Holiday

kväll blir det redlöst fast att jag har öroninflammation (Why me?).
Det blir med dom snyggaste tjejerna. Tess, Alexandra och Terreberre. Kyssohej det är helg svälj.

image1223


Bröööööl

Idag på jobbet då!
Jag var på lunch o camillas kö bara växte o växte, kunderna börja klaga o hon försökte desperat få tag i någon som kunde komma och öppna en kassa. Till slut så kommer Alex ned o en gubbe var jävligt sur över att han varit tvungen att vänta så länge.
Han: Vi har förfan väntat i 25 min!
Alex frågar Camilla o hon säger att dom verkligen inte fått vänta så länge.
Gubben fortsätter att skälla ut Alex o han kontrar med:
- Jag behöver inte stå här o ta skit av dig, jag kan gå igen. Jag kom hit för att hjälpa till.
Kunden: Vart är chefen? Jag vill snacka med chefen!
Alex: Jag är chef!
(Alex är bara biträndande chef hihi :P)
Sen när han tagit betalt o allting så säger alex :
- VARSEGOD, O HA EN TREVLIG HELG!

Hahahhahaha vadå klockren!?

O resten av killgänget på jobbet är ju bara för störda. Nu på lördag så behövs det kassapersonal o jag tvärvägrar att ställa upp, för jag ska tamejfan va ledig. Så när jag tvingas hjälpa till o plasta av lite grejjer där med dom så säger björn: Men om inte du jobbar så säger jag det till Jonas!
Då kommer Jonas o Björn säger: Aa men Åsa hon kan jobba imorgon!
Jag: NEEEJ VAFAN!
Jonas: Amen gud vad bra, vad skönt :)
Jag: hahaha men nej jag tänker inte jobba!
Jonas: Tur att man kan räkna med dig ;);)
Jag: hahaha neeeeeej...................

Typ den ända anledningen till att jag jobbar kvar är för alla sköna arbetskamrater.


Imorgon  tänkte jag nog ta en sväng upp till sthlm o köpa mig något tight till kvällen.
Förkrök med mina ladies o sen drar vi upp till Sthlm o kör ba på.

Söndag blir fika på söder med lovely Tess.

Nu ska jag kolla på Tjenare Kungen.

Looose up

Vafalls! Varför ska det va så fint väder när man ska jobba?! MEN imorgon äre helg! Två arbetsdagar till o sen är man ledig. Ikväll ska jag nog vara och sola efter jobbet. Ingen få ta proffssolariumet då! Usch sommaren får gärna komma nu. Kolla igenom Bulgarien bilderna o fan det var underbart då. Varmt o härligt.
Synd att det inte blir någon sån resa i år. Men Maiden konserten i sommar slår faktist allt.

Om typ 2 veckor så ska jag vara på nåt medarbetargrejs med jobbet i Sätra(?). Kul att dom lagt det på min lediga Tisdag. Hoppas fan man får betalt.

In flames - Cloud connected

image1222
Jag o Alex. Iskallt vatten o badföbud.

Nä dags o fixa till sig. Ses. Köss.


Hej!

Min lediga dag försvann alldeles för snabbt. Snart ska man sova o snart ska jag upp o jobba i 10 timmar. Menmen. Idag var jag till Siba o lämna in min mobil, om ca 10 dagar så har dom bytt ut knappsatsen. Sen in till stan, köpte en klocka o jag skulle få ta hem den o testa hemma o så. Men den är ju alldeles för stor, hon sa att jag kunde komma tillbaka så kortar dom ner den. Men kul o testa hemma med en klocka som är för stor?

sdrtr

Sen har jag varit o tränat också. Den snygga instruktören var inte där så det var en vikarie. Hon var inge bra alls. För många byten för ofta. Upp ner, stång, hantlar hej o hå.

Ciao

David Guetta - Time (feat. Chris Willis)

Efter att ha fått testa Pontus klocka så blev jag totalt kär i den. Så himla snyggt med herrklockor! Ska lätt skaffa en när lönen kommer ;)

Pottans klocka :
image1219
mm mm mm ;)


image1211image1212
image1213image1214
image1215image1216
image1217image1218
Från
ur&penn

Vilken var snyggast?

