läsa Klick! och äta Polly som tydligen är genmanipulerade. Mums! haha

Love

åsa


Blabla nu ska jag gå o klä på mig.

gå in på dina bilder och ta fram första mappen vad visar första bilden?
 Hedlund påväg till Malmsjön i somras.

gå in på msn, vem är den längst ner på din online kontaktlista?
Wurre

gå in på din musik, vad är det senaste du spelat?
Inner Circle - Black Roses

gå in på sök på datorn och sök efter bilder, på den bokstav ditt namn börjar på, vad är det första får du fram?


vad är den 17;de bokstaven på tangentbordet från vänster?
H

gå in på dina favoriter, vad är din tredje?
Google

vad är det närmaste höger om din dator?
Lotions

och vad är närmaste vänster?
bordet tar slut.. men en sittpuff typ.

vad sitter du på när du skriver detta?
Handduk

vem skrev du senast 'hej' till på msn?
Har inte skrivit med någon på msn idag.

vad har du för bakgrundsbild på din dator?
en rockstar bild som jag tog direkt från internet o har den inte sparad på datorn.

vad heter du på msn just NU?
- åsa

vem och vad tycker du om den 7;de personen inne på msn?
Asko. Schysst grabb :)

vem tycker du mest om som är inne på msn just NU?
Min mamma haha

hur många ikoner har du på ditt skrivbord?
7 st.

vilken dag är det när du skriver detta?
Fancy friday

hur mycket är klockan när du skriver detta?
13.02

-

image1138

dsfdf


I would surely kick your ass.

Hello suckers. Härlig dag idag. Känner jag nu haha. Bara jobbat somvanligt. Massa oldies o grejjer. En gammal tant betala sina varor med typ 140 kr i enkronor och femmor. Hon hade sparat dom i små påsar o fråga om jag ville ha växel. Trodde det rörde sig om kanske 20 kr eller nåt sånt i enkronor. Men icke :) Min 'skål' för enkronor vällade typ över haha. Seen hade jag två fakturor som tillsammans blev 14 000 kr. Inte illa.

Nyss var jag på box o kick med mamma. Haha det gick ju bra, för mig haha. Mamma var en ren nybörjare så det gick ju som det gick. Men shit vad kul det var att få glänsa lite där o testa andra sparkar som man kört på tkd. O fan vad jag längtar efter att få träna taekwondo nu. Så himla underbart att få köra en fet uppvärmning, rejäl streching och en bara köra på o göra en massa olika sparkar tills svetten lackar haha

Nä imorgon ska jag klippa mig o lite sånt. Nu blire vänner, pussss.


I'm with the band

Work: Groupie

image1131



Jävlar vad jag pushade mig själv på träningen idag. inte nog med att jag tog tyngre vikter så körde jag på fast att det kändes som om armarna skulle falla av. Sammanlagd vikt på stången blev 5 kg.

Pusspus nu ska jag kolla på gynning, groupies ffs :D

work it out!

Sådär nu drar jag snart och pumpar lite. Hoppas solen är framme i en kvart till iaf så skulle det va perfekt.

Fan vad jag längtar till sommaren nu! Lyssnar på Inner circle o bara önskar jag låg på en strand o sola! Är jättesugen på att åka till Kroatien i sommar. Verkar vara ett härligt land. Hoppas resten också vill dit. Nästa onsdag ska jag o tess o ev. nån mer som också ska hänga med på resan va till en resebutik o kolla lite. Måste få tummen ur röven o boka nåt nu så man slipper oroa sig!

image1130

Inte så pjåkigt va? O vid Hvar i Kroatien så finns det en massa små-öar som man kan åka ut med båt till! Sånt gillar jag!

Kysslove


Make my head spinn

Godmorgon allesammans! Jag vakna dock vid halv 11 av att jag var hungrig haha. Idag är jag ledig, så jävla underbart!
Jag hade tänkt o va o klippa mig idag men min otroligt glömska mamma glömde bilderna på Kat von D på jobbet. Så jag får väl klippa mig på fredag eller nåt.
Ska nog inte göra nåt speciellt idag förutom att vara och träna. Känns skönt, o jag o mamma ska va på kickobox på torsdag, hoppas det blir av nu!
image1128
Pusspuss

Come whip my appetite.

image1126
image1127

I bet you look good on the dancefloor

Och så hatar jag kringelstan.se. Helt jävla omöjligt att kolla på bilderna där. Tar fan 30430958 år innan dom kommer upp. Palla att det ska va så. Kan inte allt bara vara lätt?


