Herbert!

hahaha alltså det här är ju äkta humor!! Family guy äger!
http://www.youtube.com/watch?v=wsOcmkWLPAY

image334

Och den här! Haha jag avlider, stewie är så jävla bäst!
http://www.youtube.com/watch?v=vj-QUX3Z-ds

Instant karma

image333
Fatta coolt o kunna dansa magdans. Det ska jag fan kunna göra innan jag dör! :D Lätt bästa party-tricket :P


Sjung om studentens lyckliga dag!

Ja som den mobbade skolan jag går i så hade vi våran mösspåtagning idag :) Börja med att vi träna på o sjunga Nationalsången och Studentsången. Sen fick vi ett papper med maassa frågor och saker man skulle fixa o.s.v. Hoppas det gick bra för oss iaf :P Sen fick vi äta lunch och sen tågade vi igenom skolan o lite sånt :)

40 dagar kvar nu tills studenten ;)

image269

TKO

Ok nu till det roliga. Ligger o halvsover/kollar på tv när Johnny ringer mig. Åkte nerpå stan o träffa honom, Nene och hans polare. Stekte lite vid maren o sen drog jag o johnny hem till honom. Satt där o äcklades av de dom åt på Fear faktor o sen spela vi Tekken.
Om jag får säga det själv så var jag faktist rätt så bra på de. En stund så ledde jag. meeeen sen så spöa Johnny skiten ur mig :) Iaf så var det skojj.

Här är mannen btw.

image332
H-O-T

Dagens



I-lands problem :
Alla jävla myggbett som jag fått :/
Händelse: Var o körde med jeepen, vi åkte där nedanför Astra längst med vattnet, aldrig åkt där, men det var fint :)
Godaste: Geisha glassen jag åt nyss *mums*
Beroende: Kex, brie-ost och vindruvor!
Tråkigaste: Alla jävla skitprogram som går nu.
Längtan: Den 18e maj så åker jag upp till Luleå och ska gå på bankett o hela tjofräset.
Irritation: Att vi har våran mösspåtagning imorgon medan alla andra är lediga. Våran student är redan förstörd, var dom tvugna att förstöra mösspåtagningen också!?
Roligaste: Har inte hänt nåt roligt än... men jag har godis iaf :D

Grrrr

Det behövs lite nostalgi.

image331
Bröderna Lejonhjärta

SVT1 kl.19.00

Love is in the air

image330

Min syrra som gjort om den, hon går nån photoshopkurs och temat var "Love is in the air" <3

30 seconds to mars

Bra band, o Jared Leto tackar man ju inte direkt nej till. mums.

30 Seconds To Mars - From Yesterday
30 Seconds to Mars - The Kill

image329


sötnöt

alltså jag måste varit så packad eller nåt igår, för jag kommer typ inte ihåg någonting!
Vi förfesta iaf hemma hos Feffe o ronny. Mycket folk där, bla en som bara snacka engelska. Shit vad lätt det är o snacka engelska när man är full. I nyktert tillstånd så hittar man aldrig orden o allt kommer ut fel. Men jag snacka mycket med honom, berätta när jag var i Usa o allt :)
Sen drog vi vidare mot Hamn där det var lång kö. Men på någon sätt så typ kom jag längst fram i kön, slängde fram legget o kom in! Sen nu har jag inge minne av att jag betala :S Var tvungen o kolla, o ja biljetten var borta o jag har en stämpel på handen.
Men visst jag hade det kul. Mycket folk, inge roligt o dansa dock när man blev kastad runt som en jävla vante där inne.
 Sen gick jag med Pontus o Peter mot kebaben. Jävla pontus som putta mig 10743892733 ggr, man orkar ju inte direkt stå emot då så jag flög överallt. Försökte dock använda mina tkd-skills men jag hade noll kraft så det såg bara fult ut... haha.

Iaf så orka jag inte hänga där, orka inte gå nånstans. så jag ringer asko o han kommer o hämtar mig. Tackdu!
Slagga hos honom. Dock så lacka joni på mig men de sket jag i............

Alltså, egentligen, vad gör man på krogen för o bli så skadad?! Jag har världens jävla blåmärke på högra knäet, gör as ont, jag har ont på fötterna(får väl komma till krogen med gympadojjor så man slipper få så ont när nån trampar på en), jag har ett till blåmärke på vänstra överarmens baksida. och jag lär väl hitta fler sen....

ciao.