Alltså det var det värsta!!

Ni kommer fan aldrig o tro mig vad som hände idag på bussen. Det var jävligt soligt ute idag + snön så man var ju lagom bländad, så jag tog på mig mina pilotisar. På bussen hem så sitter det nån jävla babbe typ tre säten framför mig. Först så kollar han bak o mummlar nåt om "glasögonorm..." , jag trodde han snackade med någon som satt bakom mig. Så jag tänkte inte mer på det. Sen verkade han vara jävligt arg över något när han typ slog till en stolpen när han skulle plinga. När han reser sig upp för att gå av så pratar han för sig själv o mummlar något o skriker "FITTA!" Och kollar på mig! (Jag har inte gjort ett piss! Bara suttit för mig själv på bussen med mina solglasögon.) SÅ börjar han skrika på mig o säga " Jävla glasögonorm! Troru du är coool eller?! Ta av dig dom! Jäääävla emo!" SÅ stod han alltså o skrek på MIG när han skulle gå av! Jag vart helt chockad o rädd o trodde ärligt att han skulle komma o klappa till mig om jag sa något tillbaka. HUR sjuk får man va egentligen?!?! Aldrig varit med om något liknande. Kan ju nämna att han var runt 30 också.



doin'?

Igår då. Utgång för mig del, fast att jag skulle jobba idag. Bara att ta mig till förfesten var ett helvete! Iaf att gå skogsvägen till bussen. Jag gled ner för hela backen i högklackat. Typ slängde mig från träd till buske till sten bara för att hålla i mig nånstans o slippa falla i snön. . Förar hos Emma i hennes mysiga etta. Jag, tessan, emma b, emma f, harding, pottan, grodan (jeppe), katta och lana körde på. Jag o Jeppe drog till Olerran medan de andra fixa cash. Påvägen hitta jag en bunt med blåa fjädrar, as fina :D haha Vi kom dit precis innan det skulle bli fetingkö så det var skönt. Gled runt där inne lite o så. Träffa Dave o vi tjacka en nachotallrik o svepte i oss den. Fast efter det mådde jag tyvärr inge bra. hahaha fick ångest av att jag skulle upp o jobba idag så jag drog. Sad but true.

Anyhow, var ändå bakis idag på jobbet. O redan från jag vakna så tänkte jag ut en massa ursäkter. Skulle jag ringa in mig sjuk o förlora en massa pengar? Eller gå dit o va ynklig somfan o se riktigt sjuk ut, ja hur blev det nu då? Jag hade definitivt turen med mig. Kom dit o snacka med alex, han hade en god nyhet att vi var för överbemannade i kassan och att nån kunde gå hem tidigare (JAGJAGJAG). Så dagen blev faktist riktigt skön. Slapp stå i kassan förutom när de andra va på lunch. Jag var mest ute o ställde upp krukor, flytta om, fixa en kub med fina grejjer o gjorde skyltar till dom. Sen fick jag gå hem vid 3. Perfect day förutom att jag mådde illa större delen av dagen.

All the way down.


Ibland undrar man ju bara.. varför? hahah
image1209
Tror jag är cool 123.

Tristess = Photoshop fiffel
image1210
stirrrrrrr.

Jalla hajdo.


I should have known right from the start, you'd go and break my heart

Inte mycket o göra åt saken, ikväll dricker jag mig lycklig och imorgon får jag pinas på jobbet.
MEN jag drack just ett halvt glas med resorb i. O om jag är en duktig flicka så dricker jag det inatt också när jag kommer hem. Förhoppningsvis så får jag ingen bakfylla, bara för lite sömn :)
Om cirkus en timma så drar jag till Emma o kör på där.Sen blir det Olearys.

Påskafton idag ja. Eller äre påskdagen? same shit. Fick iaf ett påskägg med godis o tre par trosor i o en bukett med lila tulpaner :P
Igår åt jag en så underbart god efterrätt som mamma gör ikväll med, hoppas det kan finnas kvar en till mig inatt också. Den innehöll maräng, lemoncurd, grädde och jordgubbar. Himmelskt!

