Jeeeeeeeezlouize

What a day. Först så jobbade jag o snacka lite med maria om solarium. Hon rekomenderade att sola på sydpoolen billigt o bra fläktar. O jag hade ju bilen så jag tänkte testa det. :) Kommer dit o det är parkeringsavgift. Ska tydligen inte kosta så mkt. 4 kr för en timma eller nåt. Kollar i plånkan, har EN krona och sen en massa tior. Great jag orkar inte växla. Så jag kan parkera där tills kl 23 ikväll. he he.
Lääänge sen man var på sydpoolen alltså. Men gott luktar det iaf, klooor :) hahhaa
Först kände jag mig lite vilsen, men hitta solariet tillslut.
In där i deras minibås o la in 40 kr för 16 min. Bra fläktar men ingen musik dock :/ Fast tiden gick snabbt o jag fick färg. SEN när jag ska gå ut, så kommer en snubbe babbe ut från ett annat solarierum NAKEN!!!
JAG DOG hahahhahahahhah fyfan, såg ALLT! Han ba oj...... o jag typ, gjorde en "gud vad pinsamt"-min o gick fort ut därifrån! hahahahhahhah HERREGUD.

usch..


Alltså det stormar typ va :S På jobbet så lät dörrarna as mkt när det blåste. Är typ glipor emellan dom så det lät som om dom vissla ungefär när det blåste.Fast jag tyckte att det mer lät som om någon tjej/katt skrek. Obehagligt....

Imorgon kl 12 nånting så ska jag va o träna. Ska gå på ett pass, magstark tror jag den heter. 30 min bara så det är skönt :)

Nu ska jag nog ner o göra en macka o äta en apelsin typ. Pussis från åsis hahahha usch!



Someone to love.

Lite längtar man faktist. Fast att jag sagt att en pojkvän fixar jag när jag är för gammal för krogen. Men man hittar ju ingen ren grabb i den här skithålan. Eller så ligger felet hos mig, jag är för kräsen.


Nog om det. STORT misstag gjorde jag idag. Trodde jag hade eftermiddagspass, men ack så fel. Skämmas fick jag också göra. 1,20 tim försent till jobbet. Ingen lunch o jag var rå-hungrig när jag sluta.


Imorgon åker min mamma till vemdalen, där min pappa redan är. Lite home-alone med bilen, mycket skönt.
Jag drömde att jag hade värsta paniken om vad jag skulle göra i sommar. Ingen hade tid eller nåt. Sen var det så himla skönt o vakna o inse att man har massor på g :)


No worries.

No problems.


Å en singeeeeeeeeeellll!

Pumpa pumpa pumpa!
Träningspasset var skönt förutom att den enda platsen kvar i rummet var precis framför instruktören! Heheheei..... Stark man är asså, 2,50 kg i bänkpress liksom. hahaha. När man ligger där på sin stepup bräda o pumpar med 2,5 på stången så tycker man ju självklart att det är skitjobbigt o en fet jävla mjölksyra sprider sig. O så tänker man sen på alla killar som tar huuur mkt som hellst i bänkpress, jag fattar inte?! haha. aja. Är fett taggad till Box & Kick passet på torsdag. Vill ha en fet uppvärmning och sen en rejäl streching efter det. Sen är jag nog redo för att få sparkas igen.

Imorgon jobbar jag somvanligt. Har eftermiddags passet...

Peace out..

image1070

Fiesta





Vanilla



Jag var uppe halv 6 imorse! Men jag var inte så himla trött faktist. Grymt mysigt ute när det fortfarande var mörkt o månen var framme :) Åkte till jobbet och inventeringen började 7. Jag fick fan göra skitjobbet först, nämligen att räkna alla påsar! Fyfan o dom hade typ precis fyllt på alla. Kom säkert upp i 4000 st. Om inte mer.. Skönt o ha det gjort iaf. Störande bara att vissa var så himla ego med scannrarna.. O att vissa bara sket i en i slutet när man behövde hjälp. Menmen. Vi var klara runt halv 5. Sist kom dom inte därifrån vid 8. haha. Nä så jag var o tanka efter jobbet , märker att man är nybörjare, fyfan först hitta jag inte där man betala, sen fick jag inte upp korken, skruvade åt fel håll o aa.. Sen så har jag nyss gjort pannkakor o lite sånt. Nu är jag mätt o fetingtrött.
Imorgon ska jag städa mitt otroligt stökiga rum, laga mat, träna och tvätta.

