Did I say that I love you today?

En torsdag jag sent kommer att glömma. Vid 5 åkte jag ner till centralen o satt med David på CP o drack smirnoff medans vi väntade in de andra. Tog tåget upp o satt o drack min dricka som var sourze pineapple blandat med passionsdricka. Jäkligt gott faktist. Godare än tessans lakrits cider haha :D
Tog båten över till grönan o stod sedan o väntade på våran tur vid biljettluckorna. Ny grej att man tar en turlapp o står o väntar på att få köpa inträdeslapp. Oturen som vi hade så vare typ 200 nr innan det var våran tur. Iaf så ställde jag o tessan oss brevid en lucka o kolla priserna o lite sånt: Tjejen i luckan tröck en massa nummer men ingen kom ju. Spontant så ställer jag mig där o säger att jag vill köpa inträde. "140 kr" säger hon. Paff som jag är så betala jag! O efter gick tessan o resten av gänget. haha hon kolla inte ens viljet nummer vi hade :P Vilken röta alltså :P
Inne på grönan var det packat med folk o jag o tessan var jätte nödiga så vi fick på toa medans resten gick in i publikhavet. Såklart hittar vi inte dom när vi är klara och det går såklart inte o ringa. Aja vi tröck oss in där o stod o lyssna. FAN VAD BRA DOM VAR! Så jävla bra liveband alltså.

image1350
image1351
image1352
image1353
  image1357
image1358

Mitt i konserten så åkte jag o tessan bergochdalbanan i solnedgången. Riktigt mys. Sen efteråt så hitta vi somturvar resten av gänget. Tröck in oss i en buss. Jag o tessan var dom sista som kom på. Vi stod tryckta mot dörren. Haha sjukt. Donkenmat o så träffa jag Björn där också. Åkte tåget hem med honom också. :)
Nu är jag ju självlart sjuk. Förkyld som ett as. Har på fläkten nu för att det känns som om jag ska brinna upp. Tog ledigt idag för att vila upp mig inför helgen som jag måste jobba hela. FYFAN. Känns som om en svimmning ligger på schemat. Skulle nästan vara skönt om det hände för så skulle jag nog få åka hem.
Palla varmt växthus. Palla frågvisa kunder. Palla en rinnande näsa. Palla att jag typ nyser 238509345 ggr. Palla...

Låtar ni bör höra är:
In flames - Only for the weak
In flames - Delight and angers
laddaladdaladda



En annan nyhet är att jag har blivit olyckligt förälskad igen. Säkert ingen som hört om bandet The Jonas brothers...
Iaf är dom skitstora i USA och består av tre bröder. 15, 19 o 20 år. Kevin, Joe och Nick. O det är Joe det handlar om. Han är så jävla snygg så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sjunger bra o är bara för vacker.


Sångaren....

image1359

Haha nä jag måste gå o lägga mig nu :P Pusokram

Nununuuu

image1343

saru?

Typ inget o skriva. Kul jul. Längtar bara tills imorgon då det är Inflames. Ska få gå tidigare från jobbet o sen vid 5 åker vi upp till Grönan. Hoppas det inte är så jävla mkt folk där. Det äre säkert.. Önska man bara kunde glida in lite enkelt. Aja vi får se imorrn.

image1349

Lycka är

att få va med sin bästa vän en hel dag.
Vid halv 10 ringer en morgonpigg(!) tess mig o vi planerar dan lite. Åker upp dit till 12 o vi drog direkt bort till skansen o grönan. Käka på nåt mysigt fik där o låg sen vid kajen o sola en stund. Sen när vi tröttna på det så börja letandet efter humlan där en viss Elin Kling brukar hänga. Vi hitta parken men ingen Elin dock :P Låg där o käka glass o bara hade det bra :D Sen strosa vi runt lite mer. Shoppa på Glitter där Tess köpte en hatt o jag en ring o lite nödvändigheter som toffsar o hårnålar. Sen åkte vi hem o drog direkt till Donken, nån som är förvånad? haha nej tänkte väl det, tjockisar som vi är liksom. Anyway så satt vi vid maren o käka våran middag o sen fick jag se tess lya. Supermysigt o hennes säng är lätt godkänd. Innan har hon haft en tunn madrass o en rätt så osovbar säng haha :P Men nujävlar ja nu kan man nog få en god natts sömn i den hihi :P

image1338
image1339

image1345
image1346
image1347

Imorgon väntar en heldag men sen äre ju bara en dag kvar tills In flames. Så taggad.! Nu är jag mest sugen på min säng o en god natts sömn. Kyss.