P.A.T.T

Ännu en partydag. I förrgår festa jag. Idag festar jag stenhårt! ska bli bästa kvällen.

Vi ses på Hamnmagasinet!!


image328

Kalla mig grinig..

men nu stör jag mig på allt. OK MSN, om jag inte frågat vad du gjort idag, berätta inte! JAG BRYR MIG INTE! ffs.
Och skicka inga youtube länkar, så störande, ok om du skickar EN och den garanterat är bra, då funkar det. Men inte när det blir typ 10 st efter varandra.
Och om jag bara gör en smilie efter att du skrivit nåt, då kan det bero på att jag inte orkar snacka med dig nå mer. om inte jag frågar nåt.
Men mest stör jag mig på om folk berättar massa grejjer som jag inte ens bett om att få veta. suck , intresseklubben antecknar liksom.

Ok nu behöver ni inte tro att jag är värsta dryga typen, för det är jag inte :) hihi.

JAg måste sova nu. Pusss

schteeek

Antingen så har jag fått med mig nåt katthår från johanna eller så äre pollen som irriterar. :/ palla.

Idag kom jag till lektionen vid 12. gick inte in utan satt utanför med johanna o petter o sola lite. Gjorde ett tryck o sen när vi sluta så gick vi ner till maren o handla lite gott o äta. Kände att jag kunde belöna mig själv nu när jag gått ner och hem från stan. Så det blev en french hot dog, pommes o glass :P haha tjockis.

OCH, så fick jag veta igår på skivan att min üuuber heta
lärare hade frågat efter mig hela kvällen :D:D Han hade dock dragit innan jag kommit dit. Men whaevva han fråga!! :D Man kanske har en chans endå ;;;) haha

Adiós amantes<3

Gomorron

Jävlar det var drag igår på våran skiva. :D Dansa typ hela tiden, o det var aaas varmt där. Kan nästan tänka mig hur lökigt det kommer bli imorgon där i den nedre dans-sektionen (?) :P
Whaevva så börjar jag efter 12 idag.. säger vi :P
Hoppas bara jag inte blir så jävla bakis idag. orkar inte de. men ska belöna mig med att gå ner och hem från stan i solen. ¤

Någon som vet när man får sitt studiebidrag? innan helgen eller efter valborg o de?

Arrivederci amanti


Skulle kunna döda för en massage nu

image327
Justdet. Verkligen, jag har så ont i axlarna, behöver bara vara o det värker :(

Från och med nu. hela kvällen tills jag går o lägger mig. ska jag sitta spikrak i ryggen. japp

bajsss

Slapp dag idag med. Råka försova mig men de gjorde nog inte så mkt. Efter skolan så gick jag o Claudia o klippte oss. Hon blev skiiit fin i håret. Jag fick en tant-föning så jag såg ju lite rolig ut efter :) men det blev bra :)
äh sen har jag bara fixat lite grejjer.

har huvudvärk nu. så orkar inte skriva nå mer.

Gosh.

Iaf rätt boring dag. Åt lunch på donken *mm mm mm* längtat efter de. Sen gick jag på stan o leta träningskläder. Köpte ett par gråa mjukisar tills ikväll. Sen så skulle nördarna Johanna o Petter in på den där spel-affären i kringlan o kolla. Hängde med in och lyste upp när jag såg att man kunde spela Guitar hero där inne! En liten kille stod redan där o typ sög på de. Så tänkte jag visa mina skills lite, tog gitarren och valde Strutter låten. Hohoojaajaa vad jag glänste där! Kände mig aas cool haha :D Fick 96% rätt, eller vad man ska säga. Aegda alla blev.



Ikväll äre träning för hela slanten. lär vara grymt död. men det blir nog kul :D Har ju nya träningsbrallor nu ;;)

Och vårat badrum är typ klart nu. Allt kakel är satt iaf. Aaas fint! Grön kinkel, en del av väggen är i grönt smått kakel och resten i vitt. Sen vissa plattor är utbytta till speglar. siiit fint ;)

Jävla s-k-it väder.

