Go'day

Tjohooo jobbat idag dårå. Allt från ruttna pumpor som luktat spya till ösregn o stå ute o vänta på sjuts.
Men! jag måste bara visa det här klippet. Det är typ ett tyskt program, typ dolda kameran. O dom har gjort två badrum exakt likadana brevid varandra och sattit en glasskiva emellan ist för en spegel. Så har dom två tvillingar. En på vardera sida. O se här hur toalettbesökarnas reaktion blir... höhöhö...

 

Hahahhaha :P En av dom har ett as gulligt skratt :P O Joni, du måste se :P du kan ju tyska typ så du kanske förstår vad dom säger :D hihi

Nu ska jag sova. Jobb imorrn med 9.30-15. O sen på kvällen så ska jag o mina sisters äta middag hemma hos maria o ha lite mys :)

Kösss

Hahaha vafan?!

image823

My hands are cold but my heart's on fire

Ska snart ut igen till tvättstugan och plocka in tvätten. har inte gjort så mkt mer idag. Jo, kollade på A night at the Roxbury, den var rolig :) "What is love... baby don't hur me, don't hurt me, no more..." haha klockers.

Hm.. hur blire på lördag? Halloween o o'learys ska tydligen ha nåt. Ska man ha biljett? Nån som säljer? hehe

image822
Den rosa på tårna o den svarta på fingrarna. Very pretty rock'n'roll.

Life will go on....

Så himla bra o fin låt. Chris Isaak - Life will go on.



Blir jobb idag. 15-20. Men åå vilket väder :( Noll lust att gå ut nu. Fyfan. Ska snart ner o käka frulle...

Ojuste. Imorgon ska jag på TKD igen! Var ett bra tag sen jag tränade. Fyfan. Kommer o va helt slut. o säkert skämma ut mig när alla får se hur ovig jag har blivit haha! Nä men det ska bli såååå kul att träffa alla igen!

Någon dag så måste jag upp till sthlm o köpa min vinterjacka. Mickis sa att det var brådis nu för att dom tar slut överallt :O:O Jalljalla liksom haha.

aja hörs ikväll. Pöss

Oh what a night

Igår var ju en helrolig kväll! Först åkte jag, tessan, emma, jossan o tove hem till Alex där vi förfesta med henne, terreberre och en annan therese :) Tog 10 bussen från enhörna så vi var väl på tk efter halv 11. Dött när vi kom dit men vad gjorde det, vi slapp kö-jäveln höhö :D Aas mkt folk, as kul, en lyckad kväll verkligen! :D:D
Sen efter drog jag o Tess till kebaben (såklart). Göttigöttttt. Träffa min gamla kärlek också hahah Nicklas Levin den gamla räven. Och Johnny och Dalebrant (grannen liksommm). O tess fick Johnnys kebab. haha schysst han var, och såklart ville han ju ha betalning i en puss, men tess totaldissa hahah! That's my girl!

   

Men sen spåra det ur när jag o tess skulle betala taxin.  Jäveln tog inte emot mitt kort! O HAN LJÖG för dom (den nationaliteten det finns överflöd av i turk-tälje. oops)  vill inte att man ska betala med kort för dom vill ha pengarna direkt i handen så dom kan ta det själv. Men det konstiga va att bankomaten gav inte mig heller några pengar :S wierrd...
Så jag blev tvungen att väcka mamma och be henne om pengar. P-I-N-S-A-M-T!  Trodde hon skulle va sur imorse men det var hon inte, phew. Hon hade själv vart med om det förut så..

anyway. Ingen spy-bakfylla idag inte. Så jävla skönt. Ska kurera mig lite sen. Gå till jätten o köpa chips så blir jag nog på topp sen :) Ska nog kolla nån film också. Har ett gäng på datan nu. Bla:

A night at the roxbury (ska tydligen va aaas rolig)
Saturday night live - Best of Will Ferrel
Dead Silence

Sistnämnda filmen är nog as läskig. Vet inte om jag vågar se den själv haha.