Nooob som jag är så kollar jag på Star wars! Jävla joni som tvinga mig o kolla på starwars episod 1 förut. O Anakin är ju inte lite het nu! hhi

image1208
Pusshej


Glamour

Jag vill dricka mig full och galen. Suget efter alkohol har aldrig varit så stor. En skön grogg tack. UTAN tranbärsjuice. hihi

Lyxlirarn man är då. Från stan tog jag bullen till jobbet. 135 kr o jag fick veta att han var avundsjuk på mitt jobb och att i hans hemland så är han utbildad till agriculture something something. Fatta inte mkt av vad han sa dock..
MEN JISSES vad det snöa imorse. Mina ben var helt vita o dyngsura. :(
Vädret förstörde hela våran budget också. Vi hade 200 000 i budget o vi fick 80 000.
Menmen jag stod mest o rensa ruttna pelargoner. Fick sjuts hem av min syrra o så.

Imorrn jobbar jag också. 9.45-16. Jag är helt splittrad nu. Om vi får gäster så drar jag inte ut, o då slipper jag vara bakis på jobbet på söndan. ELLER så super jag o har skitkul o är as bakis på jobbet. Vad tror ni? Vet att pottan vill ha med mig...

men, Glad Påsk på er alla!





The world is mine.

Tror ni att man kan göra som Kramer i Seinfeld, att kunna ställa sin mentala väckarklocka. Jag tror fan det.
Igår kväll så ställde jag klockan men jag glömde att sätta på alarmet. Imorse så vet jag att jag kollade på klockan snabbt men jag typ halvsov så jag uppfatta väl inte vad den riktigt va o att jag tänkte att den ringer väl snart.. Jag skulle upp 7.30 o kvart över sju så får jag ett sms. Bryr mig inte mer om det o somnar om igen, fast inte helt utan 7.28 så kollar jag på klockan o upptäcker att den inte ringt alls (för jag hade ställt den en timma innan jag skulle upp, så att jag skulle ställa om den en timma o få sova mer.) Måste varit min mentala väckarklocka som varnat mig om att nu ska du förfasiken upp!
Vem vet, jag kanske hade somnat om o sovit till typ halv 10 då min chef förmodligen ringt o frågat vart jag håller hus.

ANYWAY. Snart ska jag gå o lägga mig, är trött o ska upp imorgon o jobba igen, 11-17. Znark...

Lite kläder först.

   
   
Från nelly.se



natti♥



ajoo

Har lite roliga grejjer som hänt på jobbet att skriva om. :)
Igår på kvällen så vare en mamma som var och handla med sina två små döttrar, Vera o Vendela tror jag dom hette. När dom är påväg att gå så vinkar jag till den minsta tjejen, hon vinkar tillbaka lite busigt o sen gör hon en pussmun till mig! Huuur söt som helst! Jag dog, så har aldrig något barn gjort till mig. O direkt efter hon gjort det så gick hon rakt in i deras vagn o slog i huvet. hihi.

Idag på skärttorsdan så hade jag en snubbe som handla en massa ved o sånt grejs, han betalar med en tusing o jag höll upp den mot lamporna o kolla att den va äkta. Så säger han: "Den har torkat va?"
Först så fatta jag inte men sen slog det mig, hahahahhah fan vad kul. Ingen har skämtat så förut, tydligen äre vanligt på ICA. Hah aja, jag tyckte det var roligt.

Efter jobbet handla jag påskägg från Plantagen. Blev en silvrig, en cerise o en svart (till mig själv haha). Ner på stan efter o träffa Pontus o Johnny, langa lite o så. Sen åkte jag hem med mamma, lämna henne o sen åkte vidare till coooop. Direkt till godishyllan o köpte godis för typ 90 kr.

Lagom avundsjuk jag är på min syrra då. Imorgon åker hon till franska Alperna. MEN KUL, o jag ska jobba hela påskhelgen, kul liv.

Nu måste jag äta innan jag svimmar. Aurevoir.


Idag kl. 14.45:

image1200
Hagel?

Jag har ont i hela kroppen o humöret är verkligen inte på topp. Imorgon jobbar jag till 3. Efter det ska jag handla påskägg, köpa massa godis o bara vara.