Pousss

Beautiful boys

Lite seg uppdatering. Men tänkte fixa en bra en när jag fått alla bilder från i fredags.
Utgången dårå, jo jag o tess förfesta hemma hos henne med Corre och Sig. Det var trevligt men vi var inte där så länge. Så jävla kul när vi sitter o snackar om vart vi ska o så, då säger siggan
"Alltså.... cafét är ju som.... Stanleys." Hahahha fyfan vad vi garva, vilken jävla jämförelse! Inget är som stanleys! Stanleys ligger fan längst ner på listan av klubbar. haha
 Halv 10 tåget upp med resten av gänget, bla, gago, mea, marielle, vickan, bella m.fl. Vi drog till Vanilla direkt, uppskriva på listan så vi slapp betala inträde. Ett skitställe faktist.. På nedervåningen var musiken ok o man hörde den bra, men på övervåningen vare skit dåligt. Man hörde typ ingenting... Men vi drog därifrån rätt så snabbt o så drog jag, tess o vickan till sturecompaniet. Why liksom? haha. Det var helt ok där. Jätte fin lokal men en aning för gammalt folk... Stanna där en stund o sen drog vi till donken o sen hemmåt.
Så himla sjukt när jag skulle försöka ringa lite folk där på kvällskvisten/natten. Tanten i luren säger att jag har 10kr kvar på kortet o kan ej ringa nånting nånting! Jag ba wtf, 10 kr är ju mycket o jag har ju förfan comviq kompis! Det ska inte ens kosta nåt! Lack jag blev... Aja jag var väl hemma typ 3. Så sängen dirr o så höll jag på o vakna vid 9 hela tiden, tänkte vafan ska jag inte sova längre?! Så somna jag om o vakna halv 1 igen hahahha.
Igår gjorde jag inte så mkt, låg mest hemma.
Sen idag har jag slitit på jobbet. Sjukt fint väder o aa :)
Nu måste jag typ gå o lägga mig as tidigt. Upp halv 6 imorgon för att ha Inventering kl 7!
Häpp nu blire tv. PussKram

(D)

Ikväll befinner jag mig i Sthlm med dom bästa. Vi ses i dimman! PUSS love

image1052

I'm better of naked

image1051
Welcome to paradise


Snälla

Kan någon kapa mina armar?! Jag har bara haft en jävla fet träningsvärk i bena men aldrig i armarna. Inte en sån här. Jag kan inte ens sträcka på armarna utan att det gör förjävla ont! Hela dan idag på jobbet har jag stått med armarna i kors för att det är det enda sättet jag kan ha dom utan att det gör ont. Gnällgnällgnäll jag veet.. Menmen.
jag skiter i spinningen idag. Känner att jag nog inte skulle kunna hålla i ett styre o köra på. O plus att jag lär få träningsvärk i bena tills imorgon men då ska man ju feesta :D Man vill ju va på topp :)
image1050

Idag blev det brandövning på jobbet och mycket kunder. Ska snart va o köra mamma till spinningen. Sen har jag typ lust att åka o köpa massa chips o godis. men antar att jag måste hålla mig.. Kanske ska poppa nå popcorn..

Pusspuss

I cant belive it...

trää...nings...värrkk.......
ÄH, den är inget jämfört med vad jag bruka ha efter ett tkd-pass. Då brukar jag inte kunna gå ens. Inte ens ta ett steg nerför trappan. haha

Var på stan innan jobbet o fixa lunch o så. Blev en köttfärspaj med en fralla och en apelsin. Plus att det fanns äppelpaj på jobbet yay ;D Var så mätt efter..
Sen efter jobbet gick jag och sola i det nya supersolariet där i vg/mariekäll. 12 minutros, det räckte för mig :)

Å påå måndag äre inventering. 7 på morgonen ska vi va där :)

Can't knock em out, can't walk away,
Try desperately to think of the politest way to say,
Just get out my face, just leave me alone,
And no you cant have me number,
"why?"
Because I've lost my phone.

Oh yeah, actually yeah I'm pregnant, having a baby in like 6 months so no, and yeah, yeah...


nah I've gotta go cos my house is on fire,
I've got herpes, err no I've got syphilis...

sdfgsfg

ciao

RIP

Herregud Heath Ledger är död! Vilken jävla chock! Dog i en överdos liksom.. Trodde han levde livet med ny film o barn o massa grejjer. Men icke.. Fan vad synd alltså...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681534.ab

image1048
R.I.P

I want NY

I ♥ NY

Läste precis Sophies blogg på Stureplan.se, hon har då haft tur. Pluggar mode mitt i NY o verkar bo i en hyffsat fin lägenhet. Tänk att få gå upp tidigt en solig sommarmorgon och ta en promenad i Central Park eller fixa sig med sina bästa kompisar i sin fina lägenhet o sen dra ut o festa i NY! Välja o vraka bland en massa klubbar och sen komma hem på morgonen, kanske svänga förbi starbucks o köpa en latte o sätta sig vid vattnet o bara se solen gå upp.. O shoppingen o alla små gator överallt som man kan upptäcka.. Ja det skulle va livet. Man kanske ska sätta igång så man kommer någon vart... Jag har bara svårt att tänka ut vad jag vill bli. O jag är alldeles för lat. Kan inte nån snäll jävel bara komma och fixa allt åt mig? To be continued...

dfgsd

Schlutt!