image821

The call of Ktulu

Just nu lyssnar jag på varannan Jackson 5 o Metallica. Haha sikken kombination :)
Idag har jag jobbat sig lite. Hade en aaaaas jobbig kund som vägra inse att jag drog rätt rabatt.
Växten kosta 98:- men den gick in för 59, o det var 70% på den. Så då var jag tvungen att göra värsta uträkningen o blablabla. Fick till det iaf. Hon skulle betala 29,50 för den växten. Jag visa på miniräknare o allt för att hon skulle fatta. men nej, hon vägra inse. Så irriterande när man vet att man har rätt o så.
Anyway. Blir ingen shoppingdag för mig imorgon. Nej fan, måste in o jobba IGEN! Skulle inte ens jobba idag o så måste jag jobba imorrn med. 11-15. Så jag var tvungen att åka ner på stan nu idag efter jobbet o handla det jag ville ha. På typ 45 min. jippi. Köpte iaf en tröja och två nagellack på HM. Så soft att Mavala lacken vare extrapris för. Så köpte svart och ett ljusrosa. (48 Black och 90 Arosa).
Alltid när jag kommer hem från jobbet sent så brukar jag alltid vara en aning grining, pga mat-brist. (ta en bulle jag veet haha). men mamma hade sagt att hon trodde att det fanns lövbiff i frysen o pommes som jag kunde äta. Eh fanns det nån lövbiff? NEEJ. O inget annat att ha till pommesena heller!. Så jag dampa där när hon inte svara i telefonen o så. Så jag sket i middagen o åt godis ist. HAH.

Men så direkt efter jobbet imorgon ska jag åka till Emmas mamma o hämta mitt förmodligen jästa vin.
Menmen spillerill. Det blir lite högre alkoholhalt bara :P haha

Alltså lyssna på Michaels röst! Man smälter verkligen. Fanns ingen bra video med bra kvalite på hela bandet. så det får bli en naturvideo med lite vilddjur i haha :P
 

Ska väl slagga snarre.

P.S. Metallica är så jävla braaaaaaaaaaa. fan vad jag älskar elgitarrer o deras riff! D.S



P.S.2 James hetfield är het. D.S.




znark

jassåduu. Vilka är på att gå ut på lördag? Alla? Great :D
Haha :)

Igårkväll var jag med ackebackebus. Vi kolla på Beeert som äger! O klimpen o lillerik. Äe alla är ju så klockrena!
Idag har jag vart i jobbat o sen vart o solat. Blev knallröd! O jag höll på att avlida där inne. Bränndes överallt! Gick ur två min innan det sluta. Fan palla inte. Men men hoppas det lägger sig tills imorgon.
Trodde jag skulle ha en soft fredag med vinterjackeshopping o outfitköp. men neei, ska in o jobba. :/ 12-18, inte så farligt då.. menmen.

OCH VET NI! Idag på jobbet när jag stod i min ensamhet i kassan så såg jag en mus springa tvärs över golvet! Såg den bara snabbt o trodde att det var en fågel. Men när jag sprang för att kolla på andra sidan av en varugrej så var den inte där. haha så då vare en mus. Möss o grodor finns det gott om på plantagen.

O vilket spökväder det var idag då! Totaldimmigt hela dan! Creeepy :P

Kolla coola brillorna jag fick låna av Acke :P

image815

Bara det kan bli lite sol så man kan använda dom :)

Nä nu ska jag sova. Pusspå, kramom.

Souk

Walla har inget o skriva typ. var på stan igår o köpte hårfärg av Jossan som även slängde ner några parfymprover till mig :) Köpte peel-off-ansiktsmask också och ett par handskar, men upptäckte senare att dom var sönder, o det fanns inga fler :( Färga ruffset också. Nu äre lite ljusare o jag är nöjd :) No more brownie for me.
Idag jobba jag o sebbe kallio hälsa på. Fick även sjuts hem av honom. Snällt :)

Sen ikväll ska jag hem till acke o glo på Bert - Den sista oskulden :) höhö. Ballaballaballa!

På lördag blire utgång o massa röjj! wihooo :D haha

Nä nu ska jag avvika. Jalla hajdo.


Ted Baker

      

     



What would you do?

Vad skulle du göra om....

1. Jag dog ?
2. Jag kysste dig ?
3. Jag föll ?
4. Jag bodde i huset brevid dig ?
5. Jag oväntat skuttade hem till dig ?
6. Jag stal något ?
7. Jag blev mördad?
8. Jag sa att jag älskade dig ?
9. Jag grät ?
10. Jag låg på sjukhus ?


1408

Haha har glömt o berätta nåra saker. Som att när jag var i Västerås så såg jag Elin Lanto på scorette. hon såg sliten ut. höhö..

Sen igår när jag skulle till jobbet. var så jääävla trött den morgonen o så när jag sattit mig på bussen och kollar ut så ser jag den här lilla lappen som är fastklistrad på rutan där jag satt:

image808

Haha hur passande var inte det då??!  "Man vänjer sig", i ett sånt tillfälle när man måste pallra sig till jobbet o slita.. Ja jag antar det, man vänjer sig :P haha lite kul.

Var nyss hos Henke o kolla på 1408 som SÖG! Fatta noll av den filmen. Jätte förvirrande! Och man tror att den ska va jätte läskig, men han är blir bara galen o det är typ inga spöken som härjar... Nä gå inte o se den på bio.

Imorgon ska jag va o köpa hårfärg för min rabattkupong jag fick från Åhlens. Sen får vi se vad dagen erbjuder. Nattinatti

Uäh!