Fråga Olle och Girls of the Playboy mansion nu.

16 cm, less or more?

PUSS


Continue

Nu dröjer det en hel jävla vecka till innan jag är ledig igen. Sen tre dagar till o sen är jag äntligen ledig en hel helg.
Gjort idag då? Slöa fram till 12-1. Sen satte jag igång o möblera om en massa. Massa gamla skolgrejer som jag sparat på, (why?:S) som nu är slängt o allt känns mycket renare o fräschare. Tänkte bjussa på bilder på mitt rum dårå, för den som bryr sig haha.

  

Imorgon väntar en heldag på jobbet. Kan ju säga att jag hellre har influensa än att behöva gå och jobba imorgon.

Idag blev det iaf 15min springning och 60min styrka.

Sovgott harehej.

Nu går det snabbt...

Själv trivs jag som fisken i vattnet här hemma. Haha :D

Andra gången jag drömmer att jag är med i CSI-teamet. Mardröm också. Leta barnlik typ. Fyfan.. :(
Jobb 15-20. Fick shock när det börja snöa. Flingorna var stora som lovikavantar haha. SJUKT säger jag bara. Snart sommartid förfan!
Jag o camilla stod mest o gäspa i takt. Vissa störda kunder. Typ en som Camilla hade. Hon hade en korg med blommor o ställde sig vid kassan o typ bara stirra o fundera.
Camilla sa: Hej.
Hon: jag vet inte om jag ska köpa det här..............
Vi ba: "Okk... :S:S:S"

Sen bona dom golvet inne i vårat personalrum. Så man fick inte vara där inne på typ 2 timmar. Både jag o camilla fick panik när vi var tvugna att vänta så jävla länge på att få rast. Maria o Hasse ba men ta en varsin glass då!
Så båda vi satt i kassorna o käka daimglass haha. Sen skrev vi upp det i pärmen på Svinn-listan.  mwihihihi :P

Nä att gå hem var ett rent helvete. Intefan hade jag räknat med att det skulle bli vinter o slask helt plötsligt, så jag hade ju mina vita tygskor. Det fick jag ångra bittert.  Tre steg ute o mina fötter var dyngsura o tårna var helt genomfrusna.

Imorgon är jag LEDIG! Underbart underbart. Men inte så underbart är att passet jag ville gå på imorgon är uppbokat. Får hoppas på att någon avbokar imorgon då. Imorgon blire även om-möblering. Får se hur jag fixar det alldeles själv? Men en soffa lär jag väl kunna lyfta med en arm? Mina biceps liksom, inte o leka med haha :P
Nej nu är jag för övertrött. Vill bara sova.

Kos o klem :)

I did it, and I'm fcking proud of it.

2 och en halv timma tog det. Det jobbigaste var fan att få skyddspappret på golvet. Allt förarbete suger. Men alla kanter, lister o uppe vid taket målade jag fritt med en pensel o är asnöjd att det blev så bra. Inge katastrof att jag slant eller så. Men nu är jag förjävla nöjd alltså. Blev så himla fint o resterande väggarna passar jättebra till den väggen.
Målade ju inget vitt över det röda.. Har fått förut lite insidertips från en polare som är målare att jag inte behövde måla med vitt innan, det var tillochmed bra att det var rött innan, för en strykning räckte.

image1193
Där ser ni färgen som var innan, o den nya :D

image1194

image1195

image1196
Klart!

Sen ska jag möblera om också. Funderar på att köpa en bärbar dator också. Men det får bli senare. :)

Metal health

Fixade saker idag:
- Köpt mörklila målarfärg, rollers o sånt tjafs :P
- Fixat nytt glas till min Metallica-tavla. Snart sitter den snyggt på min vägg o bara äger.
- Köpt nya skor :)
- Städat mitt rum och hittat kort på mig, tess och elina från jag vet inte hur länge sen haha.