I just wanna turn you, me, into an us.

Dagens humör:
Bakisångest
Dagens frisyr:
Partyruffs från igår.
Dagens outfit:
Sovkläder
Dagens borde:
Va ute o få frisk luft.
Dagens planer:
no plans
Dagens materiella vill ha:
Nya högtalare till datan.
Dagens längtan:
Tills livet är lätt.
Dagens fundering:
Varför jag drack igår fast att jag inte skulle.
Dagens beroende:
Tandkräm, för att få bort den hemska bakissmaken i munnen.
Dagens tråkigaste:
Att jag måste börja betala för att bo hemma. :( 1000kr till hyran och 500kr till maten.
Dagens irritation:
Allmän oönskad bakfylla.
Dagens låt:
Taio cruz - Come on girl


We party like there's no tomorrow

Sådärja, nu är jag redo att skriva lite efter att ha legat i sängen hela dagen och kollat på tv/sovit.
Jag träffa Johnny och Linn på centralen o vi gick till Olearys. Var lite osäkra på om det skulle va vakt o sånt för Linn är inte 18 ännu... Men det gick galant och komma in o vi hitta ett bord o så. Jävligt mkt folk där. Och Philip Nordins brorsa var trubadur där igårkväll. Träffa alla mina rockers från skolan där. Och det sluta med att Alex, philip, philips pappa Pelle och hans andra brorsa satt med oss haha.
Så jävla roligt när Pelle börja snacka med mig. Han ba: Har inte du en mamma som bott i mariekäll? Och en morbror? haha jag ba joooo (för mamma har berättat innan att hon kännt igen pelle och att han eventuellt var polare med min morbror). Han ba NÄMEN där ser man! haha vad roligt! Jag tycker du är så himla lik din mamma blablabla. :P
Menmen. Vi kröka på på olerran m.m och vid 12 så drog vi till TK. Där vare verkligen en chansning att få in Linn. När vi stod där i kön så ville vakten bara se legg på oss tjejer. För att han aldrig sett oss där förut. *hömrfp* haha nä för jag har ju aldrig varit där.
O Linn visa sitt legg där det stod att hon är 90a o han märkte ju det o fråga om hon varit där innan o det har hon, en gång o då vare tydligen helt okej o vi fick komma in!
Men vi festa på därinne. Då var jag fan redigt borta. Haha as kul där ju :D Men sen gick det utför. En annan vakt tog linn åt sidan o fråga henne om legg m.m. Han sa att hans lillasyrra som var där hade sagt att Linn inte var tillräckligt gammal. Jävla goolare. Alltid ska det va nån som förstör. Så linn var ju tvungen att dra. så jävla synd. för vi hade det så himla roligt. menmen.
Nångång på kvällen så drog jag med Pontus o wurre tillbaka till olearys. Hängde där ett tag o sen drog vi hem till wurre o sov där. Fyfan vad obekvämt jag sov. På golvet på typ en tunn bäddmadrass o det var as kallt!

Lite pics.

Snyggt folk
image1120

Nu kör vi, botten upp :)
image1121


image1122

image1123

Mina boys
image1124

det är taget

Igår kväll var trevligt! Men jag berättar allt senare. Nu ska jag nog sova lite. eller nåt. puss

image1119

take me away

image1118

Till kroatien eller kanske egypten?



Olearys ikväll med Johnny o Linn. Ses där. <3

sexyyxes

Hurtbullen nr1. Vit helg för mig. Och jag har faktist lite träningsmani. Vill ha en vältränad kropp nu! Så efter frukosten idag så var jag ut på en powerwalk på ca 45 min. Skönt. Men kallt somfan. Sen när jag kom hem så blev det 50 situps, ca 15 fällknivar (heter det så :S? När man ligger på rygg med benen rakt upp o 'fäller' ner dom o inte nuddar marken) och sen ynka 10 armhävningar haha. Aja på tisdag ska jag va o träna o det längtar jag till :)

