o nedräkningen fortsätter....

Imorgon går bussarna i strejk. Hej cykeljävel liksom. Trodde nästan att dom gått i strejk redan idag när bussen typ var 10 min försenad o därmed så missa jag 760 på stan o fick vänta i en hel jävla halvtimme på nästa. SNART slipper jag allt detdär.
Nej nu snackar vi positiva saker ist :P Jag har haft ett problem som jag verkligen inte kunnat hitta lösningen på. Om jag säger såhär då. På våran bärbara så kan man lyssna på musik men ej få ljud  till filmer. Men idag fick jag lite medgång. Just laddat ner hela Family guy säsongen på den datan o ljudet fungerar! Underbart! så nu har jag skickat över en massa filmer till den så jag har massa o kolla på i norrland :P

Imorgon ska jag vara hemma hos min syrra mellan ett och fyra o vänta på Comhem som ska fixa hennes internet. Sen ska jag ner på stan o till apoteket o hitta nåt botmedel mot mina jäkla nysningar o ev. snor-problem haha, o nu skämtar jag inte, jag nyser ibland mer än 10 ggr i rad. Imorse vare fan rekord. Det bara kom en efter en efter en efter en....
hihi
anyhow, later :)

jävlar...

Jag bara ryser när jag läser recensionen. Det här kommer o bli den bästa dagen i mitt liv.
Jag bara vet det.
17 dagar kvar.
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/festivalsommar2008/article2779752.ab

O nu har jag bara 4 dagar kvar på mitt jobb. Kommer att sakna Susann mest, hon är den som fått mig att vilja gå till jobbet överhuvudtaget.

hejsvejs


lovely

Hejhejdåliguppdatering.
Ikväll var jag o fika med två heta brudar vid Hebbevillan. Mycket mysigt o sitta o snacka insvepta i filtar :) Jag, Tessan och Alleballe vare :)

En Iron Maiden biljett har jag till salu också. Nån som är sugen? Stadion 16/7 :)

japp, det var typ det jag hade o säga. En vecka kvar på jobbet också. Underbart. hihi pusshej

2 veckor kvar..

Sen slipper jag helvetet. för gott. Dags för nytt jobb.

Sömnigsöndag

Vad har ni gjort idag då?
Själv har jag varit på dop ute vid färingsö. Min kusin Andreas dotter Elina döptes. Jättesöt lite flicka som sov typ hela tiden :P Så jag har fikat o snackat med en massa släktingar o sånt :)

Jag hatar verkligen söndagskvällar. Varför finns det inget bra på tv? Ingen bra film eller nåt. Suck..
Tänkte iaf roa er lite med att lägga upp nåra gamla bilder som legat kvar på min kamera....

Fågelungarna som satt på våran balkong. Kolla hur den ena står :P vääldigt ostadigt haha


O en outfit bild från midsommar.



Nej jag måste sysselsätta mig. Hejhej

-



ojojoj vilken bra midsommar jag haft! Vi kom till marcus place vid 7 o börja fixa iordning saker. Jisses vad fint hans föräldrar bor! Världens finaste utsikt ut mot maren. Riktigt härligt :) Vi hade massa mat med oss såsom grillspett, laxsspett, majskolvar, sallad, såser, ananas och en kladdkaka. Allt slank ned inklusive min kladdkaka som alla tyckte om haha :D Jag rundade av kvällen vid 1 då jag kände att jag bara ville gå å lägga mig så det blev bussen till stan och sen en taxi hem. Tack allihopa för en jättebra midsommar!








lite kul på toan yes :P haha
Idag har jag faktist inte mått illa eller nåt sånt, bara varit jättetrött. Tog en cykeltur till ica nazi o handla lite mat o sånt. O nu är klockan redan 9 o det finns inte ett piss o kolla på... Menmen Pussokram :)

Glad midsommar allihopa!