Äntligen får jag mitt rock'n'roll rum! Hell yeah!
Har lite pics bara för att jag är så grymt uttråkad o jag vet att ni vill ;)

  

hkjkl
Hahahahhahahhaha hahahha hahahha Elina, jag och Tess.
Jag i snygga glasögon och tess i tomteluva haha.  Fyfan vad coola vi var, peka finger o allt. Hur gamla var vi där liksom? Jag vet ärligt inte haha.


eller...??

Jisses vad skönt med helg då! Har massor att göra o inge alkohol är inkluderat. No more bad hangovers for me.
Micket folk idag med. Dagens händelser då. En fet jävla långtradare mejjade ner ett staket och en flaggstång precis vid våran parkering idag. Han fixa o trixa en bra tag för att kunna komma in där emellan staketen o in till Plantagens parkering. Efteråt sa Hasse att han kommer att få böta för att så tunga lastbilar får tydligen inte vara där.
När jag stod i kassan så vare ett äldre par som handlade. Tanten hade lite svårt att röra sig o hon såg lite dåligt också... Medan han gick ut o lasta in varorna så stanna hon kvar o prata en massa med mig. Bla om att det inte var så mkt folk som handlade, då (var asmycket annars) och att innan alla affärerna fanns där så vare en kolonilott o bla bla bla :P Söt var hon, med sina svarta sneakers med glitter haha :D

Köpte också en blomma (!). Jobbat nästan ett år på Plantagen o det här är första blomman jag köper till mig själv. Vi får väl se hur länge den överlever haha :D En fredskalla som är den nästbästa växten på att rena luften i ett rum. Behövs i mitt rum definitivt. Och så en mörklila kruka o små prydnadsharar till mamma.  

Imorgon ska det köpas färg, målas, hämtas ut kläder, flänga runt lite överallt och sånt.

Lite gamla goa bilder :)


Tess och jag i nian typ?


Mitt mästerverk haha. Sånna fanns det gott om i högstadiet. Våran humor haha. Tess hand btw.


Halmstad 2006



xoxo

Your smile fades in the summer

I helgen så blir min vägg LILA! Nu banne mig så ska jag måla den där förbaskade väggen som nu är röd.
Inga ursäkter. Nu eller aldrig.

Gjorde om layouten också. Blev jävligt nöjd! HARE HEJ!


Men UNDERBART!

Kanal 5 har listat bästa klippen ur tv-historian typ. Fan vad underbart! Hitta en massa roliga saker ju!
Bland annat:
Peter pissar på mattan i Big Brother
Vem såg inte det liksom? Fan vad man följde BB förut o jävlar vad bra det var!




Det här avsnittet från Tre kronor kommer jag ihåg att jag fick värsta mardrömmarna av när jag var liten. Den synen förföljde mig jättelänge.. Nu när jag ser det så tänker jag... Varför?! hahah var ju inge farligt alls..



Så nu ska jag sova. Godnatt!

Bloggtorka nu...men snart så... :)

En vecka sol, en vecka regn. Hoppas det blir sol nästa vecka då.
Alltså vad äre för fel på mig egentligen? Jag börja inte förns 15 idag o jag vakna 8! What's my problem?! Menmen kolla på min Metallica dvd ist. 
Metallica
Kill 'em all to St. Anger
Import från Thailand haha. Mycket lärorik faktist, o visste ni att Cliff Burton som var basist i Metallica dog i Sverige? Jo, han fick turnébussen över sig, utanför Stockholm. Jag tycker iaf bäst om Kirk :)