Säger jag bara. Vilken seg/jobbig dag det har varit idag. Kändes som om en timma var två o jag hade så jävla ont i fötterna. Så när jag ska ta bussen så regna det. O bussen var försenad och SJÄLVKLART så missar jag 751an på stan. FYFan kunde ha strypit chaffören, så arg var jag! Liksom, inte nog med att allt skulle gå så jävla segt fram till birkakorset så har två bilar krockat precis framför oss där vid trafiklyset! Så det försena allt. Fan vad irriterad jag var! Så fick jag gå hem, med onda fötter o i regnet där ifrån martin mullers väg. ÅÅÅH!. O vad fanns det för mat hemma om inte bara en grillad kyckling? och inget mer!!? GAHHHHHHHH.
Nu ska jag inte jobba förns på onsdag så ska rå-chilla och träffa henke nån dag o kolla film.
Skulle vilja se den där nya skräckisen.. 1408 eller vad den nu heter..

aja, hejdå.

Tjenatjena

Var i Västerås idag. Åkte dit med mami, maria och min moster. Jag körde :D och så stannna vi vid det där underbara godisaffären :D Sen så gick vi på stan o så. Käka på "Kalle på spången" som typ har de godaste grillade baguetterna! Dom mackorna slår alla sandys mackor haha :P Köpte iaf ett skärp och ett par örhängen. No more. Åt sen hemma hos sofia o så tog jag tåget hem.
När jag sattit mig på tåget o så, kollat att jag hade biljetten där.. tog fram tidningen o satte på ipoden. Så när konduktören kommer så hittar jag inte biljettjäveln!! Panik jag fick! Jag ba" Vafan jag hade den nyss, gud vad pinsamt..." han ba: Du hittar den nog tills jag kommer tillbaka. Och som tur var så hittar jag den! Så satt jag o höll i den o han kom inte alls tillbaka.. haha

image807

En dagens då.
Tights, kappahl.
Tröja, Sisters.
Skärp, Vero Moda.
Jacka, Sisters.
Och sjalen från HM.

Imorgon blire jobb o tjäna cashen! hehuuu :D Får se om jag blir tvungen att gå hem eller om jag kan charma till mig så att jag får gå lite tidigare ;)

Nu går The ancorman (stavning?) Den är sådär, men rolig. haha. Will farrel äger!

V-rås över dan

Jepp drar dit o shoppar lite. Kommer hem på kvällen. bloggar mer då.
Bjussar på en ooootroligt coool live-video med Metallica. Lyssna o njut! O kolla in publiken :P



godmorgon era guldvippor!

Jag sov till halv 12! Helt crazy! Trött jag måste vart haha. men sen så drömde jag ju om en viss person också,, så då kunde man ju inte vakna. haha :D

Igår kväll var jag med ackebus. Vi köpte chilinötter o kolla på Lords of dogtown, så jävla bra film o så jävla snygga skådespelare! Ni måste se den, om ni nu inte redan sett den för den är lite gammal...  Iaf mitt under filmen så ringer Jonas o frågar om jag endå kan jobba idag. Ååh så jag ska dit till 3 o jobba till 8. Great. Tror inte ens jag har någon matlåda, blir nog grillen. Om dom har öppet...

  
 
image806
haha Acke som liten. Värsta coolingen :D

Nu ska jag gå o äta värsta fetingfrullen för jag är aaashungrig!
Later, skriver ikväll. Kösss


070*7*5*9*

Yofeeltheflow!
Har bara sålt en massa flowers idag. Och min chef e så schyrre, fråga om jag var tvungen att komma imorgon kl8 för att hjälpa till med att plocka fram julgrejjerna. (dom vart typ klara idag med det) Så han ba; nee skippa det, kom på söndag ist :D
yay så jag är ledig imorgon! Hur najs som helst!.
Drog sen efter ner på stan o shoppa lite. Bla en halsduk, ocean mist, happy derm och en tröja från sisters.

Dagens Outfit dårå. (ursäkta kvaliten, men jag palla inte o göra om dom i ps)



; Halsduk, HM, 98:-
; Tröja, Sisters, 399:-
; Ocean mist (love it!) och Happy Derm, HM, pris dunno :S.

Yippie Ki-Yay MF!

Hallå alla ruttna malfisar! (speciellt tess, för hon är min speciella malfis hahah)

Sitter o fryser som en fiskpinne i soffan. har en tröja som täcke typ. OCH jag har sånt godisabstinens! Men har verkligen ingen lust att gå till affären nu när jag fryser så mkt. Får väl äta paj eller nåt sånt sen..
Så jävla skönt nu när man snackat schema på jobbet. Softaste schemat ever! Nästa vecka jobbar jag bara två dagar, onsdag o torsdag typ. Sen veckan efter det är det lite mer. Men heeeelt okej liksom :D
På fredag börjar jag 8 och ska göra klart julpysslet i butiken. Inte så lockande men hey det blir nog kul :)


Sen måste jag bara lägga upp en bild på min vän Acke som är så jävla söt :P


Ackebackebus :D haha

xoxo

Dritt i de då!