Den här morgonen börja inge bra. Pappa kommer in o väcker mig 7.15 o säger att jag har tandläkartid 8.15. Great. så jag ringer som en galning dit för o boka om tiden. tutar fan alltid upptaget. :( men jag fick iaf en ny tid. phew.
Och så har jag ju lektion nere på stan idag. ORKA gå ner i det här cp-vädret. Nej helre buss, även om jag måste offra en kupong :(

aajaaa. ska gå på stan efter o kolla efter träningsbyxor. Känns inte så passande att komma till cheerdansen med ett par andra cheerleading mjukisar. förrädare typ :P haha aja måste sticka. bajshej

image325

How do you like it?

How do you like it? More...More...Moore!

aah jobbet idag med. Tycker faktist det är roligare o jobba på plantagen än vad det var på Inspiration. Här har man liksom en egen kassa o så. :)

Köpte rosor till mamma också. Bara för att hon städat mitt rum :P det var ett enda stort bombnedslag o aah hon brukar aldrig städa mitt rum :P

Veckan som kommer så har vi karaktärsvecka (inga vanliga lektioner, bara bild typ) Så det blir soft. ska nog vara o hälsa på gänget på Colinleclair också. :)

Så.. Imorgon äre träning också. Vadå att jag lär vara totally dead efter de. Jiissess.. hihi

Nä dags o sussa nu. Pussgodnatt

image324

Känns inte alls som lördag :S

Var iaf o jobba idag på Plantagen, 10-17. As mycket folk hela tiden men det gick bra :) Snacka om att man växte några centimeter när en kund sa att jag hade en jätte fin ögonfärg! Efter det kändes det som om min ögon typ lyste grönt haha :D
Men det var soft sen när jag fick sjuts hem av Elin. Alltså 760 bussen in my ass. Jävla skittider den går.
Aja jobb imorgon också :) Soft med OB hela daagen :D Pengar till Bulgarien ;);)

Ikväll blire chill bara :)
........Pusss

hah vilken kväll.

Sliten man är nu då. Börja iaf att jag var o skrev på kontraktet på plantagen. jag var där först så då fick jag första jobbtillfället :D Ska börja jobba lördag, söndag :D Efter de kom mamma o hämta mig, o jag blev tvungen o duscha/fixa mig på en halvtimma. yeey, sen sjutsa hon ner mig till centralen där resten av gänget var :)
Kul att alla redan var packade o så kom jag där helt nykter :P haha men det ordnade upp sig på tåget.

Iaf så var det röööjj på Berzelii bar! hade det kul där. :D
Somsagt så skulle vi ju hem också. Det stängde vid 3 så då drog vi till donken o sen till nattbussen. haha jag smartass hade med mig mjukisbyxor, pga att jag bara hade shorts på mig. haha cool jag var :D

Halvsov iaf på bussen hem. Jobbig resa de där. Så vare nåt jävla fyllo som kaxa sig mot mig.. han sa att mitt namn var fult. :( men sen när vi skulle gå av så sa han att han ville gifta sig med mig. haha.

Iaf så tog vi oss till bussgaraget o gick hem därifrån. Och då var klockan typ 5 på morgonen :D haha så jag drog hem till Pontus. satt där med han Peter. Fick absolut inte gå o lägga mig. För var bestämd att gå till skolan på morgonen. Iaf så blev pontas halvmorsa sur på oss. så vi gick hem till mig ist. Alla hade dragit till jobbet så de var skönt.
Så allt slutade med att jag, Pontus och Peter sov i min säng. Men jag fick ju inte sova. Så efter ett tag så säger peter, "skulle inte du till skolan?". - kollar på klockan, den e 8.20. haha joo vafan, började om 10 min då. Så det blev ingen natur. Så vi sov vidare till halv 11 typ.

iaf så äre dags för mig o duscha, städa rummet och plugga.



1. En pontus i min säng.
2. Pusssss


Babes in bikini

image321

Två fina bikinis som jag villa ha :(



Men dröm-bikinin är ändå Victoria Silvsteds. Helt såld på den.



Vill ha ;(




Förövrigt så blir den här kvällen nog den stressigaste ever. Mötet får bara inte ta för lång tid. Under 1 tim så är jag lugn. annars vet jag inte vad jag ska ta mig till :|
Time will tell.
Puss

Barbapapa

image317

Om barbapappa kan forma sin kropp hur han vill,
varför väljer han då att 97% av tiden se ut som ett rosa päron?


hahaha :P

Shine on me.

