Vilken diet

Fyfan har mått så jävla dåligt det senaste dagarna. I söndags började det. Usch helt hängig + bakfylla.
O nu måndag, tisdag har jag knapt kommit ur sängen. Jag ska berätta vad jag har lyckats äta på de här två dagarna.
Måndag: En skål med nudlar (ungefär kl 2 på dagen), två isglassar.
Tisdag: Två hårtbrön med skinka på ( ca kl 19.) och lite vaniljglass.

Mått så himla illa att jag inte ens haft någon aptit alls.
Plus att jag nu inte har nån röst kvar alls.
Sådärja, bara o börja tycka synd om mig! haha

Imorgon hoppas jag att jag mår lite bättre iaf :) För då ska jag på stranden, kan inte missa mer sol!

hejhej!

Marrakech

Mycket sol o utgång på det är likamed förkylning.
Så ont i halsen o nacken o spänner i hela huvudet o svettas som en jag vet inte vad! Ingen ansträngning alls eller nåt, jag bara svettas. Nu har jag fläkten på men den blir man ju smått beroende av, för när man stängt av den så äre lika varmt som det var innan man satte på den.

Igår tillbringade jag halva dan på Brandalsund med min syrra. Så varmt o skönt i vattnet o allt var perfekt :)
Tog en massa bilder också;


Hoppelihopp.

Maria o jag.

Sen på kvällen vare förfest hos Wurre som var mkt trevligt. Sen drog vi till Olearys o festa ett tag där, fast jag tappa lusten efter att jag fått en massa glassplitter på mig. Så jag drog hem tidigare. O nu idag är jag helsjuk.
Bara legat hemma o kollat på Kenny Starfighter. Nån som sett den serien? Bästa :D

Nu ska jag snart sova, helt medvetandes om att det finns en broms här inne som jag o mamma inte lyckades döda förut. Den biter väl mig när jag minst anar det, i guess..
Sleep tight.

Känner mig som ett stekt bacon.

O jag slutar inte nu! Nej imorgon ska jag grillas med lite citron i håret, mitt hår ska bli solkysst nämligen.

Idag låg jag o syrran vid torpa och sola, det var smockat med folk där! Nästan så att man inte fick plats.
Fast vi befann oss mest i vattnet, sååå skönt, perfekt avsvalkande. Så låg vi där o flöt omkring o gjorde lite volter i vattnet o sånt... :)
Imorgon ska vi hitta Brandalsund som vi inte hitta förra gången. (Då jag nästan körde i diket, o vet ni vad jag fick reda på sen efter det då, efter att jag berättat det för mina päron, att vi har 4-HJULS DRIFT! wtf då hade allt säkert gått mkt bättre o komma ur den knipan... aja nu vet vi det till nästa gång, hihi)

Anyway, imorgon på kvällen ska jag o tessan hem till en polare o förkröka med en massa sköna personer :) Sen utgång på olearys o dansa en massa :)

Godnatt lovers.


Sol bara sol hela veckan lååång.

Tänk vad surt det hade varit o jobbat idag o resten av dagarna fram till typ söndag!
Vad mycket underbara soltimmar man missar då :P
Idag låg jag minsann på stranden. Hämtade upp Alexandra o vi drog till gamla malmsjön. Maaaaaassa skitungar o massa getingar! Skitstörande när dom var på en hela tiden, getingarna alltså.
Vi drog rätt så tidigt för att agge skulle jobba men det räckte ändå :)
Åkte sen o handla revbensspjäll, couscous, majskolvar och piggelinglassar o drog hem o sola lite till. Sen grilla med pappa.
Imorgon ska jag ut till ekerö o fira min kusin, på fredag ska jag kanske på bio med agge o på lördag blir det grilla o utgång på olearys. Heheheeeee :)



skålhej!

If you tell me one more time how I should live I swear I'll bite your head off.