Sen var jag med mamma o åkte runt lite överallt o handla lite grejjer. Och nyss gjorde jag en chokladkaka. Ok kanske inte passar in till min träningsmani. Men det är ju inga sjuka tillsatser i, bara 1 1/4 dl socker. :) hihi


pusspuss

You promised me heaven



Taio Cruz - Take You Away
As bra lååt! PARTY

c'mon boy

Godmorgon! Äntligen får man vackert väder för en gångs skull.
Igår jobbade jag till 15. Lite blandade grejjer som hände. Fick en utskällning av en kvinna som verkligen vaknat på fel sida. Annars vare bara trevliga gamlingar som handla typ.
Åkte ner på stan efter o knata runt där ett tag innan jag blev upphämtad av mamma o syrran. Drog o handla lite o sånt. Sen hem o käka tacos mm. Trodde jag skulle va hemma själv o sånt men nejnej. Pontus o wurr behövde sällskap haha. När jag skulle gå över till honom så hade dom redan gått ut och hoppa på mig bakifrån o skrämde skiten ur mig haha. Men vi åkte ett varv på stan o sen hem till Wurr. Kolla på nån dålig film som hette The One. Wurr somnade. haha kul. Nä men det var mer lockande att dra hem till mig o käka godis o spela mariokart.
Vann inte en enda gång haha! Fyfan vad kass jag är i de spelet.

Sen så var dom så jävla taskiga mot mig. Medans wurre höll fast mig så rota dom igenom alla mina bilder på datan. Inte kul. Menmen det bjuder jag på haha.
Vi kolla på A night at the roxbury och Simpson the movie till typ 1 på natten. Sen drog dom hem :)

fdgf


LoveHate

Vilken jubelidiot man kan va då. Eller bara så jävla klantig. Började inte förns 15 idag så jag tänkte locka håret o lite sånt för att va extrafin idag... Fixar mig o allt är frid o fröjd.
När jag tagit bussen ner på stan o ska gå på 760 så kollar jag på klockan.. Vafan. är den bara halv 2?!?!? Vadi, jag ska inte ta bussen till jobbet förns om en timma! Vad äre med mig egentligen. Tagit fel på en hel jävla timme hahaha. Aja så jag gick runt på stan o fick frippen förstörd. Typ storm ute.

Yess så jag handla lite dårå, ett par nya brills och makeupremoverservetter.
På jobbet vare kaaaaaaos. Eller as mkt folk. Det enda jag säljt idag var typ snittblommor. På rad kom dom o alla hade antingen en bukett för 79, eller 149.
Dan var seg o blablabla.

687659878

I get my inspiration from her

image1112

Något i den stilen hade jag tänkt att klippa mig. Känns som om det är dags för lite nytt o fräscht. O hon är ju så jävla snygg också.


Seek and destroy

Men hallå, vad gnällde jag över? Den här dagen gick ju ovanligt snabbt! Men det var nog för att vi hade mkt kunder. Flera som var inne o köpte alla fjärtars dags rosor m.m. O så käka jag på donken också. Men blev besviken när dom inte hade Elmaco kvar. Shit har ni förresten varit på Donken i moraberg? Dom har ju byggt om aaas mkt där inne! Helt sjukt vad fräscht det är nu.

Anyway så vare jag o grabbarna som stängde. De tre musketörerna som gör allt ihop. Vet att Maria hatar det för att hon aldrig får nån hjälp av dom. Menmen. Dom tre är ju så jäkla muppiga. Björn driver ju alltid med en, o Jonas chefen går ju alltid runt o sjunger med till radion o typ går o mimar som om han stod på scen typ. Sen har vi ju Alex som bara är ett skämt typ haha. Nä men han är 25 barre, har fru, två barn och volvo. Fick fan en chock när sussi berätta det. Jäjä. Dom grabzen var kvar efter stängning. När jag räknat kassan o så så satt dom o käka glass liksom. Bra jobb.

Jag hatar arla reklamen. Vad vill hon?! DÖ!

så nu ska jag snart sova. Pussss

------------

Jag har sån jävla panik. Fyfan jag mår typ illa. Vet att jag beter mig som en tönt men jag fasar verkligen för sånna här dagar. Jag tycker liksom att en halvdag på jobbet är jävligt lång. Tiden går så sakta, man har inget o göra. O nu ska jag jobba i 10 timmar. aja ska väl vara glad över att jag har ett jobb. Men endå.