OK

Fyfan vad sjuk grej som hände idag då. Jag är ensam hemma mitt på dan o har samlat ihop lite kläder som ska tvättas, när jag är där nere så hör jag världens krasch! Alltså det lät som tusen speglar gick i golvet o i tusen bitar. FYfan vad rädd jag blev! Första tanken var att NEJ min Metallica tavla har åkt rakt ner i golvet. Går upp med skakiga ben o kollar, nej den hänger kvar.. men vad vare som gick sönder då? :S kolla i alla rum, inget var sönder... så börja jag tänka att jag bara inbillat mig eller att det hänt hos grannen. Så fortsätter jag med mitt o går till jobbet o så. Sen nu när jag kom hem så visa mamma mig deras sovrumsfönster som det är ett stort hål i första rutan (är ju två rutor i fönstren). Tydligen så har en kråka åkt rakt in i rutan.
Märkte aldrig det för att deras rullgardin var neddragen. Konstigt bara att jag inte såg glaset på marken framför huset... Anyhow. Imorgon ska jag va med min älskade tess hela dan. Vi ska åka till Ikea o jag ska se hennes lya :) myspys.
O på torsdag så ska jag till Grönan o se In Flames! FETT NAJS!
Nu lite egopics. Gillar mina ps-skills haha :P

image1330

image1327

   

Köss

SÖNDAG



image1326


Ännu doftar kärlek


Jag absolut älskar den här låten. Så vacker.

Älskling, fyra sekunder, underbart e kort.

Fredag o jag antar att halva södertälje är ute o super ikväll o resten går ut imorgon. Alla förutom jag. Kul jul. Men ist tjänar jag pengar o slipper få en hemsk bakfylla :P Men ack vad kul det skulle vara o gå o dansa till schlagers på olearys. Fäller inga tårar för det.
MEN hallå, nästa vecka på torsdan så ska inflames komma till Grönan o jag vill dit!! Nån som vill med? komigen nu!

Köpte nya örhängen idag också, sån nickelallergiker jag är så måste jag tyvärr ha äkta guld. Det suger lite för utbudet är inte så stort om man nu inte vill punga ut flera tusenlappar...
Dom här fick det bli iaf:


300+

Nu ska jag kolla på Extra Extra!

Det stod att du var snygg, men du är ful, jag har blivit lurad.

Okej, vad sägs om det här då. Den 9 juni så går mitt busskort ut. Då ska jag cykla till jobbet, en hel vecka. Den andra briljanta idén jag fick var att berätta det för mina föräldrar o sen skaka hand med pappa om att jag ska göra det. Way to go, ingen utväg typ.

Nej nu äre SATC time. Hörs!


Piggostark

Idag idag har jag varit väldigt effektiv. Har tvättat, rensat ur min garderob (blev en jättestor kasse o en lite mindre påse med bara kläder i. Plus en som ska upp på vinden.)
Åkte sen till Ikea o Jula o handla ramar, ljusfat, en matta, servetter, ljus typ :) Sen på Jula handla jag en fläkt.
In till stan sen o handla ljus o stenar o sand :D

  

Fläkten tog btw 50 år att få ihop. Menmnen, med lite hjälp av pappa så gick det.
Visar tavlan också som jag fick upp i söndags:



Sen bilder från i lördags:

image1319

image1320

   

Mitt hår var mest populärt, roligt o dra i :P

<333

Jobbjobbjobb. Dagens händelse var att jag fastnade med hälen i en cc-vagn o det gjorde så ont att jag bara ville ställa mig och gråta. MEN stark som jag är o viljan att inte skämma ut mig i butiken så vare bara att gå bort smärtan. Nu har jag btw skitont i foten....
Imorgon är jag somvanligt ledig o tänkte ta en tripp till Ikea. Ska köpa några svarta ramar, hitta nån billig o bra fläkt o lite annat tjafs. Nån som vill hänka?

nej har lite bloggtorka. Får återkomma imorgon. adjö.


Not so bad

Min helg har varit helt okej :) Var i V-rås igår o kom hem idag. Där fira vi Daniel o jag har gosat en massa med lilla Emil. Har en massa bilder som jag ska lägga upp men måste få dom först av syrran.