Aaah härlig dag. Först var jag o Tess ute med chippen på en låångpromenad. Vi var o lämna en tröja till emma som bor på stan o så. Direkt efter det så åkte jag och maria o flytta hennes grejjer. Först hem till henne, as fint faktist. Inge sunk alls :) Och så åkte vi till Shurgard o hämta lite grejjer o sen till Tälje återvinning o slänga hennes micro och sen åt vi på donken yay :D göttegött.
Åkte sen o handla mat o sen hem till henne igen. Fick låna hennes tv också. Skönt för min tv har ju bilden fuckat sig. Den e typ intryckt på sidorna haha :P
och nu är jag hemma :)

Lite pics.

     
   

sådärja :) ikväll ska jag se Moulin rouge ;D Herråå

Hola guapas!

Har bara jobbat idag. Hjälpt till lite att fälla ut en svart plastgran och så åt jag lunch med Jonas barn Pelle och Saga som är så jäääääääävla söta! Speciellt Pelle. Omg sweetiepie! :D

Imorgon ska jag gå på promenad med Tess och Chippen. Sen på kvällen så ska jag hjälpa maria o flytta :) Finally! haha

Ahh inte så mkt mer o skriva. Adios amigos!

HAHAH OMG!

Kolla in den här videon! Bon jovi - Runaway o kolla hans kläder!! Vilken kombination! Ljuslila lackisar, vit sönderriven t-shirt och en fransjacka på det! Haha klockers :P



Enjoy ;)

Jaa tänk om...

Tänk om man kunde leva livet baklänges 

1. Man skulle börja med att dö o få d överstökat.. 

2. Så vaknar man upp på ett vårdhem o får det bättre för varje dag.. 

3. Man blir piggare o smidigare o till sist är man för pigg för att vara där, då får man gå ner o ta ut sin pension.. 

4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka.. 

5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sej tillbaka från abetslivet.. 

6. Man festar o har sex o förbereder sej för att ta en paus.. 

7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser tills man är baby igen.. 

8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där finns centralvärme, roomservice mm.  

9. O till sist lämnar man denna värld i en orgasm

hahaha :P

Ååkej

Perfekt dag för att glo på film. Såg just The simpson movie. Lite efter jag veet men aa :) Den var väl bra :D Imorgon så maybe blire jobb. har inte hört av chefen så vi får väl se :)

image782


Blir myskväll alone

Heart - Alone

Ska krypa ner i sängen sen o kolla på mitt absoluta favoritprogram Extra Extra! med en påse chilinötter. Lovely

 

Adios.

känns som om jag aldrig mer vill dricka igen. och jag har ätit en bröbit på hela dan

kill me now, please...

Igår då. hm. As kul förferre hos malin. sen Har jag inge minne kvar. Blev utslängd från skitstanleys också. Hade inte gjort nåt förutom o haft kul. Alla vakter kan ta sig. så jag åkte hem, full som en kastrull, var hemma vid 11 typ :S:S herregud.
Har kört buss hela dagen o inte ätit nåt typ. Har en fet godispåse och två chilinötterspåsar  men är inte alls sugen. Jisses...

Här är lite bilder från mobilen.

   
   

I'm a sexy mama

Hej snyggingar!
Ikväll blire röjj för hela slanten på Stanleys. Be there! Ska passa på att festa nu när jag inte ska jobba i helgen, höhö :)
Ska snart ner o käka hemmalagad pizza o sen drar jag till Sara o förfestar. Redigt nära hon bor alltså, perfect ;)

Ok men hörs ikväll då! ROCK ON!

Godkväll

Ska snart gå o lägga mig o krypa ner under mitt duntäcke för jag fryser somfan. Sikket skitväder det har varit idag då. Regnet stod som spön i backen! Haha älskar det uttrycket :D Jobba idag dårå, det enda spännande som hände var att runt 19 så vare nåra idioter som körde som galningar ute på parkeringen i regnet. Vi ringde polisen o så men dom kom aldrig, hmf... Iaf när jag o Susanne stod o kolla ut så kom en bil och körde as sakta precis utanför fönstret o glodde på oss. Lite skrämmande. Var ju bara jag, susanne och maria där.
Har hänt lite andra mysko saker på jobbet också, så vi skrämde upp oss rejält där vid stägning. Men allt gick bra o jag fick sjuts hem. Schyrre, behövde liksom bara gå 100 m o mina skor var dyngsura...