It might seem like a crush
But it doesn't mean that I'm serious'



Heysexy. Jadå vad har man gjort för intressant idag då.. Vart o solat solarium, only the best. Proffsigare solarium, nya rör o i 20 min. Lite stekt nu då, men det lägger sig tills imorgon :)

Åhåå vad jag längtar tills imorgon! Kommer o bli såå kul :D

Inte så mkt o skriva om. Men hare fint :) puss


baby, i'm perfect for you.

Weell, jag o tess bladar till Nyken för o gå på cheermöte. O det börjar regna. SUck.
Iaf så träffa vi massa snälla tjejer som kommer o bli våra blivande lagkamrater. Känns bra de där, vi börjar redan på Måndag :D Status o va cheerleader liksom ;)
Nu måste vi bara komma på ett bra namn till laget... nåt förslag?

image316

Anyway så gick vi efter till goggos för o käka. Tog en rutten kebabtallrik som inte gjorde sig så bra i magen(förlåt kebabhouse för att jag svikit er. aldrig mer någon annan kebab. Bara eran <3 ) haha. O nu mår jag illa (puke)
Skulle tagit en pizza ist..
men vi kom hem rätt så sent dock. 22.00 bussen från nyken. Så såg vi "spöket" på 751an :P o så skrämde vi upp varandra o aah :)

O nu har man ju vänt på dygnet också. Inte bra. :/
Men har ju dock sovmorgon till typ 12 imorgon, så det e ju lungt :)


Kösshej


Jag + Tess + Nyken + efter cheerdans mötet =

image315




Det blir tight de där... :/

De ringde just från Plantagen. O jag ska dit o skriva kontrakt o gå på ett möte kl 19.30 på torsdag. :/ O jag ska på studentskiva i sthlm på kvällen. Det blir o sippa kosken salmiakki på tåget :P
Det fixar sig. förhoppningsvis :) O mamma kommer o hämtar mig, phew.

Btw, alla som vill köpa biljett till våran Studentskiva på Hamnmagasinet 25/4 kan kontakta mig :) dags o betala nu! :D

Tjohejss.
 

I'll stare straight into the sun and I won't close my eyes, 'Till I understand or go blind

Ännu en börda borta.

Fan vad trött jag var imorse. Släpa mig upp o gick till skolan. Hade matte först och sen form, där vi håller på med glas. Gjorde några olika glas-grejjer och ett som ska bli ett smycke.
Sen lunch o så kom asko o sjutsa mig hem, jag hämta mitt projektarbete (det e ganska stort, jobbigt o bära på), o han sjutsa mig tillbaka till skolan igen.
Var i skolan till halv 5, fast att jag sluta vid 12. Men nu är jag klar med mitt projektarbete. Thank god. :)

Så när jag gick hem så hörde jag att det prassla till i skogen. En ekorre, typ, en meter ifrån mig. Sen när jag kollar en bit bort så sitter det en hare där! haha :P

Gör som tess.
Veckans planer:
Idag: Nu blire o slappa hemma bara. Grymt hungrig också.
Tisdag: Skola, åka till Nykvarn och gå på möte för Cheerdans med Tess. Ska bli kul :D
Onsdag: Fetaste sovmorgonen, några få lektioner bara. Min klass åker till Paris.
Torsdag: Igelstaviks klasser ska ha skiva på
Berzelii bar i sthlm. O jag e fett taggad :D


Spooon me (puss)


Söndag = Ångest

Gårdagen blev supermysig. Först var det ett jäkla jidder om vart vi skulle vara o göra. Blev ingenting tillslut. Men då erbjöd sig Pontus o va sällskap för kvällen. Han kom o hämta mig o vi åkte hem till honom o kolla på American Psycho. Speciell film de där.. men vi mös o jag "råka" sova över där haha :P Ok nya fotbollslaget som jag ska hejja på, Arsenal :) haha.

Kom hem och satte mig o plugga på balkongen. Schtek.