Wzzuup homies!
Någon som varit på stranden idag? Eller kanske jobbat?
Själv skippa jag stranden o drog upp till sthlm ist. Hälsa på mamma lite o vi tog en fika vid stureplan.. Sen var prio nr 1 att hitta en födelsedagspresent till min kusin som fyller 14 (!) år på torsdag. En liten fjortis, o frågan är ju bara vad killar vill ha när dom är 14 år?
Men jag hitta en del iaf. När jag var klar så lukta jag som en hel herrparfymbutik :P haha
Till mig själv köpte jag en hoodie från Carlings som var nedsatt 200:- och lite ben&jerry glass som jag åt vid plattan. :)



Imorgon blire stranden tidigt med Agge o så :) Ska ladda med fruktsallad o annat gott.
Hoppas alla nu som inte jobbar ska till stranden imorrn!



ser bra ut ;)
Ciao!

oh shit, not you again

Idag har jag mest legat hemma o tagit det lungt. Vid 3 så blev jag sugen på att bada så jag åkte till malmsjön o simmade lite.




O för nåndag sen så var jag o fynda på Twilfit som hade halva reapriset! Köpte en ny bh o en trosa, fick båda för 250 kr. Ordinarie pris låg fan på 700kr...



O sen gillar jag ju ps...




It's me or..



Såå mycket dåligt jag kan rabbla upp här men jag skonar er, njut av bilden ist.
Tagen i tisdags vid glashyttan. Hejhej

What a year.









Tänk, alla dom här banden har jag sett på ett halvår! Inte illa pinkat alltså :P O hälften såg jag gratis. Är riktigt nöjd faktist. Nu kan jag dö lycklig, haha iaf efter att ha sett Maiden.

Imorgon ska jag va o mysa med två snyggingar, tessan o agge. Vi ska va hemma hos henne o sova där o så ;)
Ha en trevlig helg allihopa! Pussis!

32000 maidenfans o jag

Det var obeskrivligt bra! Shit, dom kan verkligen sin grej.
Tog en massa bilder o dom har jag lagt upp på Facebook och filmerna jag filma ska jag så småningom lägga upp på youtube, där heter jag Dachro.
Så det är bara o kolla! Tjing!



Ikväll ikväll ikväll!!!

Jag har fortfarande inte fattat att det är ikväll jag kommer att stå på stadion och rocka till Iron Maiden!
För ett år sen vare bara en dröm att få se dom live. Men nu äre fan verklighet o mindre än 12 timmar tills jag ska få se dom!
Maiden tishan är på, kameran är med o humöret är på topp!
Ikväll smäller det!


oj oj oj en vecka sen typ?

Har typ asmycket att skriva. Har varit i norrland hela veckan, därför jag inte bloggat nåt.
I fredags började galenskaperna iaf. Var så himla partysugen o det styrdes upp förfest hemma hos Tess. Vi drack på o hade det riktigt trevligt. Sen drog vi oss vidare till Olearys där det var drag somvanligt. Det köptes drinkar, blev bjuden på helrör, massa sprit som ledde till värsta kvällen i mitt liv. Jag har en stor minneslucka där jag någonstans har ramlat o slagit mig i huvudet o blivit omhändertagen av vakterna. Vet inte vart jag ramlat eller när eller hur eller vilka som såg. Minnet kommer tillbaka iaf när jag sitter ner på marken inne i ett parkeringshus med en vakt o typ gråter. Vi väntar på Polisen som ska komma o köra mig hem. Jag är verkligen jättefull o kan typ inte stå upp. Dom kör hem mig iaf o jag MÅSTE väcka min mamma. Annars skulle jag hamna i fyllecell om ingen kom o tog hand om mig. Det var fan det värsta, att behöva väcka min mamma. Nej usch.
Vaknar iaf upp med världens ångest o ont i huvudet som bara den! Kollar mig i spegeln o jag har en jättebula i pannan, skrapsår på kinden vid ögat o en fet blåtira. VAD HÄNDE egentligen?! Nej pinsamt värre. Har lärt mig en läxa iaf. Samma kväll vare då hon 16åriga tjejen som blev knivskuren till döds i rosenlund.....