Jag kan ge er värme!

Tror ingen har missat Frusna män söker Kärlek på femman haha. Hur sköna verkar inte dom grabbarna?! Jag skulle fan lätt kunna dejta Per Arne och Anders. Mm mm mm riktiga män med en sexig dialekt haha. Nej men hur gulliga som helst. Speciellt Per Arne med Baltazar haha. Äe verkar vara helsköna killar.

image1110image1111

Som salt och socker.

Idag vakna jag med en smärta i foten. Inte så himla kul kan jag säga. Menmen. har bara hängt hemma hos asko idag med Joni. Mupp 1 o mupp 2 typ. Går inte ihop alls. Stanna där ett tag o bara chilla. Spela lite tvspel o så.
Sen gjorde jag o Joni värsta dealet. Han lyckades sälja en mobil till mig för 150 kr hahah. Eller en hunka o en trisslott. Schysst mobil ju, rolig vridbar display och 3,2 mpixel kamera :)


Imorgon väntar en helvetesdag på jobbet. 10 timmars arbetspass o jag vill bara skjuta mig själv. Heh.

puspus

M


Gaaanska glassigt

Efter en onyttig helg med plankstek o vin på barolo och utekväll med en massa dricka o mat så behöver man ta igen sig. Så imorse gick jag upp vid halv 12 och käka frulle. Sen ut och powerwalka i det fina vädret. Tog min runda som tog ca 40 min.
Hem o chilla ett tag och sen vid 18.00 så var jag och träna på gröndal. Styrka i grupp 60. Passet var sådär. Hon bytte övningar så himla ofta. Upp o stå med stången, 10 lyft, sen ner o ligga på golvet o göra nåt. Sen upp igen. Jävla bytande hela tiden. Så jag ska nog bara köra med Magnus i fortsättningen.

Sen när jag skulle cykla hem och kom till en backe som jag tänkte gå upp för. När jag ska hoppa av cykeln i farten så landar jag fel o trampar as fel o höll typ på att falla ihop för att det kändes som om jag vrickat foten. Fifan. men det gick över efter en stund. Tur. Inge kul o ha en vrickad fot. Eller jo, skulle va kul :D haha aldrig vrickat min fot eller så.

Pussi
image1106


We're gonna rock down to Electric Avenue.

                  

Gårdagens

Såhär fancy var jag igår.
Look á la Britney Spears. Dock inte lika avslöjande. haha

gdfg dsfdsf
Looking good, number one :)


So...

Härlig födelsedagsmiddag igår. Kom till Tessan typ en timma försent för att jag jobba till 4 osv. Men vi åt god mat o drack gott. Så himla mysigt att festa där. Mycket dans o bara rent party med dom närmaste. Och i köket hade hon lagt upp en massa kuddar på golvet och en vattenpipa i mitten. Hur mys som helst.
Sen åkte vi in till sthlm med Jossans Moore-kompis. Vi skulle på Moore kväll på Café opera. Vi gick in gratis o så. Men det kändes lite stelt där inne. Många äldre personer o så. Men jag blev lite torre där inne. Hade ingen lust alls att festa eller så.. Så jag drog. Gick o hämta min jacka o skulle bara gå på toa innan jag drog. Jag står där i toakön o väntar o toadörren som var precis vid mig öppnas och ut kommer min syrra! hahah Båda två bara stannade upp o kollade på varandra o typ tänkte " Men dig känner jag ju igen!" hahahha äe det var så himla konstigt att träffas just där utan att ha den blekaste aning om att båda skulle ut hahah.

Jag gick till centralen för att vänta i typ en halvtimma tills tåget skulle gå. Sprang över till andra sidan och köpte lite donkenmat. Så satt jag där inne på centralstationen på mittenplanet eller vad man ska säga. Sen när tåget typ skulle gå så skulle jag bege mig mot perrongen. Går neråt en trappa och upptäcker att dom dragit igen stängslet o jag inte kommer dit!! Får lite småpanik o tänker vafan, jag kan inte missa det här tåget! Så jag springer tillbaka och upp till övervåningen. DET ÄR LÅST! Jag kom inte ens ut!! DÅ hade jag jävligt mkt panik! Snart skulle tåget komma liksom!. Ja så det enda jag kunde göra var att gå ut på perrongen o gå över spåren! Aldrig sprungit över spåren där. Och jag var tvungen att springa över två st också. Men som tur var så hann jag med tåget precis.