Just nu skjuter jag bara upp mitt projektarbete. Tänker att äh jag gör de ikväll. ja vi får väl se om jag gör det ikväll :S
Men min skolvecka kommer o bli soft. Min klass åker till Paris på onsdag, o jag ska inte med :) Så fetaste sovmorgonen för mig på onsdag och torsdag typ. Sen ere party igen :D softisch

lololohejdå

I wanna have your baby

not :)

Vilken underbar dag! Supervarmt!
Åkte ner på stan idag helt osminkad (thank god for solbrills) och jag tog tillochmed på mig för mkt kläder, så de blev lite lökigt haha :P
Köpte p-pills, alvedon och foundation. Strosa runt där ett tag och när jag skulle dra hem så träffa jag Remi och Wulkis. great liksom, men remi tyckte jag var söt (a) hihi. Rockbabe nr1. Hade på mig bara svart och t.-shirt med ett rockigt-tryck :)

Åkte hem, jobba lite med mitt projektarbete och sen åkte jag o mamma till kungenskurva. Jag älskar o köra på motorvägen! Så najs o gasa på ordentligt :D speciellt när det inte är så mkt bilar.

Sen kom jag på att, jag hatar ju att parkera, och undviker att ställa mig mellan två bilar. Men så efter varje gång jag kört så kör jag ju in bilen i garaget, där det bara är typ 20 cm marginal på varje sida. Det e rätt så tajt o jag klarar det varje gång :) Så då borde det ju inte vara något problem o ställa mig mellan två bilar där det säkert är mer plats på sidorna :) Aja får testa nästa gång jag kör.

Ikväll ska jag vara med mina brudar. förhoppningsvis. :)

image314
Puss

Friday thirteen

Sorry för den dåliga uppdateringen, men blogg.se har vägrat låta mig logga in. bara massa strul.

Igår var jag o gjorde en massa ärenden på stan. Var tänkt att jag skulle åkt ner idag o hämta ut p-pills. men jag mår skit. psykiskt. Fick reda på en jätte jobbig sak inatt. o nu när jag har min jävla vecka så blir allt så mycket värre.

Men det finns ju roliga saker som händer också. Som igår. Jag har ju varit lite orolig över plantagen jobbet o de. Han hade inte ring o bekräftat nåt. Så mamma tvinga mig o ringa dit o be om besked. Han beklaga att han inte ringt pga så mkt på jobbet, men de var klart att jag har jobb där tills i sommar. :) Om jag inte fattade de fel så tror jag att man typ redan nu kommer att få jobba där varannan helg eller nåt. Så det e ju najs.
Sen får man ett fint sms från en speciell person som vill ha en :) det kändes jätte roligt.
Och så får man fina blickar av en annan speciell person. Så man är ju omtyckt iaf :) även om det inte känns så ibland.

Nu ska jag klä på mig. Uppdaterar senare. Puss, älskar alla mina vänner <3

säger bara H-O-T

Jag är kär! Bill Kaulitz från Tokio Hotel är så jävla het. Och ja, det är en kille :P
Tysk o är 89a :P
SLURP!

image307

http://www.youtube.com/watch?v=42WjS0o1jCo

   
    

otroligt skönt.

Vissa har det bra. helt enkelt. Sitter nu på balkongen o solar med min älskade laptop :D Fixa brännan liksom. :) Det e endå bara skitprogram på tv nu sååå.. Men fack vilka tråkiga inlägg jag gör. sry.

image298
Liv Tyler, very h-o-t.

kanske jag sa, men man kan väl ändra sig?

Ersson in tha house. Imorse vakna jag runt.. hm.. 8? alltså man kan inte sova när det renoveras i badrummet som ligger väggivägg med mitt rum. Tajmat o börja med de när man har lov. Men men.

så vad ska man göra när man vaknar så tidigt? jo man sätter på Pretty Woman o kollar på den :D Så bra film. O Julia Roberts e så fin i den filmen. :)

H-O-T

Uääh vad kasst jag mår! 37,5 graders feber... stackars mig..
sen åt jag middag, kände inte smaken på nått! O mamma som köpt hem en massa fikabröd... Tror jag ska spara de tills jag känner smaken igen på de jag äter.

Någon mer som brukar kollar på Du är vad du äter ?. Jag älskar Anna skipper. Så jäkla cool :P

*snörvel*-heej

tjohooo

image294
Hahahha fan vad kul! :D:D




ojuste... JAG KLARA TEORIPROVET!!! Ääääntligeeen! 56 rätt!
Jag gick med världens största smajl därifrån. Innan kände jag mig hängig och asnervös. Efter mådde jag as bra (fast att jag är förkyld). Så ringde jag mamma direkt o skrek att jag klara de! Haha hon satt i möte också :P O när jag skrek de så vare en gubbe som sa Grattis till mig :P hihi


men nu  vill jag bli frisk. trött på att inte kunna andas genom näsan. Det blir jobbigt o äta då..