Hoppas alla får en riktigt härlig midsommar med god mat, mycket dricka o fina vänner! För det ska jag ha :) I brunnsäng blir midsommarfirandet för mig iår.
Kan knappt vänta tills jag får hugga in i ett grillspett o en majskolv! haha :D

Bjussar på en bild från förra midsommar som började skitbra men spårade i slutet.





Hejhej!


What's cooking good looking?

Dagen börjades med att jag vaknar när klockan ringer första gången halv 7 o jag är så täppt i näsan att jag inte kan somna om. Sjukskrivning idag jao.
Uppe under taket ute på våran balkong så äre ett fågelbo o morsan har flugit in o ut där hela tiden, även när vi sitter ute o käkar. O nu hörde jag ett jäkla pip från balkongen så jag gick ut o kolla. På balkongen sitter det en liten fågelunge på ostadiga ben! Hur söt som helst! O sen kom syrran o gjorde sällskap, dock flög/föll hon från boet o åkter rakt in i balkongstaketet o sen ner på golvet :P Sen flög mamman rakt in i fönstret där jag stod. Tydligen så har vi så jäkla rena fönstren att alla fåglar flyger in i dom haha :P Nu gick inget sönder som tur var. :)

Anyway så tog jag mig ner på stan fast att jag mådde skit. Var tvungen att handla lite grejjer o sen även smör som var slut :P Sola också o höll på att smälta bort :P
 Nu har jag nog sovit 70% av dan o sen har jag bakat en kaka också. haha aja ska sova snart. Pussohej


Love sex and rock'n'roll

Goddagens! Vilken härlig dag jag har haft! Lång sovmorgon, en prommis ner på stan, fika med pontus på Waynes o sen en massa shopping :) Plus att jag har varit o klippt mig idag! Hos Maria på Cutpoint, riktigt bra frisör. Hon fixa mitt hår så otroligt bra! En sån föning varje morgon hade inte suttit fel. Men nu är mitt hår hela 3 CENTIMETER kortare! NÄR ska jag få långt hår egentligen? En toppning i allt som man har sparat är bortkastad tid. Nej snyggt blev det men inte ett dugg längre. Kommer o ta evigheter innan jag har långt hår som är nedanför brösten. (Mitt mål).
Sen blev det en midsommar/dop klänning från HM och ett linne från Åhléns o en liten nalle till lilla Elina som ska döpas på söndag, mitt kusins barn. :) Nej, nog med intressant faka. Har varit på systemet med ett gäng o sen nu ikväll så åkte jag o tessan hem till tess o skvallra en massa. Nu är jag hemma o har lite små-panik inför midsommar o hurfan jag ska hinna med allt? Känns som om jag jobbar jämt o ständigt på dom mest opassande tiderna.
Men jag har en sån bra mamma som fixar allt :)




Goodnight darlings.

Hej allihopa!

Om jag nu har några läsare kvar efter mitt långa break. Men alltså, jag har inte så värst mycket att skiva om, INGET händer i mitt trista liv. typ.
Men nu har jag minsann massa att berätta o visa framförallt!
Vi tar det från lördan då. Jobbar såklart o står o plockar lite o somsagt så ringer syrran o vill ha med mig till w.t.a.i. Jag får sjuts hem av Elin o käkar o fixar mig. Halv 7 pendeln upp o sen tunnelbana till Universitetet. Sjukt stort ställe, svårt att tänka mig hur stort det egentligen är...
Fick gå en låååång bit från t-banan till själva festivalområdet. Maria kommer o möter upp mig o ger mig en biljett o så gick vi in :) Massa folk o SNYGGA killar! Jag älskar att gå på festivaler/konserter, för det kryllar alltid av snygga rockers :P
Första bandet vi såg var Hellacopters som tydligen är på sin avslutningsturné o ska splittras. synd... Sen satt vi lite i ett öltält o snacka lite med marias polers o drack cider.
Sen började Queens of the stone age att spela. Riktigt bra band faktist :) 
Efter dom så spelade The hives. ÅÅÅ fan vad bra dom är o Pelle är så jävla snygg!! 
O sist men inte minst så kom kungarna... Foo Fighters :) Pretender var öppningslåten, så jävla perfekt :D 
Fast vi såg inte hela deras spelning, var tvungen att hinna med sista t-banan. O jag var hemma 2! alltså ftyfan. Var tvungen att stå o vänta på en taxijävel för att jag hade så ont i fötterna o inte orka gå :P