O idag ÄNTLIGEN så har jag o mamma tagit tummen ur röven o hängt upp min metallica-tavla som jag fick i födelsedagspresent. Den passar perfekt på den väggen. O så har jag rensat lite o flyttat om lite grejjer.

Har läst en massa Veckorevyn på tåget till o från Västerås o så läste jag nåt som bara stämde in så himla bra haha. Har inte tidningen här men skriver det jag kommer ihåg :P

Saker man bara hatar när det händer:
- Man har äntligen bestämt sig för att gå på en lång powerwalk på 6 km o har laddat ipoden o är på g. När man har gått 2 km så tar batterierna slut i ipoden! Ska man fortsätta gå, vända om eller bara lägga sig ner på marken och stanna där?
(hahahhhha)
- Du har laddat upp framför tv'n o ska se DH/Greys o bara har längtat efte att få se fortsättningen från förra veckan. Men så upptäcker man att det är hockey hela jävla kvällen ist!
GAH
- Eller som när man har längtat efter ett varmt löskokt ägg o till sin förtvivlan så är ägget hårdkokt!
(Vet inte hur många gånger det har hänt mig. Löskokt for life.)

Nej nu ska jag tända lite ljus, äta något gott o kolla på tv. Pussokram

När man trodde att man sett allt.

Vi har en tam sork på plantagen! Jo, TAM!



Han/hon (vi kallar honom för mulle, för Hasse sa att det var en mullvad, men jag är inte säker :P) har iaf sitt lilla hål utanför staketet o kommer inspringandes till plantskolan o hämtar maskrosor :P Se hur nära han är våra skor liksom.
O här håller Susann i en maskros som han tar!



Nej nu blir det Modern Talking o Sexy sexy lover :P Hur bra är inte dom männen liksom haha. Kuult

Imorrn mitt på dan så åker jag till v-rås o ska parta hela kvällen. Frågan är bara vad jag ska ha på mig. Kanske ska köra på helsvarta strumpisar, min svarta klänning med fjärilar på o höga klackar. Ja vi får se. :)

Love/å

Svårt o tro va? :P

image1312
Vackert

Suckers

Canyanarooooo

Jag-vill-ha-en-bil.nu

Massa hej, idag jobba jag bara. Traska till jobbet somvanligt. Inget nytt nejnejnej. Jo idag band jag en asfin bukett till min kära mamma, så jävla stolt! ska ta kort på den så ni får se mitt mästerverk!

Men snart äre helg iaf! O jag ska va i Västerås o fira Daniel!  Skönt o komma ifrån tokstan' o kanske shoppa lite där, älskar deras shopping ;)

Pusskramkramhej

Got myself some happiness

Åkte upp till Stockholm imorse o gjorde stan. Fick det mesta inhandlat som jag hade på listan. Dock inga chinos eller sommarskor. Träffa min snygga vän Therése o bara gick runt o handla en massa. O jag såg Carin da SIlva på Topshop! Hon var klädd i färggranna kläder o såg somvanligt skitsnygg ut.

Knickers från Topshop. ÄLSKAR DOM!
kgh

Jeans från Cheap Monday.
fjgh

Shorts med rosett från Carlings.
hgj

Och kanske jordens snyggaste tröja? Idag vare ingen tvekan, jag skulle ha den! O den blev min. Killmodell men det skiter jag i. Från Carlings ofc.
dgh

Köpte även ett par örhängen (ska se om jag tål att ha guld...) och ett nytt solpuder. :)

Mer än nöjd iaf!

Ikväll blire bara bra program o lite chilinötter. Pussokram

Önskar jag var någon annanstans..

Jag är solbränd o röd i fejjan o har typ 1220377058 myggbett på fötterna. inte OKEJ.

