Men hej huvudvärk.

Dags för mig att sova nu. Innan 23.00 på en fredagskväll heey jag veet :) Torrboll jag är. men så äre. Jobb imorrn 9.45-16. Try a different angle liksom. Nä nu svamlar jag bara.
Var ner på stan en snabbis efter jobbet. Gick bara in på HM för det var det enda jag hann med. Men kom iaf ut med en ny tröja o ett nytt armband :)

 


Funderar på att skaffa bruna linser nu. Verkligen sugen på det. Om man fixar månads så räcker det ju till jul, juldagen och nyår :) Så på mån eller tis så kirrar jag nog det :) länge sen man hade linser.. Typ 3 år sen?

jhgjh
oold pic. 1 år gammal typ haha.


Nå party på g imorrn?

Ajaa godnatt alla sköna. Kyss

Can't hear ya!

Så tråkigt o bara skriva om att man bara jobbar hela tiden. Vill att det ska komma spänning till mitt liv! Pojkvän liksom, verkligen ingen lust o skaffa. Man ser ju hur alla ens polare som tofflar hela tiden o blir tråkiga. Mitt nya motto eller vad man ska säga är att "Leva livet nu, när man väl har ett liv." Sen när man blir för gammal för att hänga på krogen så kan man fixa pojkvän.
 Nu ska livet gå ut på att jobba, tjäna pengar, köpa sig lycklig o sen festa hela helgerna :) Dock lever jag inte upp till det helt, men det kommer väl :)

Hm. något kul som hänt på jobbet idag då?Ovanligt var att jag fått betalt med 6 st fakturor! Det är fan inte vanligt. Pissregnet förstör ju hela dan. Hade tänkt att gå på stan men det palla jag inte..

Imorgon ska jag o mami va barnvakt åt min kusin Joshua. Förut var han monzter och nu är han typ inåtvänd :S Blivit lite tråkig. Inte lika jobbig dock. Men samma datanörd. Men vi får see :) Jobb imorgon ocksååå. Men det blir förmiddag så det är perfekt :)

Nästa vecka på onsdagen så kanske det blir rock'n'roll kväll med nåra rockpolare till mig ;) Blir nog soft. ;)


" DOm har angus burgare på burger king!!!" haha hatar den reklamen :P

So long suckers ;)

squad

Sexual healing likssoooom. Nämen. Vad har åsa gjort idag då. Jobbat såklart. Mycket folk o så fanns det tårta i fikarummet. :D mumssss. Dock vad äre för skitväder? När jag skulle gå hem så höll jag fan på att dratta på ändan! Halt somfan. Höll nästan inte på att komma upp för backarna. Menmen är iaf inte blöt om fötterna haha.
Imöre jobbar jag förmiddag så då kanske man ska gå på stan efter.. känns som om jag vill ha nåt nytt :) O kanske köpa lite julklappar :)

Tänkte iaf bjussa på en sexy bild på tess som jag gjort om i ps ;)

5654
She's my hunbun <333

Natti

Well it's life, but I'm sure... there's gotta be more...

En gammal goding ;)
Stacie Orrico - More to life




Hallåå mina vänner :)

Gjort idag?
Själv var man ledig. Bokat tvättstuga så jag har mest varit där ute o fixat. Annars så har det inte blivit så mkt mer. Hade tänkt att gå på prommis men bara av att gå fram o tillbaka från tvättstugan gjorde så att jag ångra mig. As kallt ute ju. Tunn man är jag vet. Säkert bara nån minusgrad ute. Då ska man ju inte tala om hur kallt det är i finland på vintern, runt 30 minus sisådär. eh he he..

Ska ner o fixa middag nu. Blev as sugen på stuvade makaroner o faluköörv :D GÖtttt

Bjussar på nåra fina bilder jag tog idag.

fhfgh fgfdg
fdgf njgh

ciao

Legolas my legolas.

Så jävla kär jag var i honom när första filmen kom ut. Jisses. Olyckligt förälskad or what :D

haha en riktig liten läckerbit måjagsäga :D

  

sagan om ringen nu på trean.