Jajjamensan, nu har jag äntligen varit o tränat. Cyklade dit o det tog inte mer än en kvart. In o byta om och så var jag med på introduktionen. Uhuhuuuh het instruktör må jag säga. Muskulös o tatuerat ;)
Körde på rätt så bra där, började med dom lättaste vikterna, 1,5kg. Gick typ igenom alla musklerna o både stod upp och låg ner på en step-up platta. 60 min gick snabbt så det var skönt :) Sen efter haha fyffan kunde knapt lyfta vattenflarran.. Imorgon väntar nog en fet träningsvärk. Men sen på torsdag kör vi igen. Då blire spinning med mami :)
Och att cykla hem var HEMSKT! Världens jävla motvind! Man är trött o så ska man upp för en jävla helvetesbacke i motvind. Inte kul, kändes som om jag hade i högsta växeln när jag cyklade på plan mark..
Matlistan för idag:
Frukos: Fil med havrepuffar och russin.
Mat innan träning: Havregrynsgröt med sylt, russin och mjölk, samt två knäckebrömackor med avocado.
Mat efter träning: En banan, två avocadomackor.
Kvällsmat: Kanske fler avocadomackor och en apelsin.

Nyttig or what? haha Känner godissugen men jag ska bara ignorera. Måste hålla mig..

gdfgfsdf
Jag ♥ PS

pfffff

vad vädret kan göra en deppig. Idag kändes som en riktig skitdag. Det ruttna vädret förstörde allt. Jobbet är tråkigt somvanlig. Enda saken som inte var normal var att det var två prao-killar där. Måste presentera mig, men jag vågar inte hihi.  Jag o maria stängde o så...

Nyss ätit mackor o ikväll ska jag äta upp allt onyttigt jag har hemma. Dvs lite godis o lite chirre. Sen äre slut med det. O idag boka jag ett pass på Gröndal. Styrka i grupp 60 min. Finns en introduktion en kvart innan också. Men såg att det bara var en som bokat det. Ska kolla imorgon om det är fler som bokat, för då bokar jag nog också. Nybörjare på vikter liksom.

Imorgon ska jag även va o hämta ut Megadeth biljetterna o fixa dricka tills på fredag då det blir röjj!! Sen träna o sen får vi se vad som skall hända.

Ågud vad jag saknar högstadiet! Jag o tess går igenom massa grejjer på msn som man gjorde. Jisses. Vi busringde jämt! Typ blunda, bläddra i telefonboken på mobilen o sen stoppa. Sen den man hamna på var man tvungen att ringa.
Vi var typ jämt då. Alltid efter skolan... O ni som är vg-bor lär ju bli äcklade när ni får höra vad vi tyckte om Listonhill-boysen. Jag o tess var askära i Dj (Daniel Axelsson) Why liksom?! hahhaa O Tess o Crulle var tillsammans flera gånger utan att ens göra nåt, dom snacka typ inte ens. O hon gjorde slut genom att skriva en lapp o sätta i hans jackficka hahahha. O det äckligaste man typ varit med om, då, var ju när DJ ställde sig bredbent o börja jucka somfan så man hörde hans balls o snorre slå ihop! ALltså det ljudet glömmer man aldrig!! O vem fan gör så framför tjejer liksom?! Hahhahaa näe sjukt.. Och hur vi verkligen, verkligen hatade Remi (men som vi älskar nu), ni förstår inte, han var verkligen skitjobbig hahaha.
Näe det finns så mkt o prata om. Saknar det :( Då var man bekymmerslös o hade massa tid. Inga sena jobbkvällar eller så..

Pusspåeralla!

What are you wearing today?

Idag hade jag tänkt att ligga hemma o kolla på film men jag banga det o drog ut i det fina vädret o åkte upp till söder. American Apparel butiken låg högst på listan. Skulle köpa en träningsvärra där men den var för dyr o för liten.. Så jag köpte en snortight klänning ist. :P En grej som slog mig där inne på AA var att det var typ 4-5 st som jobbade där :S I den pyttelilla butiken liksom! Vadå överbemannat. Vi är inte ens så många på Plantagen en söndag, ca 4 st liksom. O då är ju plantagen typ 100 ggr större.
Vandra vidare där på söder en stund o sen in mot city igen. Hitta äntligen en träningsväska inne på Wedins liksom. Den var perfekt o kosta bara 149:-. Så nöjd :)

image1040
Inne på monki, hitta dock inget där men ville fota lite endå. Tights, kjol, tischa, kofta, jacka och sjal. Sen brillor på det. Fit to shop.