En favorit


Jag bara älskar den här videon, o speciellt snubben med det meter-långa håret. Vilken heartbreaker :P
Madonna - La isla bonita

Asunshinyday

Sööndag, åångest......... Usch vad trött jag är! Sov bort helasöndagsförmiddagen. Inte så konstigt när jag sovigt skitdåligt hemma hos pontus. Haha fifan. Gårdagen började iaf med att jag o halva min familj grilla o hade det fett mys ute på balkongen med rosé o fläskfilé. (rim :D) Sen begav jag och Tessan oss hem till Pontus där det spelades kubb för fullt. Dom som var där var Pottan, Paco, Jeppe, Johnny, Johan och Cheri. Börja dricka lite smått o satt mest bara o snacka o så. Tänkte dra ut senare men så blev det inte. Spritinferno hemma hos Sjögrens. O man får väl gratulera till Pontus syrras första fylla också! hihi.
Sen när det blev läggdags så delade jag, pottan, tessan o alex på pontus säng. Säger bara trångt och en jävla massa taffsande. Speciellt Tessan som hade sina händer lite överallt! haha så jävla kul. (T - Pungkross!)
Men när somna vi typ då... Runt 4 kanske? O jag sov så jävla obekvämt. Hade typ 20 cm på kanten, varmt somfan o sen tre som snarka i kapp. Nä jag kunde inte sova mer vid 8 o kände att jag bara ville hem. Så jag lämnade allt sovandes o traska hemåt.
Väl hemma så sov jag kanske i 4 timmar? o sen tänkte jag att fan, solen får man inte gå miste om, så jag la mig på balkongen o palla o ligga i en kvart kanske. Sen kändes det som ett solarium, HETT! Så nu har jag fällt upp parasollet o sitter i skuggan med laptopen. Alla dagar nästa vecka förutom tisdagen o helgen så får det gärna vara dåligt väder haha, vill inte ha ångest över att jag måste jobba när det är fint väder ute.

Killkill.

somsommaren

Idag tidigt så åkte jag o mami till systemet o handlade lite. Sen hämta jag upp maria o vi drog vidare till Tunanäs. Låg där o solade i några timmar, underbart! Första riktiga solningen för det här året! Min syrra är fan smart ibland. Satte igång min ipod o på högsta så att vi båda kunde lyssna. Lät ju inte så jättehögt men så sätter hon dom i ett plastglas o vips så blev det bättre ljud! Ljudet har liksom något att stutsa emot å därmed så låter det högre :D

 
 

Grillat idag också o ikväll blir det utgång! Ciaoo

Purrpor

Välkommen!
Ikväll blev det ändrade planer. Jag är helt slutkörd,. Jobb o värme, nä det funkar inte. Hitta ett par jobb-shorts också. Dock typ en storlek för liten, så jag har dom väldigt högt upp. pallar inte o ha långbrallor när det är så varmt..
O nu vill jag byta jobb. Trivs inte alls med min chef.
Aja det är helg nu o inte förns på måndag så tänker jag snacka eller tänka jobb.
Imorgon drar jag och Maria till Tunanäs o solar. Sen på kvällen ska jag också göra nåt, utgång kanske? Alla är på? bra!

Assface

Haha south park är ju bara för bäst. Människor med rövar som ansikten, haha vart får dom allt ifrån? :P

Världens härligaste väder ute idag o jag invigde mina shorts. Perfekt! Tog bilen till jobbet o va innan o köpte lite lunch på ica. Pajer o juice o apelsiner o ciabatta :D
Var kassaträning idag också för Sabina som är ny. O idag fick jag vattna alla inneblommor! Mycket blommor o STORT ansvar mwuahhaa :D haha
Efter work drog jag o sola också. Kanske kan bli lite brun nångång. Synd att man blir brun-blind. En het bulgarienbränna vill jag ha! Utan all flagning.

Nä imorrn äre 5 timmars jobb o sen är jag ledig! u-n-d-e-r-b-a-r-t

image1302
Bruna jävlar? Snygg-tess, Snygg-åsa och Snygg-alex.

tönt

Heeeeeeeeej! För nån månad sen hade jag feting ångest över att jobba en heldag. Nästan så att jag var påväg att stuka handleden med flit bara för att få slippa jobba! Men idag kändes det braaa :) Mycket folk o fart o fläkt.
Dagens skrämmande händelse då.
Jag har just servat ett gammalt par o skulle ge tillbaka pengar till gubben när hans fru bara faller bakåt och slår i huvudet i golvet! Det verkligen hördes i hela butiken när hon träffa stengolvet. Bara föll bakåt som en urna (säger man så :S) Iaf hon tuppade av o alla fick panik typ. Hon fick tillbaka medvetandet efter en stund men sussi bad henne ligga kvar o la en jacka under hennes huvud. Vi ringde ambulans o allt. Sussi berätta att hon försvann flera gånger.. läskigt... O det tog typ 20 min för ambulansen att komma.. Ba.. okeeej.... Tar snabbare för mig att åka hemifrån till jobbet. O sjukhuset ligger ju inte alls långt bort.. Nej vi blev alla lite skakade där...