Imorgon blire också jobb o sen äre heeeelg :) Händer i helgen för er då? Själv har jag ingen aning. nån som vill ha med lilla mig nånstans? hihi

nu blire sängen, pussokram

Face outfit

dsf
 - Solpuder, HM
- Mascara, L'oreal typ.
- Rouge, Makeupstore

Fönat o plattat hår och så lilla myssen på, från Åhléns.
 
Nu ska jag gå o lägga mig, är aptrött. Godnaattt :)

Godnatt

Heejjj, var ju o jobba idag ist för Malin. Lugn dag, inge speciellt. förutom en surtjärring.
Hon - Har ni alltid haft på musik i butiken?
Jag - Jaa det har vi...
Hon - Jag hatar att det är musik på, det har dom i nästan alla butiker o snart kan man inte gå i nån. (säger hon surt).
Jag - (eeeh???)
Hon - Har ni på musiken för er sjävla eller för kunderna??
Jag - Ööööh... (????) *Frågar Björn som står en bit bort om han har nåt bra svar på den frågan* Och nej det hade han inte hahaha.

Jävla wierdo människor. Vi har fan bara tjuriga gamlingar hos oss haha :P

Ska jobba Torsdag 15-20 och Fredag 9.30-15.



Favorittidning: Klick! med en fet godispåse, då är jag nöjd :)

Bästa saken som hände i sommar: Bulgarienresan lätt

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina lacktights. Fast dom ligger bara i soffan hela tiden :P
Längd: Var typ år o dar sen jag mätte mig sist. Men gissar på 1.76

Byter gärna garderob med: Hmm... Tilde Fröling :)

Vanligaste färgen på mina kläder: Så varierande.

Jeans eller mjukisar: Jeans på fritiden, mjukisar på jobbet.

Mig själv med tre ord: Social, rolig och rock'n'rollig
Jag tränar: Promenerar när jag har tid. Nya joggingpjukks nu ju, så får börja sätta igång :P
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt  såklart

Humör just nu: Glad :)

Kläder just nu: Cheer-mjukisar, vit t-shirt med tryck från Carlings och en vit kofta från HM.
Vad sa du senast: Hah det kommer jag inte ihåg.

Hur många kuddar sover du med: 5, fast det e fyra kuddar i två fodral. så egentligen 3.

Morgon- eller nattmänniska: Inget av dom.

Sparare eller slösare: Sparare ftw :P

Bästa film: Pretty woman, Dirty dancing.. listan kan bli lång.

Har du några homosexuella/bisexuella vänner: Hm.. hade säkert nåra polare på WHG som var det :P
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Om man verkligen älskar personen så ja :)

Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två räcker.

Bio eller promenad: Bio nu under hösten
Är du kittlig: Hah ibland ja :P

Snarkar du? Kanske om jag typ är riktigt förkyld

Stjärntecken?  Fiskarna

Rädd för insekter? Men nej?

Äckligaste insekten: Trollslända. Fyfan. 

Det här är jag bra på: Att få som jag vill hahahh näe men fan.. typ.. inte göra nåt :)
Bästa bok? I don't do books.

Vad vill du jobba som? Inredare

Chips, morötter eller godis? Chirre o godis.

Pizza eller hamburgare? Båda! Och en kebab :)

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Kan inte ens ha guldörhängen så piercing är väl inget o tänka på, o tatuering, om nålen är nickelfri och om jag tål det så why not?
Stökigt eller välstädat? (ditt rum): Stökigt! Fattar inte hur jag lyckas.

Gungar du på stolen? Näe.

Vilken hand håller du gaffeln i? Höger tror jag.
Gillar du att sjunga? För mig själv ja :P haha

Använder du knark? Ajo för jag gör ju det--
Kaffe, te eller inget? Inget

Har du en besatthet? Besatt av datorn, tvn, sängen, godis, chips, m.m


komkom

Ingen slappdag för mig inte. Ska in o jobba. nån mådde dåligt så jag ska in o jobba ist. :)
Kom på nu hur jag kan slippa att gå från stan efter jobbet. Bussen från jobbet kommer in till centralen typ 20i9 o då orkar jag inte vänta i 20 min på att min buss ska komma. Så då åker jag helt enkelt med 760 bort mot scaniarinken o går av vid gymnastikvägen eller vad det är. Därifrån äre ju typ 10 min hem till mig. Helt perfect :D
Och idag blire o ha nya skorna på sig. Är nog lite skönare att stå o jobba i än att ha på mig mina vita tygskor. haha :D

Ah later.

Ge mig pommes med beasås.