  
AA klänning, Pumalinne som jag köpte i V-rås och en träningsvärra från Wedins.

Klänningen blir som ett mål jag ska uppnå, på tisdag börjar jag träna. O det ska jag göra minst en gång i veckan. Sen kanske till ens födelsedag så är den perfekt? Vem vet, vi får se :)

Nyss kolla jag på Blommor av stål. Så himla sorglig film det där..

Shit inatt drömde jag att jag var på en Iron Maiden konsert! Alla som var där stod liksom... hm.. svårt o förklara, men dom stod i små "hagar" om man kan säga så. Så emellan dom så vare helt fritt att gå o där stod jag.
O Bruce (sångaren i bandet) kom fram till mig o krama mig o allt! :D Jag tänkte ta kort men jag hade inte kameran eller mobilen med mig! Jätte frustrerande! Så jag typ sprang o hämta den i bilen som stod utanför. Haha äe helt galet.

Ojuste haha, förut så nämnde ju jag att jag missade inventeringen som vi hade i början av året på jobbet. Jätte pinsamt... O Häromdan så sa chefen att det hade blivit felräknat så det ska bli en ny inventering! Jobbigt för alla som gjore det senast men jag är fan överlycklig :D NU ska jag bannemej va där prick kl 7 o räkna som aldrig förr! Haha och dom ska inte få sätta mig i kassan. Då åker jag hem..

Nog för idag! Herrå!

Saturday night

Idag så har jag kört till Västerås i spöregnet och köpt godis och vart hemma hos Sofia och Daniel. Där fanns även urgulliga lilla Emil, några månader gammal typ. :) Så vi har mest gosat med honom o käkat middag osv. Var även inne i v-rås centrum o haffa en träningströja.


image1038

adjöööö

Godnatt

Inatt somnar jag in till Lars W....
'Timglas' får mig att tänka, o det vill jag inte, men den är så fin. Ännu en gång har jag blivit sviken. Och jag vill inte bli van, för det ska inte vara såhär. Förstår bara inte varför just jag har blivit sviken så många gånger. Det skär i hjärtat. Tur att jag hitta denna underbara bild, den gör mig glad..

image1036


ronkapalle

Alltså, sverige, vart är samhället påväg? Vad har hänt med människorna egentligen? Det är gatuvåld, barn/ungdomar som kastar sten eller skjuter raketer på och inuti bussar, rån av banker, störda jävla människor som mördar folk. Listan kan bli extremt lång o jag fattar verkligen inte hur folk kan hålla på, speciellt det stora problemet med ungdomar som förstör bussar i södertälje.
Vad hände med etik och moral och framförallt, uppfostran?! Skaffa inte barn om ni inte kan ta hand om dom förihelvete.
Jag tror inte polisen, nattvandrare eller nåt liknande kan göra nåt. Det blir svårt isf att försöka ändra på ungdomar som inte fått rätt uppfostran från första början.
Känns nästa som om man kan jämföra dessa ungdomar med kamphundar. Det är inte hundens/barnets fel, det är människans/förälderns. Om det hade funnits diciplin i hemmet så hade det inte varit såhär. Man måste börja direkt ungen är född. Annars äre kört.




Imorgon åker jag iväg till Västerås med min familj. Blir borta hela dan o jag ska äta en massa godis. På kvällen, beror på när jag kommer hem, så kanske det blir GH lir.

Och för att sprida lite kärlek i denna hatfulla stad så tänkte jag säga att jag älskar mina vänner så himla mycket. Så glad att jag har er :) Ni vet vilka ni är. Så ta åt er :) Pusss love you all!

Brad Pitt on Jackass


Haha så jävla bra i början! :P

Come in

dude, yo.

Hade inge direkt intressant o skriva. Måste egentligen gå o lägga mig nu för jag ska upp tidigt. Eller ah, halv 8.
Gick pra o jobba idag. Bara jag o susann som stängde, verkligen inte bra. O när dom där galningar som kör som dårar ute på våran parkering kom så blev vi lite skrajja... Menmne, det gick bra. Haffa bilen idag till jobbet så jag var o handla lite, dampa på en jävla körskolelev o lite sånt..

Haha juste, alltså det är en gubbe som brukar handla hos oss. Igår köpte han ved. O jag skulle ge kvittot o han säger; "Nej, det där kan du arkivera." WTF ofta vi arkiverar gamla kvitton??! Ta kvittot o håll tyst gubbjävel.