Jobbade idag då. Fan vad man uppskattar halvdagar mer efter att man jobbat en heldag. Tog bilen till jobbet så det var en jävla lyx. Först till Ica o handla mat. Min favorit pastasallad med kyckling och fetaost och bröd till det (som förövrigt var stenhårt :/) o så köpte jag frukt. Nyttigt värre. Men shit vad intressant.
Roliga saker på jobbet då....
Förut skrev jag ju om det där försöket till rån som vi hade förra veckan. Igår var dom här igen. Camilla tyckte en snubbe var lite mystisk som gick o snacka i tele hela tiden, och att det stod en större snubbe utanför o snacka i tele också. Sen upptäcker Susann att det står en vagn med samma högtryckstvättar som dom försökte ta förra gången precis vid ingången. Dom väntade väl bara på rätta tillfället att springa ut med den. Som tur var så hann vi före.
Igår vid 19 då det inte är en själ inne på jobbet så stod jag, sussi o camilla o sparkade en fotboll mellan oss. Haha jag sköt bla ner några orkidéer hahaha.
Idag vid 19 så vare inte heller så många inne o handla. O jag drog igång radion, dock vare lite brusigt, men palla o gå o ändra det när man står i kassan. Men så kom det fram en kärring o sa: "Vem äre som har hand om radion egentligen? Det bara brusar o när det låter så så handlar man inget" Jag o camilla typ: WTF :S :S Spelar roll? Man hörde knapt nåt ändå.
Maria trodde vi skämta när vi ringde o bad henne stänga av radion pga det haha.
Sen blev jag jävligt sugen på glass så vi satt i kassan o käka en varsin sandwich. Haha bra jobb. Sen kicka vi lite mera boll. Har lite bilder faktist haha

image1181

image1182

Nollbollkontroll haha

O shit vad jobbigt det är att vara 20, fan alla frågar om man kan köpa ut. Inge kul alls. Ok om man själv ska dit o ska handla men inte annars fan. Låter säkert jättetaskig, men vänta du bara tills du också är 20 o alla frågar..

Nu gott folk, så äre Lords of Dogtown på sexan. SE DEN! Så jävla bra, o så jävla snygga killar. Iaf Emile Hirsch eller hur han nu stavas. Mums.

Pussåkram era jävlar. Loveya
peace

Känns bra nu.

På min lediga dag så vakna jag runt 10, skönt och gick upp o åt god frulle o fixa mig. Senare så träffa jag pepparkaksbruna Sebbe Kallio som just kommit hem från Thailand där han varit i 2 veckor o åker tillbaka till sälen idag. Vi gick på en promenad med Chippen o snacka en massa. Sen kollade vi lite bilder o sen var jag tvungen att dra.. Ses i maj igen då! :)

Hem o käka havregrynsgröt med russin o sen stack jag o Asko till Gröndal o träna. Första gången jag testade maskinerna där i gymmet. Blev helt kär i en såndär rolig spring-maskin. Den gjorde allt så himla mkt roligare + att dom hade på tvn där inne så man bara körde på. 2km blev det på den o så cykla vi lite också. Jag ska lätt vara där tidigare innan mitt styrkepass o springa nåra kilometer.
Anyway så vare vanligt styrkepass. La på lite vikter också så jag känner mig jävligt stolt nu.
Fan vad jag vill ha instruktörn! hahah

O idag åt jag en massa oliver fast att jag inte gillat sånna hela mitt liv typ. Men dom var jättegoda, oliver i chilimarinad! :)

Ikväll blire massa tv o chill, imorrn äre domedagen på hela veckan. Ciao.


Känn dig störst, bäst och vackrast.

Men heeeej, vadå noll tid/lust/ork att blogga.
Vi börjar på lördagen då. Jag jobbade till 16 o sen skyndade jag mig hem o fixade mig snabbt innan jag skulle iväg till Nykvarn och hem till Katri. Fixade mig o så på typ 45 min så jag hann.
Det bjöds på middag hemma hos henne. Mycket god lasange o sen en supergod efterätt, cheesecake :D
Vid 11 så åkte vi in till tälje o olearys. Sen sviker minnet mig. JAG har glömt bort jättemycket! Jag hade det roligt iaf! Träffa en massa gamla polare o så :D Dansa en massa o typ fick öl i håret o massa sånt :D haha
Efter stack jag o Porre till kebaben, vi fick dom sista kebabrullarna där hahaha. Sen tog vi en taxi hem till oss. Drog o käka hemma hos mig. Märkte då att kebaben var aaaas salt! Skitäcklig. Så ingen av oss åt upp hela. Men vi satte på Topgun och somna :) Myys.
Jag vaknar upp med världens huvudvärk fyfan. Vi låg kvar till 12 typ o sen tog vi en pormenad ner till jätten i regnet o handla o sen hem igen. Resten av söndagen låg jag helt utslagen i sängen o kände mig spyfärdig.
Hela söndagen sluta med att jag spydde o sen gick jag o la mig.
 Haha på kvällen så ringde min chef mig också. Sjukt samtal alltså hahah.
Han: Hur är läget?
Jag: Njaa, inge bra, jag är bakis...
Han: Jahaa, vare party igår eller?
Jag: Japp vi drog till olearys.
Han: Jasså, vare bra drag där?
Jag: Jaa det var jätte trevligt.
Han: ahaa vare några snygga killar där då?