Forihelvete! Den är ju tom!

 Fredag

Jobbade halva dan. Tog bilen till jobbet så det var naajs ;) Det var jag, björn o hasse som stängde. Perfect ;) Så jag fundera hela dan på att fråga björn om han ville ha sjuts hem hihi :P Iaf köpte middag på donken, drive in ;;) Haha När vi stängt o så så fråga Björn om han kunde få sjuts hem! haha lite förvånad men haha det var ju bara bra ;)
Sjutsa hem honom å så åkte jag hem. Typ direkt när jag kom hem så fråga tess om jag ville med ut. Sjäälvklart. på typ 20 min fixa jag mig o så drog vi till Emma o förfesta med henne o Camilla. Tk sen. Det var trist. Dåligt drag, lite folk. En stor besvikelse.
Kebaben efter, o sen drog jag o tesssy hem med taxi ;) Taxichaffisen berätta typ hela sin livshistoria för tess haha :D

  
  

Prego ;D


Spank it

image891

Jag är bara så jä'vla sur!

FYFAN, vill bara slå nåns arm as hårt med knogen eller trycka in naglarna i nåns arm o trycka så hårt jag kan!! GAAHHHHHHHHHHHHHH. Faan alltså. fannfnafnannnn. Börja med att första kunden jag har så får jag en fet utskällning för att det stod ett pris på skylten (49.50:-) och ett annat gick in i datan (69:-). Då skäller han ut mig för att jag gjort fel och höll på o jiddra där ett bra tag. Jag sa bara ifrån att jag håller på att fixa rätt. gör återköpet och att nej jag kan inte ändra priset direkt. Det ligger centralt och nån högre makt kan bara fixa det. SÅ RINGER DEN JÄVELN EFTER TILL CHEFEN OCH KLAGAR!! HAr folk absolut INGA liv nuförtiden??!!! Så jag blir inkallad på kontoret o får sitta där o skämmas. Sa att det var JAG som fick utskällning. Men kunden antydde på att jag betett mig dåligt. FUCK YOU!! Höll fan på att börja grina när jag satt där. Men var tvungen att hålla det inne. JAG HATAR att man måste vara trevlig mot en kund som är otrevlig själv. Fan tillbaka-kaka borde det alltid vara. Kul att man inte kan se chefen i ögonen längre. ...............

Sen när vi typ stängt så ringer mamma o säger att jag ska dra till telgehuset efter jobbet så vi kunde shoppa lite. Men att jag skulle ringa sen när jag var där. Sa dock att min mobil håller på att dö. SÅ vare inge mer med det. Först att efter när vi låst o larmat så märker jag att jag glömt mobiljäveln på jobbet! Plus mitt inträdeskort eller vafan det heter. GREAT ÅSA! Så jag kan inte få tag på mamma eller nåt. Men jag går endå till telgehuset o väntar. Kommer hon eller?! NEEEEEEEJ. Så tog bussen hem. o då är hon hemma o har stått o väntat på mig på centralen! VAFAN hon sa att jag skulle gå till telgefuckinghuset!: ÅÅÅÅÅÅHHH Så börja jag typ direkt att gråta när jag kom hem. Så iaf fick jag prata av mig och gråta ut.

SEN för att toppa allt det här så har jag öroninflammation IGEN!!! ÅÅÅÅHHHHH Vad äre för fel jag gör liksom?! Jag pillar inte med tops eller nåt. För jag vet att det enda man ska stoppa i örat är sin armbåge. FAN så imorgon ska jag ringa vårdcentralen o få prata med nån doktor. MEN hatar att skölja ur örat. Fan det värsta som finns.

Nu ska jag gå o lägga mig eller nåt. Käka chilinötter. hejdå.