Godnatt alla sköna :) Heh


Hahahahha hahahhhaa hahhahhhahahha

Vacker som få :)

42
Mitt tandlösa busfrö :)


hahahahahahhahaahhahhahhhhhaaaaaaaaaahahhahahah

Vad äre med mig o drömmar?

Har alltid sånna konstiga drömmar o drömmer ofta om saker som ska hända. Tex inatt drömde jag att jag var o reste med mina brudar, som vi kommer att göra i sommar..

Men det som hände inatt var lite jobbigt. Jag var på sydpoolen(badhuset) med Elina. Vi skulle hoppa i från ettan men det var jätte lite vatten i poolen. Sen skulle jag testa att hoppa från trean, men hela trampolinen var som en trappa, jättekonstigt.. Så skulle jag o Elina va o käka o så lämna vi våra väskor där vid stolarna, sen när vi kom tillbaka så hade någon snott alla mina pengar o bankkort o min mobil o allt, fan vad verkligt det känndes då... Sen så var Remi också där o bada. Han var i bassängen med kläderna på och skulle precis ta av sig till badbyxor när jag skriker " AAH Av med dom dåå!! :D" O han blev rädd o skämmdes o tog på sig dom igen! hahaha

Ojusteeeeeeeeeeee, ännu mera intressant information. ÄT avokado på "hårtbrömacka" ( HAHA tess ;; (smilien som rör på ögonbrynen)) med mycket citronpeppar. Åt fyra sånna igår, så jävla gott :)

Nä man kanske ska ta o dra nu.ciao

Men mums



Han är så jävla het!! Fyfan vad snygg han är i den videon!

Idag äre äntligen fint väder woho :) Jobbar 15-20 idag. Låt mig slippa. Hoppas det är några roliga personer som stänger idag...
Kyss

Drippdropp

Kan det sluta regna nån jävla gång?

Sådärja, nu ska hurtbulle-perioden börja. Var nyss o hämta mitt träningskort. Såklart tog dom kort med nån konstig webkamera o satte på mitt träningskort. Inte det minsta lyckat, ser ut som en ihoptryckt tjockis. Fy..

Inatt alltså, jävla vilka drömmar! Först var jag typ med CSI-teamet o höll på med nåt mord. Det var en död tjockis som hängde i ett träd. Men när vi kom fram så såg vi att det bara var en docka.. AHA mördaren satte oss på villospår typ. O det var mörkt o vi hade bara ficklampor, riktigt creepy. Sen drömde jag nåt om pälsjackor.. Sen om Joniponi att han skulle flytta till Mölnby eller vad det nu var. Jätte konstiga drömmar.. Sov till typ halv 11. Men blev såklart väckt av tess när hon alltid skickar sms tidigt på morgonen. Men jag lyckades somna om iaf.

Alltså noll lust att jobba. Fifan. men det är bara 4 timmar.. bara 4 timmar.. Men alltså, jag är så trött på att jobba kväll. Känns som om jag gjort det varje dag nu. Jag vill slippa komma hem så sent, o jag vill inte gå den där skittråkiga vägen från Martin bullers väg eller vafan den heter o hem till mig. Idag tänker jag fan vänta på centralen i 20 min bara för att åka min buss hem. Viktigt vetande ja vet..

image1031

sääääääääxxyyy

Jag tror att du är speciell.

idag kära medmänniskor så har jag bara jobbat. As usual. Fick småpanik eller vad man ska säga när tiden gick så sakta o det bara var 2 timmar kvar tills lunchen. Man blir lite galen typ.

O hahaha om jag berättar det här så lär ni aldrig vilja komma o handla på planatagen, dvs om ni är rädda/äcklade av skadedjur. Jomenserry vi har ju ett litet problem med möss... Brukar ibland se dom springa över golvet o så. Men anticimex har redan sattit ut fällor m.m. Samt så har Björn lagt råttfällor under pallarna typ. Idag så hade en mus fastnat i en fälla, men INTE dött! Hahhaa så den sprang runt fastklämd i fällan! Så nu har han bundit fast alla fällor så att inte dom små rackarna kan smita hihi.

Resten av kvällen så satt jag o camilla o märkte en jävla massa plastblommor. Skitfula också. Fattar inte varför man ens köper in sånt. Vissa var helt ok, men andra som tulpaner o en blomma som heter Ranunkel var ju ruggigt fula. haha bara gamlingar som köper sånt skit :P


Lukta gott.
naat

Imorgon börjar jag 16! HALLELUJA finally some sovmorgon. Men ska nog va o hämta ut mitt träningskort imorgon också.