Men dan gick riktigt snabbt o snart äre helg!! Jag ser så fram emot det! Vara ledig o bara ha kul o festa!
 Ojuste, så hade vi en ny tjej som kassaträna. O kanske i sommar kommer jag kanske få va mer ute på golvet o jobba med växter. THANK GOD!
Imorgon jobbar jag eftermiddag o sen ska ja kolla på Dirty Sexy Money.

O juste, vare nån som såg Ugly Betty igår o DH?! HUR spännande får det bli egentligen! Älskar dom serierna! :D
Nej jag är hungrig. ska ner o käka nåt snaaaaaaart. PUSS

image1301
Härlig bild på mig o Harding <3

A perfect fit

sgdsgdg

Hitta sommarshortsen som jag letat som en galning efter! 399:- på MQ. Var inte så hajpad på att krångla av mig mina converse ( som btw är de jobbigaste skorna att ta av och på ----) men om jag inte testa dom så skulle jag nog ha ångrat mig. Nu får bara riktigt varmt väder komma så att jag kan använda dom!
Samtidigt som jag va på stan så träffa jag Johnny o fick tillbaka min bikini som jag glömt hos hans ex haha. Vi snacka en massa o satt vid maren en stund. Efter det drog jag o träna med Sebbe. Sprang 2 km o sen massa styrketräning.

Looooooooooooove

MONGO

fgdfjhkjklö


you are so turning me off

Okej, mest osexiga grejjer med en kille.

- Killar med långa naglar, dom ska alltid vara välklippta o korta. Så äckligt med killar som har långa naglar. Urk..

- Sånna som inte har något bordsskick. Alltså man lär väl sig från början att inte tugga med öppen mun eller prata med munnen full av mat. Om jag ex. käkar middag med nån kille som tuggar med öppen mun så tappar jag aptiten direkt o kan inte kolla på människan alls under middagen. Så äcklad.

- Dålig andedräkt, killar, om ni dricker öl så ha tuggumi i beredskap! Öl gör så att man får en andedräkt som luktar spya.

- Att kyssa en orakad kille gör ont! haha Även om det kan va snyggt ibland, på vissa, så äre 10000 ggr bättre om man är renrakad.

- Snusare o rökare. Måste jag skriva något mer? Äckligt värre. Gula framtänder eller en andedräkt som verkligen tar bort sexlusten.



Like no other

Alltså förstörd morgon IGEN! Ibland vill man bara bort från det här huset. Hade redan planerat att ta bilen till jobbet för att det inte går några bussar då. Sagt nån dag innan att jag ville ha den o dom svara bara vi får se. Så ja, tills imorse antog jag att jag skulle få ta den för att ingen sagt något. Så när jag går upp så har dom skrivit en lapp "Vi måste ha bilen idag" JAHA tack för att ni sa det, FÖRSENT! Skitihelvetet. Så fick ju bara langa cykeln o cykla som en galning till jobbet för att inte komma försent. JHAFKJdhafLKJFHDAJKFADKLGJKÖ
Ont i röven får jag också av min stenhårda sadel! TAck gud, tack.

O jag är så trött på kunder som inte har något eget omdöme!! Måste JAG säga vad för blommor dom ska köpa eller? Allt äre; "Vad tycker du?! " Spelar det nån roll eller?! Nej alla tycker ju olika o allt handlar ju om vad kunden själv tycker. Sluta fråga mig. Jag varken bryr mig eller orkar inte.
Sen ska jag fan införa att vi har sånna dära paletter till vagnarna för jag lovar er. Det spelar ingen roll vilken kassa jag står i, nära ingången eller inte, ALLA frågar mig om växel. Känns nästan som om jag har en lapp på ryggen där det står "Jag vill att du växlar hos mig". Det är helt sjukt, måste ha nån tilldragelse eller vafan nåt. 
En smärre kris på jobbet också. Våran chef är verkligen ingen bra chef. Sussi står med blommor upp till öronen o blomavdelningen ser skit ut för att vi inte har tillräckligt med personal. Sjukt att man inte bara kan ta tag i saken. O jag behöver nya arbetskläder. Min t-shirt är helt urtvättad o jag behöver shorts till sommaren. Vi fick skriva i vad vi behövde men SJÄLVKLART sket sig det o alla storlekar blev ihopblandade o massa kaos. Nej jag rekomenderar inte Plantagen i södertälje.