(slurp)

Kom för en stund hem från sebbe. Han kom o hämta mig o vi åkte ner på stan direkt. Första affären vi går in i hittar vi mina skor (Intersport). Köpte ett par Nike för 550 kr. Betalar inte en krona mer för ett par skor haha.
Sen gick vi runt lite o kolla i olika affärer o sen drog vi till sebbes mammas jobb där chippen var :)

Gick en promenad där längst med maren o sen åkte vi hem :)

  

now that you got it.

Idag då. Ska snart gå o duscha o fixa mig. Sen drar jag o sebbe ner på stan, han ska hjälpa mig att hitta ett par bra löpardojjor. Sen ska vi va o hämta chippen :)

fgdg
Längtar somfan till vintern när jag ser den bilden :)

Pusss

I wish you would take my radio to bathe with you, plugged in and ready to fall.

Waking up next to nothing, after dreaming of you and me
I'm waking up all alone, waking up so relieved
While you're taking your time with apologies,
I'm making my plans for revenge.


Har bara jobbat idag. O yay jag har jobb fram till juul :) Happyface :) Sluta vid 3 o åt paj o så med malin som ska sluta efter. Var en vända nere på stan också, såg att dom fått nya kassor på konsum också. Skönt för dom liksom. Jävla skabbkassor dom hade innan. Vad hände med utveckligen liksom? ica ligger ju så långt före dom i utveckligen.
Kollade efter joggingskor också (!). japp åsa ska bli hurtig. Vill ha samma kropp som Baby och Penny i Dirty dancing. :)

Ok till mina drömmar som jag hade inatt. Först drömde jag att vi blev rånade på jobbet! Vi hade typ precis stängt och tagit ut kassorna, då kom det två killar som bara skulle kolla lite typ. O när dom gick förbi mig och nån då vi höll i våra kassor så stanna dom upp o ba: "Vi tar dom!" Så tog dom våra kassor o sprang därifrån!
Anyway.
Seeen så gick jag med Jonas (min chef som är het) o han tog mig på rumpan hahaha :D

Och efter det. höhö. bara Pontus vet :) Det rimma haha. Den drömmen är private ;)

So long suckers.

4542

I'm addicted to chilinötter.

Nu äre bara chilinötter som gäller. Inge mera chips eller godis haha. okej där ljög ja. Men fan vad gott chilinötter är :D

Gårdagen så var jag med tess, alex o tessan på Flamingo. Försa gången jag var där faktist. Mysigt o så :) Drack lite cider o en drink o sen vid halv 12 drog vi typ. Eller tess o alex drog till sthlm o jag åkte hem :)
Aldrig var så trött som jag var på jobbet idag. Jisses! Cykla ju till jobbet också. Gick runt med halvöppna ögon o typ kände mig halvbakis fast att jag inte ens drack nå mycket. Men det var en lång dag. Mamma var och handla också. :) sen så vet jag lite mer om framtiden nu. Jag o camilla ska typ få dela på Maijus schema. typ 15 tim/vecka. blir inte mycket men vi får se. Sen fram till julen så blir det ju mycket mera jobb :)

Mot alla odds så cyklade jag hem också. Nu sitter jag i soffan o vägrar röra mig. Gör ont i fötterna o aa. är helt slut alltså. Ska jobba imorgon också, 9.30-15.

Ok pallar inte o lägga upp bilder här. Hänvisar ist till min
bdb (länken öppnas i ett nytt fönster).

To-oh-oh-oo

Halllååååååååå :) Har jobbat hela dagen idag. Jisses vilken händelserik dag.
Först blev jag typ uppläxad av en kund. Jävla kärring. Orka att kunden tror sig vet bättre än mig om mitt jobb? pfff...
LArmet gick för att två nötter gick o ryckte i en av dörrarna som bara används när det är brandfara typ o dom är larmade. O susanne berätta att när larmet gick så hade en gammal tant trott att det var brandalarmet o ställt ned sin korg och gått o frågat susanne var man skulle gå :P haha sweet :
O supersnälla Alex som jobbar där sjutsa mig till centralen. Så jävla schyrre, annars hade jag varit tvungen o GÅ hem. Men imorgon ska jag va duktig, ska cykla till jobbet :) hihi.

Nu kollar man ju sjääälvklart på disneydags. Lite nostalig på det med. Kommer ihåg när man var liten o just ätit middag o gick o satte sig o kolla på disneydags med lördagsgodiset :) Bekymmerslös man var då...