O fään vad het Johnny Depp är i Blow. Mm mm mm för killar med långt hår.

Nä nog med struntpratet. Later

Por qué?

I made it! Rejält boring att jobba. Är helt slut nu o så.
Imorse så fick jag sjuts till jobbet av porre. Hans första dag på Jober max bla.
På lunchrasten så sprang jag in till Intersport o haffa ett par träningsbrallor. Men säg mig, varför är alla träningströjor så himla korta för? Värsta magtröjorna ju. Hatar det.  Jag vill ha ett långt brottarlinne i sånt där träningstyg. Men finns det? nej. Man tränar ju för att bla bli slimmad. Men det är ju inte så himla smickrande om alla tröjor är magtröjor o man kanske är lite halvfet o inte vill visa sitt fläsk. Vem var nöten som kom på den designen egentligen?

O jag som hade tänkt o träna den här veckan men nej så blev det inte. Ska iaf hinna köpa mitt träningskort på onsdag då jag börjar 16.

På tal om ingenting. Hahaha Jason Lee aka Earl från My name is Earls barn heter Pilot Inspektor! Alltså vad är det för namn egentligen? haha wierd :P

image1029
bite me

Nu ska jag nog slagga.  Godnatt alla :) Puss

b&w

748jhklö
77845465

Härligt med lite sol.

Är det vår nu måntro? Känns som det iaf. Skinnjackan åkte på och jag gick ner till stan. Tänkte handla lite träningskläder på rean men det fanns inge bra.. Ska nog kolla i moraberg ist. Lite bättre ordning där än vad det är inne i stan (södertälje). Träffa Pontus, Alex och Jeppe där. Hänka med dom en stund o tog en fika på waynes. Sen vare ïnte så mkt mer med det. Bussen hem för att det börja bli kallt o så..

Juste, när jag står i kön inne på waynes så ringer Alex från mitt jobb. Han börjar samtalet med att säga "Är det inte världens bästa Åsa?" haha då fatta man ju. Skit alltså, jag orkar inte jobba heldag :( Antingen så är alla sjuka eller så pluggar dom. åååh, hade inte så stort val där alltså. 9.30-20. men får bara tänka att Tess typ jobbat heldag varje dag så då ska väl jag också ta mig igenom en sån dag.

452454
Jacka, HM
Tights, Kappahl
Skärp, Punktshop
Halsduk, Mammas.


adjö

Goodnight my angels



Finfin låt.
Imorgon är en annan dag, jag kommer att jobba.
Hoppas alla får en trevlig helg. Godnatt <3

Like sands through the hourglass...

so are the Days of Our Lives..

Såg ett avsnitt häromdagen o jag blev fast! Har hatat den serien väldigt länge för att den är så töntig o neverending. Men nu vare spännande! O kan Tony bara säga att det är Marlena som är mördaren eller?! Allt är så utdraget o segt, vill att allt ska hända o lösas upp!

image1020

tidsfördriv

egentligen tycker jag att den här "listan" är lite trist o läsa. Men jag gör den bara för att jag har det så äckligt tråkigt o tills seinfeld börjar. tata

Plocka fram din mobil och fyll i namnen (enligt nummerföljden) på de som står i din kontaktlista. Svara sedan på frågorna nedan..

17. Carita
40. Johanna 2
37. Jeff
36. Janne
48. Kimma
35. Inspirationsbutiken
24. David Englund.
66. Mickis
72. Patrik
54. Linus Jansson
21. Cheri

Har du pussat nummer 72? Ånej
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? Nyårsafton 2004/05. Hemma hos jossan o sen fortsatte det till Demande. Den enda hitills lyckade nyår faktist.
När ska du träffa nummer 48? Hm, inga större planer på o ses.
Är nummer 54 söt? Haha alltid!
Vad var ditt första intryck av nummer 35? Fräsch butik, glad att jag fick jobb där typ :)
Hur träffade du nummer 17? Genom jobbet.
Gillar du nummer 21? Till o från ja :P haha inte snackat eller setts på så länge.
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Nej faktist inte.
När såg du nummer 72 sist? På nyår
Har du varit i nummer 66 hus? Yes I have. Finfint.
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? Var inte den frågan nyss :S You tell me david ;);) haha
Är du nära vän med nummer 37? Haha njaaa..........
Har du gått på bio med nummer 40? Nä det tror jag inte. Om det inte vart genom skolan dårå...
Skulle du kunna gå ut med nummer 54? Givetvis haha
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? Lite allt möjligt. Sist var han fett wierd. Fråga hur han mådde o han svara: Ja. haha tokfrans
Känner du nummer 48? Yes I do.
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? Klart :)
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? Ingen aning. Har dom ens träffats liksom?
Hur länge har du känt nummer 35? Det är en butik ok?
Har nummer 17 ett förhållande? Yes, man o barn.