Hellacopters


Queens of the stone age




The Hives


Howlin' Pelle Almqvist


Foo Fighters










OBS, jag har filmat med en vanlig digitalkamera o kvalitén är inte den bästa.
Mer videos på youtube och mer bilder på Facebook.
På youtube heter jag så fyndigt som Dachro, ja jag vet, jag var ungodum :P

Hellacopters - I'm in the band
 

The hives - Walk idiot walk
 

Foo Fighters - Pretender


WHERE THE ACTION IS

IKVÄLL! Jaaa fyfan :D Såhärva jag står o plockar fram pelargoner på jobbet o så kommer marcus med telefonen o säger att det är till mig (?)wtf(?) tänker jag o svarar. Hej det är min syrra, som har världens bästa nyhet! Hennes kompis har en biljett över o jag får gå gratis på Where the action is!!
Snart ska jag ta tåget upp, kommer o missa fotbollen men whattahell, det gör mig inget.
Sen dit o röjja o se Foo Fighters och Queens Of The Stone Age, sen flera men vet inte riktigt vilka som kommer. :) hihi perfekt.



OnsTors

Cyklade undan regnet imorse o på kvällen var solen frammen. Allt går mycket lättare när man har en polare att cykla med :)
Hände inte så mkt idag.. Typ att jag fick nån sjuk utskällning av en kärring bara för att Astra inte höjt sin kreditgräns, då lacka hon o bara lämna alla varorna. Jahapp,tackoadjö då, så var jag tvungen att ta bort allt. TACK för det är ju verkligen MITT fel. Sen håller dom ju på att spränga mittemot oss där ÖB så småningom ska öppna o idag såg jag när dom sprängde :P Rätt så coolt faktist :)
O inatt drömde jag att jag ägde ett litet café och att jag var tvungen att baka jättemycket, fast det var rätt så mysigt ändå :P

Hejsvejs!

KUL att jag måste cykla till jobbet imorgon o att det kanske kommer att regna!

kul kul kul jävla jul. 10 timmars jobb också. Ja, jag vill att ni ska tycka synd om mig.

Hej-sverige-var-visst-bra-på-fotboll-.

High voltage!

Tisdag = Shopping
Vad ska man annars göra när man är ledig o det blåser storm ute? Nya skor stod högst på listan o det finns bannemig inga snygga skor i den här skitstan. Eller så äre jag som är kräsen. Fick iaf bli ett par från skorett o så blev det en bikini med volang från Blend och nagellack. :) Sen till ica nazi o handla mat o sånt :)

    

Ikväll blire glass med ananas o vindruvor (: kyss.



Looking good number one



Festar jag på gränsen till att jag ska spy,

så brejkar jag som hela Rinkeby


Slapp solig dag.
Allt börja med att jag hämta maria o vi begav oss bort mot pershagen i hopp om att hitta Brandasund. Vi såg ingen skylt som visa dit så vi chansa på nån skogsväg som vi åkte väldigt långt på innan vi insåg att vi var tvungen att vända. På en liten plätt backa jag bakåt o svängde, det sluta med att vi nästan låg med baken i diket. P-A-N-I-K! Jag bara stod still med foten hårt tryckt mot bromsen,. VAFAN gör vi nu?!? Våga inte gasa för då åker jag bara bakåt ågudhjälpmig... När vi stod där så kom det en snubbe som bodde i ett hus i närheten. Han bara sa att vi skulle ta det lungt och att vi inte var dom första som fastnat där. Så han hjälpte oss därifrån. Fyfan vad schysst snubbe. Jag bara skakade efter. Iaf så gav vi upp letandet o drog till Farstanäs ist. Skönt o bara ligga ner o läsa en tidning. Badade också, det var bara att hoppa i :P Träffa sen lite homies o sen vid 3 drog vi hem. 