Sen när jag äntligen var i södertälje så tänkte jag ta en taxi. När jag står där o väntar så kommer min granne och hennes polare också o ställer sig där o väntar. Haha jag har typ aldrig snackat med henne men jag ba: haha du bor ju på min gård. Så vi dela en taxi hem. PErfeeeeeekt :)


A tout le monde
A tous mes amis
Je vous aime
Je dois partir


I live the rock'n'roll life. Nästa grej att klara av är att kunna spela Crazy Train på gura. Asko ska lära mig och han har lovat att jag ska klara det. Vi får hoppas på det helt enkelt. Ozzy ffs haha.


Beroende

Fyjävlar vad Ahlgrensbilar däcken är goda!

Anyway. Idag på min lediga dag så var jag med min snygga vän Alexandra till sthlm. Presentköp o outfit tills imorgon stod högst på listan. Vi traska runt där inne i city o käka lite lunch m.m. Jag hade en lyckad dag o hitta en fin klänning, en snygg sjal som var på rean från carlings och så present till Tessan.
Åkte hem rätt så snabbt igen för att fixa mig och sen dra o handla med mamma, enbart bara för att tvinga henne att ta en sväng förbi systemet o köpa en vinare till mig. Sen från Ica nazi så tog jag bussen in till stan.
Påväg till Barolo där det skulle va Afterwork med jobbet. Kommer dit o inte en jävel är där! Frågar en servitris o vi "Plantagen" var uppskrivna till halv 7 ist för 6! KUL att ingen sa det till mig! Eller iofs så hade Camilla skrivit det på msn men jag hade inte hunnit se det...
Iaf med as onda fötter så gick jag en vända på stan o sen tillbaka igen. Myyycket trevligt vare där. Gillar mina kollegor.
Och sen äre ju så bra att man jobbar på just Plantagen. Kommer ihåg att i somras så var Baroloägaren och handla hos oss. En jävla massa grejjer o det blev runt 30 000 kr liksom. O jag har för mig att Jonas min chef gav en massa rabatt då... Så nu vare paybacktime. Gratis middag på Barolo för alla anställda :D Eller aa, vi hade tillgodo på 210 kr per person. Så jag tog en fet plankstek och ett glas vitt. Mycket gott.
Hade velat vara kvar längre men jag kände att jag vill vara pigg tills imorgon då jag ska jobba.

Så imorrn då. Jobba från 9.45-16. Sen fort hem o fixa mig o sen dra till Tessan på födelsedagsmiddag och förkrök. :)

På söndag ska jag på bio med A. Jag vill se We own the night, hoppas det blir den :)

PussY

Got my outfit

image1086
ÅÅ jag riktigt spatserade till jobbet. Kände mig så hemma i kläderna! Älskar tröjan som jag köpte på konserten! Och till allt det där hade jag skinnjacka och mina ankelboots. Det gick så lätt att gå i dom idag :D Nu ska jag bara slita ut tröjan ordentligt o tvätta den somfan. Jag är lycklig nu! Härligt

Megadeth live!



Så jävla dålig kvalité haha, alltså ljudet är ju inte mkt o hurra över. Menmen. Där har ni dom, spelar Symphony of Destruction. Lite skakigt också, men jag rocka ju på samtidigt som jag filma haha. anyhow :) enjoy. hah

Hangar 18


Godnatt :D

Mega fucking deth!!!

ÅÅ konserten var as braaa!! Ett sånt jävla klockrent band alltså!
Först åkte vi till söder o käka på en restaurang där. God mat och ett glas vin. Sen åkte vi till årstaberg och tog tvärbanan till fryshuset. Var typ ingen kö alls när vi kom fram så det var skitskönt.
Först var det två förband. Evile och Avatar. Avatar tyckte jag var hyffsat bra :) Sen kom Megadeht o bara ägde! Körde dock bara några av dom låtarna som jag tycker är skitbra. Daves röst var rätt så sliten men men, dom körde på endå.

