snööööö

stoorm

Jag älskar snö. O jag vill bara upp till luleå när jag ser snö. :)
Igår hjälpte jag min moster att flytta. FYFAN vad jobbigt det var. Andra våningen och ingen hiss. Kan ju tacka mina föräldrar att jag sluppit vara med om ett sånt kaos (jag har aldrig flyttat i hela mitt liv). Menmen det var ju skönt efteråt.

Ojuste, min datorskärm har lagt av :( Både bra och dåligt att det hände. Det dåliga är att jag hatar när saker inte funkar haha. Fast det som e bra är att nu får jag en anledning att köpa en ny skärm, som e mkt större. Den jag har nu är kanske på 10 tum eller nåt. Den e asliten. Så då får jag en större som man kan kolla på filmer bättre o.s.v.

Så idag denna ångest-söndag så ska jag träffa alleballe o fika o sen va o köpa en skärm :)

Trevlig dag! Pusspusspuss

Bloggtorka

Och jag förväntar mig inte att jag har några läsare kvar :P Men om det finns nån flitig jävel där ute som kollar så äre så att jag jobbar på för fullt.

Skriver lite grejjer som jag gjort på sistone:

  • Gått på fotbollsgalan med Freddan. Fick gratis biljetter från SJ.
  • Festat i sthlm med tess och några till. Det var hur kul som helst, fast att vi bara var på förfest och sen drog till nickes polare ist för att dra ut. Dock putta tess mig ned från sängen som jag satt på så jag slog i armbågen riktigt ordentligt så nu har jag ett stort lila blåmärke :P
  • Haft riktiga skitdagar på jobbet när man är på riktiga sunkiga ställen där de har kaffemaskiner på de stördaste platser o man måste diska i en pyttelitet handfat, brevid en pissoar o toalett. HEHE jag höll nästan på att börja gråta där när maskinen sedan börja läcka.
  • Haft bra dagar när allt har gått bra och man har blivit klar tidig.
  • Fått nya jobbkläder som är asfula. Men jag är tvingad o ha dom. Jag ser ut som en blandning mellan engelsk fotbollsspelare och en städare.

Nu kommer jag inte på nå mer. I helgen ska jag SOVA och hjälpa min moster att flytta.

Nästa vecka då! Jo serri. Dom gillar överraskningar på jobbet. På fredag ska man bara göra ett jobb och sen ska alla vara klara för att åka på kickoff i tre dagar! OCH ingen vet vart vi ska! Eller jo nåra vet väl,. men jag vet inte! Läskigt o roligt på samma gång! Jag kan tro att det blir finlandskryssning, men vem vet ;;) fyfan vad kul o fan vad jag längtar! Nästa vecka kommer att gå sjukt sakta bara för det :P








För mkt vin och en puttig tess haha =




Nej nu ska jag käka middag. Haregöttheeeej.. <333