Ikväll blire drink på Flamingo med tess o nåra fler :) Vad ska man ha på sig liksom? lackisarna o vad mer? hm.. aja
Alla får ha en trevlig lördagskväll :) Pussokram<3

nostalgi

Får massa fina minnen från 2004/05 av nåra låtar som jag lyssnar på nu. Tänk vad fel allt kan bli med tiden. I början är allt så himla underbart o livet leker. Då var det faktist kul att gå till skolan. Alla vänner, kärlekar o de fanns där. Skulle göra vad som hellst för att få komma tillbaka till den tiden..
Känner mig så himla depp nu. Allt suger typ. Men men, det blir nog bra snart. ska hitta mig en ren grabb som ska få ta hand om mig. Helst leva upp till mina förväntningar o ha samma intressen m.m. 

Pure love

Alkaline Trio - Radio
Jag bara ryser när jag hör den låten. Vilka minnen.. Elina, Joni, Love o vem det nu var som spela trummor.. Spelade den på deras första klass-konsert. Det var så himla bra verkligen. <3

Good Charlotte - The Day That I Die
Då jag, tess och Elina satt där nere vid trappan i skolan och elina spela den på gitarr o vi alla sjöng den. Så himla fint o bra vi hade det då. Those were the best days of my life. fo sho.

CK - På rosa moln
Då man lärde känna pryyydarna Jossan, tessan och Alexandra. Kommer ihåg att vi gick typ till donken allihopa efter skolan och nån hade den på mobilen o spela upp o vi alla sjöng med :) Klockren låt det där. ;)


Bara för att malin är bäst o coolast :P

1.nämn tre band jag lyssnar på.
2. när fyller jag år?
3. vem tycker jag är snyggast?
4. vart bor jag?
5.gillar du mig?
6. beskriv mig med två ord.
7. vad hatar jag mest?
8. nämn tre saker du vill göra med mig.
9. betyder jag något?
10. du och jag är...?
11. känner du mig?
12. nämn tre saker du ogillar hos mig.
13. om jag stod på ett höghus och tänkte hoppa, vad skulle du göra då?
14. har vi träffats?
15. tänker du sätta in denna i din bdb för att se vad jag skulle svara?

Rockidol skriver: Svara  |  Ta bort 05/10-07 18:57
1. guns´n´roses, bon jovi, metallica
2. 28 januari? tror ja
3. han i metallica?
4. jag vet vart, men inte vad det heter :D
5. Jaa sjäövklart
6. rolig och kåt
7. tröga människor
8. shoppa, festa, resa
9. Ja, mycket
10. kända
11. Ja
12. inget jag kan komma på
13. Jag skulle inte ta emot dig, däremot skulle ja locka ner dig med en vodkaflaska o bra musik!
14. Ja!
15. Yeah baby

3an james ja, så het :P
7an Så rätt! stör mig somfan på tröga människor :P
13 hahaha det skulle funka faktist :)

Oh why must i feel this way? (Hey must be the money!)

hehuu. Har bara städat idag o fixat lite. Trist väder as usual. Ikväll blir det iaf myskväll med brydarna (alex,tess,andrea o terreberre). Frågan är bara vart vi ska va? Någon som har ett schysst vardagsrum/sovrum med tv i som vi kan hänga o kolla idol på? kontakta : [email protected] haha :P

Ska snart va o handla med mamma. Så jävla sugen på godis o massa gott! De senaste dagarna har jag levt på torrt fiberbröd, gröt och våfflor. Inte ätit nåt annat. shit.. ska köpa juice o yoghurt aa.. massa gott :)

Holla at ya.


Kanske ska lätta på plånboken?

Topshops kläder är ju to die for. Synd bara att det är ett enda stort kaos i deras butiken o man hittar ingenting. Kika runt på deras hemsida o den gör ju inte en besviken.

    
    
    
  

Allt är från Topshop förutom sista skon som är från Sthlm DG. :)



Idag har jag varit hurtig. Runt 12 gick jag ut på en uppfriskande promenad bortåt scaniarinken, igenom ett villaområde o så virra jag omkring där ett tag. Träffa även på Sebbe o tog en paus där hos honom. Var hemma typ kvart över 1. Man måste ju tydligen gå ca. 40-45 min för att det ska ha nån verkan. :)
O nyss gjorde jag våfflor :) Mums. Åt typ tre o sen var jag mätt.

Btw så äre MIN dag idag hahaha. Internskämtet där jag fått smeknamnet "Bullen" och det är ju kanlebullens dag idag. en rolig grej var att mitt på dan så får jag ett sms av en okänd person där det står "Grattis på namnsdagen" Då tänker jag ba wtf jag har inte namnsdag idag ::S:S O jag visste inte heller vem som skickat smset. Så då går jag in på internet o kollar vem som har namnsdag idag. Jo min kusin har faktist namnsdag idag så jag trodde nån släkting skickat fel. Så jag skickar ett sms tillbaka där det står: haha vem är detta? jag har inte namnsdag idag :S
Så får jag ett sms tillbaka där det står "Men det är ju kanelbullens dag idag, men du kanske bara är en vanlig bulle?" Hahaha fatta fortfarande noll. Så gick in på Hitta.se o kolla upp vem som skicka smset. O det visa sig att det är självaste Thord David Englund. Hahha sikken buse :P

<3

Vilka jävla barnrumpor!