Evile
image1081

Avatar var flitiga med vispen hahah.
image1082

Avatar från GBG
image1083

Megadeth
image1084

image1085

Har nåra filmer också men ljudet är inte det bästa och jag har ingen aning om hur man lägger upp en film på youtube :) Så dom får vi se sen hur dom blev :)

Nu ska jag typ gå o käka frulle och sen så drar jag till jobbet.
Ciaaaoo :)



I just want your kiss boy


Killen i videon är grymt söt :)

Today I found my love

sdfd
Dom här godingarna fynda jag idag. 200 kr o dom var mina. 8 cm höga. Om man plussar på det på min längd så blir jag 1,84. Hallå där uppe liksom hahhaha nä men äkta skinn också, så dom formar sig efter ens egen fot :) Hoppas bara jag vänjer mig och den där förbaskade smärtan försvinner nångång. Ska nog köpa "Partyfeet" som man lägger i. Får se om det blir bättre då. Sjukt snygga på är dom iaf. Och en kilklack gör allt så mkt lättare. :)

Idag äre ju världens bästa dag också! Semeldagen (stavas det så?! :S) ju. Så himla gott haha. Var nyss till ica nazi o köpte. Och jag sket i träningen idag. Bra combo. Semlor plus ingen träning. No good... Anyway, om man inte har lust så har man bara inte det. Orka tvinga sig själv o gå då.

hihi igår när jag åkte bussen hem från jobbet så satt jag o snacka i tele med tess. Nämnde bla att jag bäddat med mina nya lakan som är helsvarta o aa. Sen när jag skulle gå av så kommer det fram en gubbe till mig som hade tjuvlyssnat när jag snackat med tess o fråga vart jag hade köpt mina lakan! hahahha. Blev lite chockad men det var kul, berätta att dom var köpta från hemtex.
O jag har kommit på en ny resväg hem. Så himla perfekt. Ist för att gå hem från stan, eller åka med 760 till geneta typ så kutar jag till hölöbussen o tar den till typ saltskog/västergård. As bra o nu kommer jag hem innan 9 yay :D haha Onödigt vetande jag vet, men skitsamma.

Imorgon blire megadeeetthhhh! TAGGAD SOMFAN!
Ojuste. Haha imorgon så ska Linnéa fota mig på jobbet. Till nåt skolarbete där man ska fota nån som jobbar. O hon ville fota mig för att blommorna blir en bra bakgrund :D hihi

Pusspuss

To you

image1076

Imorgon ska jag va på stan. Funderar på att köpa ett par stövlar med kilklack. Såg en kvinna idag som hade ett par skitsnygga stövlar. Fan att jag inte fråga vart hon köpt dom.... Sen ska jag träffa Johnny, ge honom hans saker och sen drar jag hem, käkar o sen är o tränar.
Nu är jag så jävla hungrig. Blir nåra mackor typ.

image1077
Us


Direkt

Snacka om en kväll som inte blev som man tänkt sig. Börja med världens jävla snöstorm! Bussarna krånglade o en massa skit. Fick hämta alex från konsum för att bussen inte kunde ta sig fram. Och sen hämta Johnny för att hans buss aldrig kom.
Iaf så laga jag o alex mat först. Blev torr wok med nudlar haha. Men det gick ner. Sen föra vi lite o tog en massa bilder typ. Taxi ner till centralen där vi träffa jacob o sen tåget upp. Sån tur var så krångla inte tågen.. :)
Väl där så hade tess o co redan gått in o när vi kom dit vid halv 11 så var det världens kö. Fast jag och Alex fick gå före haha för att vi känner tess som känner nicklas som känner Olof som är ägare hahha. Dock fick inte J o J inte följa med... Typiskt.. Aja inne kunde vi inte heller lämna in jackorna, garderoben var full. Så vi gick runt o bärde på våra jackor hela kvällen. kul.....
Men där inne röjjde vi o så. Tyckte det blev roligast mot slutet. Då vare många som dansa o så. Fast sen blev N utkastad så då drog vi till Max och sen en taxi hem med J o J. Vi var väl hemma runt 4 kanske. Och så bums i säng.