Lördagen låg jag helt död i sängen med en fet bakfylla o gjorde ingenting. Packa lite o tvätta lite...
Söndagen så bila jag upp med mamma o pappa. Jag körde typ 16 mil eller nåt..
Måndagen stannade vi hos min faster i strömsund o var där tills tisdagen. Var till Haparanda o lite sånt.



Fin blåtira...


Tisdagen åkte vi upp till ötå o kuiva. Fixa bara lite i stuga o lite sånt.
Onsdagen så träffa jag Josse och Sara o vi va in till ötå lite o sen på kvällen vart det grillkväll hos Ida. Allt var frid o fröjd tills alla jävla mygg kom o förstörde. Var väl kvar där till 12 bland alla fyllekajjor haha :D
Torsdagen så vare inge vidare väder. Var hos min kusin o käka middag o sen åkte jag o sara o josse runt i Leifs bil. Ljög bla att jag kunde köra automat haha men det gick bra ändå! Inte så svårt som jag trodde haha :D
Fredag så började marknaden. Strosa runt där o kolla in lite saker o sånt. Kvällen så vare marknadsdans o jag hade det skitrolig! Dansa hela natten tills fötterna gjorde alldeles för ont :) Kom i säng vid 2 typ.
Lördagen är typ största dagen där. ALLA är på marknaden. Jag var med i en sångtävling o vann en jävla isskrapa haha. Skulle gissa vilken låt det var när dom spela nån sekund av introt till en låt. O sen svara på två följdfrågor. Haha
Pappa var med i bastutävlingen men kom bara 5a o lite sånt :) Förfesta på kvällen o fixa oss o sen fick vi sjuts in till ötå där förfesten fortsatte. Kvällen på marknadsdansen var helt okej. Frida, Josse och Sara blev utslängda för att dom är under 18 så jag hade typ ingen o va med :/ Men jag hitta Fanny som jag hängde med resten av kvällen tills jag hitta en söt norrlänning hihi :P Kvällen slutade perfekt o ett nummer rikare haha :D
Dagen efter åkte vi till strömsund o sen på måndagen så körde jag o pappa ner igen.

Sara, Josse o jag


Bastubadarna, min pappa sitter längst till vänster.


På marknaden


Lördagen.


Förfesten


Lea och Frida


Lite mer bilder finns på Facebook.
Igår efter att jag kommit hem var jag o fika med tess, tessan och jossan. Och idag var jag på Torpa o sola med min syrra.
OCH IMORGON ÄRE IRON MAIDEN!!!
Jag kan inte fatta det. Herregud vad jag längtar!
Hejsvejs!

I'm trying hard to think.

Imorgon kommer jag att känna en otrolig lättnad. Klumpen i magen kommer att försvinna o ingen mer ångest. SKÖNT! Sista dagen på Plantagen. Jag kommer att slippa alla störda/jobbiga/tröga kunder, arbetstiderna så jag får mitt liv tillbaka, en otroligt oorganiserad chef, skitiga kläder o dåliga arbetsförhållanden.
Vet bara inte hur jag ska gå tillväga imorgon. Ska jag gå runt till alla o säga hejdå? Hurfan gör jag när jag ska säga hejdå till min chef?! Kan jag inte bara dra o skita i allt?
Jag har fan aldrig slutat såhär från ett jobb. Har ju bara varit sommarjobb innan.
Får väl ta det som det kommer.

Imorgon ska jag iaf ha det superkul med mina nära o kära o för första gången gå till 550. Sen lördag ska jag låna lite filmer av en polare, tvätta o packa. Sen tidigt i säng o sen tidigt söndag morgon ska vi köra upp till norrland. Jobbigt.. :/ menmen. Livet känns ändå på topp nu :D hihi.

Pusspuss



Jag längtar sååå till fredag, för då äre inge mer plantagen o bara party!


Kommer ni ihåg den här? :P Christina milian

yum!


Marc by Marc Jacobs till hösten maybe?