Men PUSSHEJ


lipgräns

Näe kan man må sämre eller? ja kanske om man har nån dödlig sjukdom. men jag är förkyld och har ett teoriprov imorgon.
Nu orkar jag inte tänka mer på de.

idag var jag o mamma till NK o kolla på klänningar. Jag hitta min drömklänning men den kosta 3600 kr..suck

ska nog ner o kolla om jag har feber.. sen ta en värktablett..

pk.

I got a selection of the positions of affection

I can heal your heartache baby!


Nä men ser man på vad man får för att ha jobbat på SJ. FÖRKYLNING! UUäh jag kommer o bli sjuk. O jag hatar de, speciellt när jag har chans o bada jacuzzi eller vara med grabbar. :( tyck synd om mig.

Var idag hemma hos Mormor och käka påskmiddag. Det var väl sådär.

Ikväll ska jag äta glass och kolla på Rocky & Drago.

Sweet. later dudes.

pusss

Tjoho! Idag jobba jag på söööder. Gick as bra. Var med Mimmi hela tiden, så jävla cool brud de där. Vi stod där vi upp/ned gångarna till perrongerna 1o2.  Visade folk vart dom skulle gå o.s.v. När det inte skulle komma några tåg på ett tag så satt jag o mimmi i SJs lilla bås som hade soffor o godis o smörgåsar. Så vi moffla godis o sen stod vi o frös lite :) hade SJ jacka och gul väst på mig. Fan vad cool jag kände mig. Kundservice stod det på dom. hihi.
Men tiden gick snabbt. O jag såg en kändis från Fame factory tror jag..

Nu är jag iaf hemma. O jag har fortfarande småbarns-rutin i mig. När inte jag fått mat på ett bra tag. då blir jag extremt tjurig! Jag är tillochmed medveten om de när jag är tjurig mot andra. Men sen så fort jag fått äta. så är jag glad igen :)

Ska snart ner o hämta mitt påskägg. Måntro vad det är i den, strumpor och godis like always?

men det blir chill ikväll. Kolla på Sing-a-long och ExtraExtra :) kanske nån film om jag orkar. vi får see.
Pussis

Glad pårre på er!

Det blir inte så mycket påskfirande för mig inte. Ska iväg snart till Sthlm södra och jobba :) SJ behövde tågvärdar o jag ställde upp :) Ska stå där och visa alla till ersättningsbussar pga banarbete mellan södra och central. Jobbar från 13.15 till 19.15. Så om ni går av där eller åker förbi så kan ni kolla efter mig :) ska antagligen ha någon neonfärgad väst på mig så.. haha :P

Aja hoppas alla får en Glad Påsk idag :) hare fint pusss

image293

När lammen tystnar...

Skrämmande titel.. Iaf så går den filmen ikväll. I just love Hannibal Lecter :) den busen.

image292



Idag så drog jag o tess ner på stan o käka kebab :D Slurp. Åkte sen hem. Typ 1½ timma senare så ska jag käka middag :P fan vad mätt jag är nu :P hihi.

Har också tre filmer på lager.
The Crow
Pretty Woman
The Ringer (hitta ingen bild till den)

Ska väl se dom så småningom :) Nån som vill joina? ;;

3 månader kvar...

Till BULGARIEN!

image291
at Tylösand -06.



Igår var en as rolig kväll! Eller det började sådär. Massa strul o skit. Tjuriga servitriser o maten var seg. Hade typ ätit två mackor och en banan innan de. Fatta vad hungrig jag var! Svepte skagen toasten, kyckligen och cheesecaken direkt :D

Men allt blev mycket bättre när allt folk börja komma :) Då hade jag det as kul. O hade as ont i fötterna efter :P hihi.
Men det var bra att dom bokat buss hem till södertälje. då kom man hem säkert iaf :) Gick sista biten hem med Pontus. Skönt o ha en polare som bor nåra hus ifrån en :)