Hahaha wtf vad är det för fråga liksom? jag typ: ööh... nja, alltså.. jag känner typ alla.. hahah

Idag har jag jobbat, sen vid 12 hade jag kassaträning med Jessica som ska börja jobba hos oss :) Och jag fick ett nytt schema, jeeezlouize säger jag bara.
Ojämna veckor jobbar jag Måndag, onsdag (heldag), torsdag och fredag.
Jämna veckor jobbar jag Måndag, onsdag (heldag), torsdag, fredag, lördag och söndag.
Shootme.


 Pusspuss




extra fresh

Drömde så jävla sjukt inatt igen. Mår så himla dåligt på dagen av det också. Sån störd start på dagen liksom. Menmen. Fredag känns det inte som iaf. Solen sken o jag gled iväg till jobbet vid 11. 12-19 vare som gällde. Massa folk o inte en lugn ro nånstans. Hade runt 17 tusen när jag räkna kassan o jag var bara i kassan när det behövdes annars gjorde jag annat..  

Dagens händelse då:
Försök till rån!
Såhär vare. Susann får ett samtal från en leverantör som kört förbi oss på motorvägen o sett några som langat över varor över vårat staket på utegården. Han var inte säker, men ringde iaf för att vara säker. Susann kutar iaf ut på gården o ser två babbar. Den ena står på jordsäckarna som är vid staketet o langar över två stora kartonger med högtryckssprutor för ett värde till 4000kr till en annan kille som var på andra sidan staketet. Så fort dom får syn på Sussi så släpper dom allt o kutar därifrån. Inget blev snott men hon fick ingen bra syn på tjuvarna tyvärr.
Fyfan fattiga jävlar. Tragiskt att dom måste stjäla grejjer. Illa.

Somsagt. Ringde till my fellow neighbour Pontus o teg om sjuts hem efter jobbet, charmig som jag är så fick jag det haha :D

Imorgon blire jobb från 9.45-16 sen hem jävligt snabbt, fixa mig fort o sen iväg igen till nyken för födelsedagsmiddag hemma hos Katri :)

Pussokramskumbanan.

image1180



My passion

Mamma, osten rymmer!
Bababa ba Babybel ba ba baaa..

Haha fyfan vad fult. Inatt drömde jag så jääääävla groteskt! Alltså jag var hemma hos nån där det var så jäääävla äckligt. Ni vet hur snuskigt smutsigt det är hemma hos dom som typ "städpatrullen" besöker fast nu var det  x 1000! Det var bara så jävla äckligt.
Sen drömde jag att det snöade ute och att det var perfekt för då kunde jag ha mitt pannband. O så sen när jag vakna så var jag fan tvungen att gnugga mig i ögonen när jag kolla ut. För det hade ju förfasiken snöat! haha Aja tur att det försvann snabbt :)
Jobbig dag på jobbet pga nångtingnånting. Men det flöt la på. Fick i uppdrag sen att gå igenom en lista, gämföra koder på vissa växter o kolla om skyltarna behövdes göras om. Sånna uppgifter gillar jag för då går tiden så snabbt. Sen sluta jag o gick in en sväng på elgiganten o köpte nya hörlurar till min ipod. Efter blev det en vända på stan. Införskaffade en jäkla massa underkläder o present till lilla katri o sen ett par vita tygskor.
Efter blev det tight, kl var halv 5 o jag skulle va nere o fika med pottan o david halv 6. Så hem en snabbis o sen åka igen..