Jag pallar inte med Top model sverige! SÅ jävla tacky! Om man jämför med amerikanska så är den 100000000000000000 ggr bättre!
För det första:
1. Tjejerna är så fjompiga o fega. Dom i amerika gör allt! Inge jävla gnäll eller nåt, där brinner dom för det o kämpar! Här är dom bara svenska jävla mes modeller som ändå inte kommer nånstans..

2. Jag hatar Vendela! Hur jävla okarismatisk får man bli egentligen? SNaaaaaaaaarkkkkkk vad tråkig hon är. Zzzzzzzzzz.

3. En tjej vägra klippa av sitt åååååå underbara hår! Vad äre med människan? Dumpar hon ett modellkontrakt för sitt jävla hår som växer ut igen? Inte som ett modellkontrakt kommer tillbaka o växer ut igen. Nej folk borde offra lite mer o leva livet.

4. En brud vägra i början att fotas i bara jeans med en modell-kille! För att hon var orolig över om hennes pojkvän "kanske" skulle bli avundsjuk. Vad äre för förhållande man har då om man inte ens kan göra sitt jobb? Man litar ju inte ens på varann om hon inte ens kan fotas proffessionellt o icke pornografiskt med en annan modell. O vad är det för ett förhållande man har om man inte kan lita på varann? Inte som om hon skulle ha sex eller ens kyssa honom där. Suck jag blir så trött! Vad gör hon där om hon inte är beredd på att va naken o kanske med en kille. That's the model life baby.

5. O vad vill hon Vendela? Sa " Och ibland kan det vara lite obehagligt att fotas med en kille..." ÖÖÖÖÖH?! Obehagligt? Hur fan ser dom på saken egentligen? Han ska va en accessoar o inget annat? När blev den proffessionella modellen en pervogubbe som vill talla på dig? Nej skärpning!

6. Sen är allt bara allmänt dåligt o fattigt gjort. Tack för Tyra Banks o hennes succé program.

Så nu fick jag skriva av mig :) Tack o hej, tack för mig.

Spanking new

Mår bättre idaag :) Gör inte lika mkt ont.
Cool grej med min mobil, igår kväll så var bakgrundsgrejjen i menyfältet grön o imorse var den gul :) Den ändras tydligen :) Fast en grej som jag vill ha bort är att den vibrerar när man förflyttar sig runt i menyfältet. vet nån hur man tar bort det?

--

Halvdöv

fifan ingen rolig dag idag inte. Jo lite. men mest jobbig. Började 9.45 o kände redan igår att jag hade ont i örat :( Så halvdöv o iblandkommande smärtor var jag tvungen o jobba från öppning till stängning. Dom andra jävlarna fick chilla o ha inventering. Jag inventera lite också, i kassan fick jag stå o räkna kort! alltså sånna födelsedagskort m.m... Aja.
På min lunchrast drog jag o köpte ny mobil. Den sista på lagret också. (Och ja Pontus haha jag kolla iaf på pricerunner innan jag köpte min mobil haha). Köpte min på siiiiiba, helt ok plejs. men jag gillar elgiganten mer :)



Fick somtur var sjuts hem av mamma. o så kolla jag sen på DH och SYTYCD med Maria :) Sabra vann o Neil kom trea. Sötponken där.

SEN värsta bästa grejjen! Ska sluta va så jävla lat o börja gå promenader...... med chippen! Sebbes underbara hund! Det måste ju endå göra promenixen myckert roligare :D tihi. Men det får vi ta sen när min öroninflammation har försvunnit. Ska ringa vårdcentralen imorgon o se vad jag ska göra. Blir väl troligtvist att jag måste dit o skölja örat som typ är det värsta som finns? Har gjort det en gång förut o då var jag mycket mindre. O det var hemskt!! Tänk dig hårdaste jävla strålen rakt in i örat. O det låter somfan o aa.. inte trevligt.. :( men men pallar inte o ha så ont..

Ska nog sleepa snart. Pussokrams

Jag dricker inte cola light, det är för tjockisar.

Kom just hem från en lång promenad med Maria, ca 45 min typ. O nyligen gjorde jag 100 situps :) Näe det var riktigt skönt att gå. Var borta vid scaniarinken o wasaskolan o en ännu längre bit bort. en stund där visste jag inte vart jag var haha. Menmen, gick förbi sebbes hus också.

Imorgon ska jag jobba, antagligen 10-20. O lite inventering där emellan :) OCH så ska jag köpa ny mobil! Yay can't wait!

Pouuusss