Nej det tar alldeles för lång tid att ladda upp bilderna här. Lägger upp alla i min bdb istället.

Kyss

I'm comin'

Idag var jag på stan med syrran. Vi åkte först till plantagen o hon köpte en blomma. Sen in till stan o fika på nancy's o så köpte jag en skjorta till pappa som fyllde år igår och två par strumpbyxor för halva reapriset på twilfit. :)

Snart kommer aggeballe hit o vi ska laga mat o förfesta. Sen senare kommer Johnny och Jacob :)
Sen drar vi upp till sthlm o festar där hela natten.
Ha en trevlig kväll allihopa! PUSSLOVE

Hungry eyeeeees

Bästa delen i hela filmen!



Imorgon blire förferre hos mig o sen drar vi till sthlm. Pussochadjö.

It's not how I want to get down, yea.

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Babben som kom ut naken från solariet! Hahaha nejfyfan. Kanske att jag hade bilen?
Vad gjorde du kl 08 imorse?
Jag panikvaknade o trodde att det var den här fredagen som jag skulle jobba ist för camilla men som tur var så äre fredagen den 15e ist. Men dock kunde jag inte somna om :( Så jag kolla på tv typ.
Gjorde du för 15 min sedan?
Cyklade hem från gröndal i regnet/snön.
Det sista du sa högt?
"Hejdå!"
Det senaste någon sa till dig:
Instruktören sa "Hejdå"
Vad ha du druckit idag?
Mjölk och vatten.
Vad var det senaste du åt?
En banan
Vad var det senaste du köpte?
Mat på Maxi. Men det var mamma som betala haha.
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Träfärgad hah
Vad är det för väder hos dig nu?
Ett riktigt busväder (måste säga busväder med skånedialekt). Regnrusk.
Godaste glassmaken?
Turkisk peber glass.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, killen kanske är snygg men har en dålig personlighet. Så nä, man måste lära känna personen först :)
Sover du tungt?
Alltid!
Drömmer du mardrömmar?
Det händer.
Trivs du med ditt jobb?

Till och från :) Men det är soft.
Favoritklädsel?
Mina plantagenkläder ftw! haha nejfyfan. Typ nåt svart, nitar, tight..
Favoritlåt just nu?
Har ingen direkt favorit.
Vad ser du om du tittar till höger?
Mina gardiner.
Vad gör dig glad just nu?
Mina underbara vänner :)
Vad ska du göra härnäst?
Jag vet faktist inte? Vi får se. ska nog lägga mig ner en stund o vila.
Höger el vänsterhänt?
Höger
Humör just nu?
Nöjd o trött
Favoritgodis?
saltlakrits
Kläder just nu?
Nåra svarta mjukisar och en grå t-shirt.
Sommarplaner?
Utlandsresa lätt! O sen blire väl massa jobb m.m.
Hur många kuddar sover du med?
5 =))
Spelar du ngt instrument?

I wish. :/ Önska jag kunde va något musikalisk men icke.
Morgon eller nattmänniska?
Varken eller.
Vad är viktigast för dig?
The ones I love
Är du kittlig?
Om jag koncentrerar mig så är jag det inte. Men annars är jag det.
Snarkar du?
Om jag är fetingförkyld ja haha
Stjärntecken?
Fiskarna
Äckligaste insekten?
Typ maskar? haha nej fan jag vet inte.
Stökigt el välstädat?
Oftast äre så jävla stökigt. Men just idag äre renstädat. En hel papperskasse full av tidningar o skit rensa jag ut idag. Slängde 16 cosmopolitan o en massa andra tidningar som jag sparat på. hih
Längtar du mest efter just nu?
Lördag för då ska vi ut o festa som aldrig förr. Och onsdag för då ska jag se Megadeth :)




Sådärja. Vaknade skittidigt idag. Kl 8 bara för att jag trodde jag skulle jobba. Men det skulle jag ju självklart inte o så kunde jag inte somna om. men vid 10 var jag uppe o städa huset. Även mitt rum som är fint nu :)
Sen åt jag frukost o sen cykla jag till gröndal. Gick på ett pass som var 30 min. Magstark. Mkt situps o sånna övningar. Sen basta jag o duscha o cykla hem i regnet. Kul haha.
Ikväll får vi se vad som händer :)
Pusssssssss