O nyss var jag ute på en powerwalk som nu framkalla nån allegi så jag sitter här o snorar :P hihi

Imorrn äre måndag o jobb på eftermiddagen. Imorgon börjar också min cykelvecka, cykel till jobbet varje dag i en vecka. Vi får se hur ont i röven jag kommer att ha efter. Jeezzz..............

Pussoooo
 

You're so ugly when you cry


?

Ok nu har min blogg flyttats. Lite dålig uppdatering annars också. Men jag har inte haft tid. Börjar från i onsdags....
Jag jobbade hela dagen o va allmänt hängig.. Jula hade vip-öppning o ett band som stod o spelade utanför (trubaduren som brukar spela på Olearys). Och så sjukskrev jag mig tors o fredag.
I Torsdags så mötte jag upp tess o tessan på torekällberget för att kolla på alla färska studenter. Bla lilla Andrea :)

sdgf





På kvällen så förfestade vi på/vid/i tessans innergård. Så mysigt! Vi duka upp med jordgubbar, vattenpipa o högtalare till mobilen så vi hade musik :)

 hfdf 



  





 

Uppe på torekällberget vare så jäkla kul! Mycket folk o bra musik framförallt! Träffa min tränare från gröndal där, han jobba i baren o bjöd mig o tess på drinkar :P Kanske för att vi skrev på kvittot som ska signeras att han är snygg hah :D
Dock blev båda våra fötter helt köttade i våra höga skor så ibland tog vi av oss o dansa barfota (??!!) Inga vettiga saker händer när man är wasted :P Vid halv 2 fick vi nog o gick hem. Fötterna var för mörbultade o jag gick hem barfota med Sami. Kom i säng vid 2 ungefär. :)

Igår så var jag, tessan, emma, rauli, ted, viktor, o nåra till till Malmsjön o sola o bada. Skönt i vattnet faktist! Så det blev första dopper för iår :) 6 juni. Sen hitta killarna ett avhugget träd som dom börja leka med haha :P


Viktor, Ted, christian (?) och Rauli.



Och så ville dom ha upp oss på pinnen också.. Haha kan ju säga att det var efter 4e gången som vi kunde sitta still o inte tappa balansen :P



Sådärja. :) That's it. Ha en skön lördag nu! <3

Fri dag

Nu drar jag upp till Sthlm med Tessan o glider runt i solen. PUSS

image1362

Poor unfortunate souls

En glad nyhet är iaf att jag har fått mina semesterveckor beviljade! :D v 28, 29 och 30 är jag ledig. Hela v. 28 är jag i norrland. Sen v.29 äre Iron Maiden konserten. O sen äre bara o ta det lungt.
Jobbat i hettan idag igen. Fett tråkigt o jag kände mig väldigt förvirrad o gjorde massa småfel hela tiden.
Imorrn är jag ledig o ska nog sola en massa o gå på stan.

image1361hett


Varm jävla äckeldag

Mm. nu när alla andra har stekt på stranden så har jag slitit som ett as på jobbet, SJUK dessutom. O jag CYKLA till jobbet. Alltså deni. Cykla till andra sidan stan, jobba i en hetta som är svår att föreställa sig plus att jag är förkyld. En äkta fighter I guess?

Jag o sussi flumma på iaf. Sopat vatten ur blomlagret o snackat skit om andra på jobbet hihi :P Sjuka insidergrejjer alltså. Ni ska bara veta vad som försiggår på Plantagen. Gifta män som stöter på förlovade tjejer. Jaa... sjukt,..

Nu ska jag lägga mig ner för jag är helt slut i kroppen. På med fläkten o langa godiset. PUSS

image1360
mmmm <3