Själv tyckte jag det här blev ganska roligt haha. Läs om du orkar :) Dom som känner mig bäst förstår nog mer, blir nog roligare för er. AJA haregött. Imorrn äre heeeeelg :) O jag stänger av mobilen. Vill inte jobba imorrn så dom kan inte ringa mig om det behövs. HAH.

´Varför?

Varför säger alla andra länder sauna men vi svenskar säger bastu?

snälla sluta.



Jag har absolut inget att skriva om. Helt blankt. Inget händer. Kollar på school of rock nu.
Har jag sagt att jag ska se Megadeth? Så jävla coolt!
Hm.. jag dissar godiset för frukt istället. Torr man blivit, men lite smalare. kul o veta jag vet. Nä hoppas resten har nåt roligare o skriva. Om du har blogg så lämna en kommentar så kollar jag in din blogg :) Vill ha nytt o läsa...


anyhowanywaylaterdude.

image1019

Fuck you right back!

Gillaré.

Imorse så ryck-vaknade jag flera gånger o trodde att jag försovit mig. Men somna sen om igen för att jag börja 15. Så ringer jobbet kl 9! JAG HAR FÖRSOVIT MIG trodde jag! Men så vare alex som fråga om jag kunde komma in tidigare för att camilla sjukanmält sig. Var inne till halv 2 typ..
Så jävla seg dag. Inga kunder typ. Efter lunchen när jag var inne på toan så var jag helt röd i ansiktet typ. Precis som om jag fått en allergichock.. Måste vart typ färgämnet från klubban som jag åt. Men lite läskigt vare..


Bye sexy ♥



Otroligt

Måste bara tipsa om en skitbra ögonmakeupremover. Aldrig vart med om en sån effektiv produkt. Bara ta lite på en bomullsrondell o dra över ögonen o så är mascaran borta. KÖPKÖPKÖP

image1018

I wish...

  

De två första är från Asos, o bhn skulle inte sitta helt fel. Jag älskar balconette!
Den sista är från nån sida som jag inte kommer ihåg.. Men fan vad jag vill ha en korsett, o den var så clean o fin. Dock kosta den typ över 600kr.. Men vi får se. Drömma kan man ju alltid :)

Ingen kan ljuga som vi.

Har inte hänt så himla mycket idag. Gick ner till stan idag. För att mitt busskort gått ut.. Snart åker man inte så billigt längre. Fock för att man är född i februari... Känns ju lite orättvist... Borde det inte vara så att man får åka på red-pris ända tills de år man fyller 21 eller nåt. För isf har ju dom som fyller år i december mycket bättre än dom som fyller år i januari.. o-rätt-vist,, tycker jag,.

Ojuste. Höll på att svimma på jobbet. Jag äter antagligen för lite till frukost, o dricker lite för lite, o har mens, o står upp när jag jobbar. Den kombon är inte bra. Då blire svart. Carita fick typ leda mig bak till fikarummet. Skulle nog ha fallit ihop om jag varit tvungen att gå själv.. Men hon var så himla omtänksam o snäll. Gav mig nötter, russin o en banan. o erbjöd även att jag skulle få fil o flingor av henne. Men jag tacka nej. För jag mådde redan bättre.. Skönt att det gick över iaf.. Hatar när det blir så. O jag kan knapt föreställa mig hur jag ser ut. Säkert helt likblek.. Skulle vilja se nån som håller på att svimma faktist...

Imorgon är jag ledig. Skööönt :) Ska sova länge, inte drömma nåt hemskt.. O så ska jag va o köpa mjölk... o förhoppningsvis få med mig papi till gröndal.

"Ingen kan älska som vi" är på nedladdning. Lär väl ta en vecka men den ska tydligen va bra :)

image1014
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det här året är vårat, nollåttor!

-08 ;) En hyllning till oss sköna kisar på söder hahaha.

Det är dags för en förändring. "Bara situps får inte bort bilringarna" som Paolo Roberto sa. Nu får det vara nog.
Ska börja träna på Gröndal. 300kr/år för mig som har en fader som jobbar på scania. Kan man låta ett sånt erbjudande bara gå förbi? Nej. Nu ska jag sätta igång. Jag o mamma satt o kolla igenom deras träningsscheman, ser ju helt okej ut faktist. Jag ska köra Styrketräning i grupp, kickboxning, spinning m.m..
O gröndal ligger ju bortanför bollhallen så det är ju en liten bit att gå/cykla men det är ju bara bra uppvärmning. :)
Beach 08 liksom.

image1013

Nä innan det händer så ska jag ligga hemma, med världens mensvärk o kolla på Victoria's secret fashion show o känna mig fet. Så får det bli idag. Och imorrn ska jag tillbaka till jobbet. Efter en veckas ledighet. Men börjar 15 så det blir en mjuk start. 