När jag sitter där i min ensamhet på busshållsplatsen så stannar det en frääääääsch posche. Såg inte den som körde direkt men fördomsfull som jag är så trodde jag direkt att det var en babbe som stannat för att vara sliskig. Men icke det var en svenne som stannat för att fälla ner taket på sin bil.
Han: Vill du ha sjuts nånstans?
Jag: hihi nej tack :):)
Så babbla han på om att han nyss köpt ny bil o ska åka upp till sthlm. Och så fråga han mig om hur man kommer ut på E4an :) Förklara o sen burnade han iväg. TÄNK om jag tackat ja! Antingen hade jag fått en snygg entré på stan eller så hade jag blivit våldtagen i ronna typ. Haha we'll never know...

Ner på stan då o fika med Pontus och David på Bacino. Åt en underbar focaccia. Sen en sväng förbi systemet o langa lite o sen fick jag sjuts hem av Pontus mamma.

Nu ska jag äta lite choklad o tycka synd om mig själv. Adios amigos.

080305

Nytt för idag:
image1178
Haha köpte mig ett pannband yeah. Äh det var halva priset på intersport o jag behöver ha en sån när jag cyklar till träningen :)

Imorrn blire mysfika förhoppningsvis med pontus, alex o nån mer? vi får se.

En till muppbild bara för att jag har det tråkigt :)

image1179


Got to be

as

Å, fan att jag inte köpte dom där snygga bikershandskarna på Blend när dom fanns där.
Med rosett på. sexy.


O äre inga fler som tycker att killen i Got2b reklamen är snygg!? Han blonda som slänger med håret. Mm fin ;)


Puss

easier

Just kommit från duschen, kanske låter stört att duscha innan träning men whattahell ingen är normal.
O thank god att man inte behöver tugga havregrynsgröt. Bara låta det slinka ned. Smakar skit men mättar somfan.
O vem trodde att jag skulle bli besatt av Smalville efter att ha mobbat en polare för att han kolla på det skitprogrammet. Så har man fastnat själv. O smaken är ju som baken, men jag tycker att Lex är sexig på något sätt. Men hetast av dom alla är han green arrow. mm mm mm.

Nej nu är jag feddt pepp till att va o träna. Det är fint väder, jag har lena ben och sprillans nya träningskläder.

Btw så tycker jag att varje tjej ska äga ett par underkläder från TopShop.
Harehej!

<33

Segtsomfan att jobba menmen. Imorgon är jag ledig :)
Tänkte bara skryta om min superpappa som var med i tidningen idag. Eller dom skrev upp resultaten efter vasaloppet och han kom först av alla från scania if, glöm inte att han är 59 också. :)

Nu ska jag käka chirre :) haha pussss

dsfsdf          fgh

Partypossey

image1163
image1164
image1165
image1166
image1167
image1168
image1169
image1170

Kvällen var astrevlig! Alla droppade in hos mig vid halv 8 o vi börja käka direkt. Kycklingklubbor med dipp, hemmalagad pizza och sallad. Alla tyckte det var jättegott så det blev ju lyckat! Tack mami som laga allt <3.
Vi förfesta på där o hade det hur trevligt som helst! Fick massa fina presenter också, bla smycken och underkläder och smink o choklad :D
Sen vid halv 11 skulle vi ta taxi ned men den kom aldrig, fast att vi hade förbokat. Vi fick vänta jättelänge fast det gjorde ju inget sen när chaffisen sa att det var gratis. tackar. Festa på somfan på olearys o martina gick fram till trubaduren som sjöng där o sa att han skulle gratta mig! Hahahha fett pinsamt! Anyway lite häng vid kebabebn sen o sen en taxi hem med Pontus o Emma. Hem o sova o sen vakna upp till världens hemskaste bakfylla.

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Pusspå!

Usch.

Den här bakfyllan är inte lika hemsk som andra bakfyllor jag haft, men näst intill. Jag mår så illa så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan inte äta något. Det enda jag ätit idag är lite pizza och chips. Nu känner jag mig spyfärdig.
Vin + mojito = hemsk bakfylla
Jag har legat i sängen konstant hela dagen.
Så en uppdatering om gårdagens bravader får jag fixa imorgon när jag mår bättre.
Kvällen var iaf outstanding.
Pussokram

Frankie says relax

Ikvällikvällikväll!


ses i dimman!