På tisdag blir det dehär:




image1295

pouss

Ibland undrar man ju...

Hur en sån vacker människa kan komma från sånna fula föräldrar :P

image1290

 
Ivanka Trump



I get what I want

Sweeet friday. kändes som vilken dag som helst typ. Vakna vid 10, aptrött. Låg i sängen till 11, städa huset, käka frulle, duscha länge, fixa mig med en outfit som bestod av mina älskade svarta tights, tunika från VILA som va på rean, en svart kofta från Calings o till de hade jag min skinnjacka, svart lång halsduk o ballerinas.
Alltså jag blev så jäääävla lack på morgonen. Tyck att jag är störd i huvet. Men iaf kvällen innan åt jag asgod middag, entrecote med klyftpotatis o bea. DEt var underart. O mycket, så det blev en massa matlådor. YES jag får god lunch till jobbet tänkte jag. På morgonen upptäcker jag att mamma sattit in alla i frysen! Fan där brast det. Maten var förstörd o fryst! Höjdpunkten på dan liksom haha. FYFAN VAD SORGLIGT!

Jag stack iaf ner på stan innan jag skulle iväg o jobba. Köpte Liposinol från Apoteket, mitt sötsug ska bort o jag ska bli smal! O så äntligen köpte jag Clinique 3 stegs set. Perfect skin?

Var riktigt jäkla effektiv på jobbet också. Somvanligt så samlas det en massa varor o reklamationer nere vid kassorna som måste ut i butiken igen eller slängas. Det var sjukt mkt saker o jag sprang runt som en galning i hela butiken o la tillbaka allt på rätt plats. Tog en jävla tid o efter det städade jag i alla kassorna, skitit somfan o massa skräp liggandes. Nu äre fint iaf, ska va så inför helgen. O somsagt så jobbar jag hela helgen. Men nu så ska jag va blomansvarig o inte stå i kassan så mkt. Skönt, njaaa.... Man får ju 1849038 frågor såfort man är ute i butiken. Aja. Börjar 1 timma tidigare imorgon också. Segt... Så ska nog slagga nu typ..
O så åkte jag samma buss som Davegay. Satt mest o asgarva åt ingenting. så jävla övertrött. Sjukt kul när han snacka med nån brud med handsfree. Så säger han "Oj la jag på?" (fråga han typ mig) Så säger hon "Nej..?" Hahaha det var fan askul :P
Så gick jag hem från stan också. Skönt att bara gå när det inte är så kallt ute. Lyssna på ipoden o bara rensa tankarna..

Imorrn upp 7 o sen efter jobbet hänga med pottan maybe? Hör av dig!! Pusssss

image1289

Svensk sommar

Ingen direkt "bikini-sommar" men whattahell fina saker får man unna sig.
Nelly.se's bikinis är ju hutlöst dyra, men snygga.

   

O Victoria's secret :)

   
  

Bara kroppen kvar o fixa. :)

Röd dag

Sitter nu o är ashungrig o har en frestande godispåse brevid mig men förbjuder mig själv att äta för att jag ändå ska käka middag snart... Igår jobbade jag heldag o var helt schlutt efter den dan. Folk var sjuka så jag stod konstant i kassan hela dan. Efteråt fick jag sjuts till birkakorset o kuta sen in till centralen för att hinna med bussen hem. Med en jäääävla massa tur så hann jag! Åkte hem o grilla korv vid brasan med mami o papi. Bara vi som var kvar. Men det var gött :)
Kvällen avslutades med att jag somna gott in till sex and the city. Älskar verkligen avsnitten nu. Tycker att Samantha o Smith är det perfekta paret :D
Idag jobba jag också, fick en utskällning (hej-kul-liv) o så.
När jag gick av bussen så såg jag världens vackraste kille. Han var lovely haha. Säkert för ung... O påvägen till jätten så träffa jag Elina o Pelle. Stod o snacka lite o så inne på Jätten träffa jag Pontus o Paco klädda i fotbollskläder. Mycket snyggt haha.
Nurå? nä inget alls. Lyssnar på TLC. Kommer ni ihåg? Waerfalls, unpretty.. aa :) Fett bra!



Who am I to be in the position to make me feel so damn unpretty..
I'll make you feel unpretty too.