Grattis till syrran o Adam som fyller år idag. 26 respektive 22 barre. <3333

" Ring akuten o säg kom snabbt för jag har Babylonsjukan! "

Alloooo-o melon pineapple cocomolooooooooooo. haha ciao!

Mitt andra jobb.

Har bara varit på stan idag. Blev en tröja från MQ och ett par tjocka mörkgråa strumpbyxor från HM. Sen handla jag lite mat o så.. Hade ingen aning om att kycklingfiléer är så dyra! över 70 kr för typ 4-5 st frysta filéer. jeeeez....



Ikväll ska jag nog inte göra så mycket.. Laga mat, hämta föräldrarna o sen kolla på film.
Imorrn fyller syrran år så det blir födelsedagsfika hemma hos henne. :)

:) Hajdo.

seeeeeeeeeegt

Yess jag drog med mig mina två favoriter till Heron. Johnny o Dennis dvs. :) Vi såg Cassandras dream som var sådär. Colin Farrel och han från 24 (Ian mcgregor?) var så himla mesiga. Inte van o se dom så haha.
Men det var trevilgt. Förutom att när vi precis kommit fram så börja typ bensin-lampan o lysa. Inte bra, fick typ panik. O jag har aldrig tankat och betalat själv. Så det blev direkt till statoil o tanka men det gick bra. 130 kr fattigare bara. Men men hihi.

fhdf


Asså fyfan idag när jag städa så dammsög jag upp barren under granen. O sen när jag vänder mig om o ska dammsuga åt andra hållet så kommer jag emot granen o det faller typ 29340193580 barr till! Bara o dammsuga upp o så gör jag samma grej igen! Trög eller vad! haha fyfan, lite seg blir man av att vara hemma så länge hah.
Nä längtar lite till jobbet faktist.. Har lite o ta igen med Björn o resten av gänget.

Nu verkar det vara nada på tv så jag får väl roa mig på annat sätt. If you know what I mean hahaha nä-.
adjökens.

'Täljeklacken är svartare än pucken'

skämt-å-sido.

Nä dom torska SÅKLART. Mot Färjestad.
Men han Linus Vindell skulle jag inte ha nåt emot att träffa lite one-on-one. Mwuaha.

O vem är inte på matchen om inte Adam Alsing!
Han är ju så jävla klockren! Gillar honom..

Nä men käka där på matchen också. Hade redan planerat att ta en burgare och pommes. Men vad får man? EN torr hamburgare med Rågbröd!! Vad äre för trams!? Hahaha o jag blev ju såklart inte mätt så jag gick o köpte mig en körv i pausen. O vad äre för bröd där då om inte råg-äckel-torr-bröd! Nej lite putt blev jag haha.

Ojuste. Va o köpte lite mat också på ICA i kringlan. O köpte bla ägg. När jag kommer hem så är 3 av 6 sönder! Vad äre för skit?!  Dåligt ica kringlan... dåligt...


---


Uncoverd

Igår hade vi ju inventering på jobbet som jag missa. SÅ himla pinsamt! hade totalt glömt bort det! Så jag ringde min chef idag o bad om ursäkt o så. Ännu minsammare haha. Men det gick bra o jag har jobb fram till mars.
Har vart på stan idag o handlat lite kläder på rean och en present till syrran. Sen åkte jag till måsnaren o kolla om man kunde gå på isen. men det var inte en jävel där så jag våga inte testa.. Tog lite bilder iaf :)

Nu ska jag på hockey o se SSK - Färjestad. Hoppas det blir drag :)

image1006




Tunika, Vila, 150:-
Tischa, Wrangler, 199:-


aaaaaaaaaaaand i'm off.

Got sexappeal?

They do.
image1005

Söndag 20.00 på Trean. Victoria's secret fashion show 2007.


Hey good looking

48567
Top (en aning omsydd o bandet som skulle sitta i mitten som en bandeau har lossnat.) HM
Kjol som jag är kär i, HM
Shiny suntan strumpisar från Kappahl

God fortsättning på det nya året! Och nu äntligen kommer snön.
Har sån stor lust att bara gå ut o rulla mig i det o åka pulka!
-
2008-


Nyår 2008

Man kan nästan sammanfatta middagen som en porrfest hahahahhaha. naaaaaat.



280 bilder + 1 film på 4 timmar. Det lyckas bara vi med hahaha.