Allrighty then. Nu ska jag bara ååh ta det lungt :D O jag är inge bakis! Weheey. Var nog bara för att Pontus tvinga mig o dricka en massa vatten där! haha :D

Puss/åsa

To Pontus

asså mina änder är avdomnade. Ah!"!
nej vi hade inge gott hemma sgos oss. bara godis. men aja. ville ha vcdhisp,.
Men nu ska jag visva, as skönt. :D asjpusss

zero.

vart ska man börja. Jag gick inte till skolan förns vid halv 1 idag. Hade en redovisning och ett prov som väntade. Skulle redovisa med en viss person men som var "sjuk" och lämna mig i sticket. SÅ jag fick redovisa alldeles själv. Helt oförberedd. Men det gick bra iaf. Anna-lena sa att jag fick ett VG för de. Jag är nöjd iaf :)

Sen efter hade jag naturprov, gick åt helvetet. Men hoppas på ett G iaf.

Hem, tv, säng, slocknar direkt. Sover så underbart skönt då! hihi.

IMORGON BLIRE RÖJJ!
Studentskiva på Café umbra på söder! Woohohooo

Det är 2006 all over again. Bara för att jag bryr mig, så gör det mig sur och gnällig. ÅH ORKAR INTE. Hoppas det här är en grej som går över efter 10 min.  Säger bara, stackars dig*.


Det blir party, Ett stort jävla party!


Kvällens vill ha!

image288
*Slurp*

dance

image286

Sthlm

uäh först imorse så skulle vi till Moderna muséet i sthlm. Fan vad tråkigt det var. O iskallt ute! Men skolker som jag är så drog jag efter halva grejjen. Vandra in mot stan från skeppsholmen. Iskallt o gå vid vattnet. Men in på Zara och värma sig :) Hitta massa fina kläder där, och till ett överkomligt pris! Föll direkt för ett par shorts o sen stod jag och vela mellan en klänning. Gick runt där inne o rätt som de var så möter jag Alex och Terreberre :D Vi fortsatte o kolla runt där, jag köpte shortsen och drog sedan vidare.
In på Gallerian och hitta finaste väskan och halsbandet på en liten affär. <3. Jävla impulsshoppare jag är. Gick sen till Kicks och handlade en Dove Summer glow face lotion för presentkortet jag hade där. Hatar att mitt fejs allt är så mycket blekare än vad resten av kroppen är. Men det skare bli ändring på!
Drog sen in på Gina Tricot och hitta en jätte fin miniklännig i guld typ. :) No more shopping för mig nu. Men efter de så drog jag till mamis jobb och fika lite. Sen hem igen :)
Träffar Adam på centralen, var ett tag sen :) och så åkte jag buss hem med Sara :)

   

Nu ska jag packa om min väska o plugga natur o svenska. :)
Ciao.

Badabom

Fan vad flyt man har. Efter att ha haft matte från 8.20 till 9.30 så går man ut i korridoren och kollar på tv:n vilka lärare som är frånvarande. Och Karin våran formlärare är sjuk! Våran sista lektion liksom! Så jag slutar 9.30! haha
Men jag stanna kvar i skolan och jobba med mitt projektarbete och åt lunch. Eller åt och åt, det var pyttipanna som verkligen är en av den äckligaste maträtten jag vet!
Gick iaf hem i solskeenet o njöt :)
Kom hem o typ la mig i sängen och kollar på tv/sover. Vaknar av att jag svettas som en gris! alltså jag orkar inte, mitt rum blir som en bastu! Fast att jag har både fönstret och ventilationen öppen och rullgardinen neddragen så blir det endå kokhett i rummet. O nu är det bara vår. Vet vilket helvete det är när det är sommar. Fyfaan. ska fan skaffa fläkt som jag tänkt o göra de senaste 5 somrarna.

aja ciao.

stackars.


image281

ååh seegt.

Har bara tagit det lungt idag. Legat o kollat på tv. somnat titt som tätt. Suttit ute på balkongen med bärbara och pluggat matte och natur.
Sen inte gjort så mycket mer..
Jo, sydde lite till mitt projektarbete.
Nu laddar jag ner lite musik från OC. Någon som såg oc idag? Någon som har eller vet vad låten heter
som spelades i slutet? Den var as bra..

Asså jag dampar på min dator. Den e helt jävla fuc*ad.

shao.

image280