21 november, 2007

Fäen det var mkt folk idag. OCH jag har nog ätit årtiondets godaste kladdkaka idag. Ylva fyllde år o hon bjöd på det. Alltså den var alldeles perfekt kladdig, smakade mint och det var grädde och krossad choklad på. Munorgazzzm. Ska få receptet imorrn så ska baka den så fort som möjligt :)

Kolla decemberschemat också. KUL att jag ska jobba 26e. Dagen efter årets största festdag typ :P Men men jag får stå ut :P haha Men jag jobbar inte jul o inte nyår heller så det e soft :) men en grej. Den 20e så jobbar jag från kl 15 till 22.15! vad är det för en öppettid :S:S Aja. :S OB på det liksom. ..

Loveya<3



huvudväääärkkk

Har verkligen inte gjort mkt idag. Jo jag var på en promenix innan frukosten. Dimmigt o duggigt typ. Det var la okej. 

Och jag har verkligen kommit långt inom supermario. haha upptäckt en massa nya saker, så det e kul :)

Imorgon blire finallty jobb. 9.30-15. Soffffttttttt. :) Har nog lite mer att berätta då. :)

Godnaatt


Får jag bjuda på lite...

sommar :)









image889

Jobbar du här?

Är inte det den dummaste frågan man kan fråga till nån som är klädd från topp till tå i plantagen kläder. Ba "Nej jag jobbar på Stadium :S:S" Nästa gång ska jag säga så. Dum fråga får dumt svar.

Hade inte riktigt störtkoll på vilka tider jag jobba idag. Så jag chansa på 9.45-16. Så vare ju inte. Skulle jobbat 11-17. Ah en timma för tidigt på jobbet dårå. :/ Skärpning tills nästa gång. Den var en seg dag med otroligt mkt folk. Men massa gulliga små barn iaf :) Småpojkar som pratar oavbrutet med en. Frågar en massa olika frågor o små bebisar som ler åt en när man ler åt dom :)
Fick sjuts hem så det var skönt. Slapp gå hem i mörkret. Nu jobbar jag inte förns på onsdag så det är feeettt skönt! :D

19/11 - Mamis födelsedag. Ska fixa presenten o så. Prommis maybe?
23-24/11 - Paaaaaaaaaaaaaaaaaartyyyyyyyy röjröjröj
8/11 - Julbord, längtar somfan. Måste ha en slående outfit ;) haha



Bjussar på en härlig sommarbild från Bulgarien. Det var typ första kvällen o man var ju lagom solbränd där.
image857




Vad har alla gjort i helgen då? Tell me :)



Can't get enough

Idag var jag på stan med snyggRemi ;) Han hadla strumpor o jag köpte present o ett par trosor. Vi gled runt på stan ett bra tag o så träffa vi på Sebbe på In&finn. han hänka med oss sen resten av dan. O Remi den Enrique charmörn som han är så fick han in en fot på Brothers. Maybe jobb? vi får se :)
Vi fick sen sjuts hem av S o så nu är jag hemma. Har ätit o så och ska snart åka o köpa godis :)

Panties
image856
Det var 30 kr rabatt så jag haffa ett par :P


*hick*

Åkt på värsta hickan. :/ O den vägra försvinna.
Idag när man trodde man var ledig så var man inte det så länge till. SÅKLART ska jag in o jobba. 12.30-18 blev det. Men det var väl okej. jag gled mest runt där o gjorde ingenting. Hängde bara efter en massa andra. Kändes juligt på jobbet också. Susann o dom hade fixat till det i fikarummet med julpynt o värmeljus :) Nu äre bara julgranen som ska kläs. Sa att jag ville hjälpa till med det (fatta att bara få gå i en butik med massa julpynt o bara vraka o välja det man vill ha, utan att betala nåt eller så) men vi får se, hoppas ingen hinner före. Vet bara inte när jag ska fixa det :S

Så himla cooolt också, jag, carita och susann satt i fikarummet o prata lite allmänt o kom in på Iron maiden konserten. Jag o susann ska ju gå, dock ska hon gå i GBG. men då kommer det fram att Carita (runt 30 barre, mamma m.m) också ska på maiden! Heelt oväntat. O hon har också ståplats i sthlm :D Jag nämnde Metallica o då sa hon att hon var på den konserten som var i somras! haha hur kul som helst :D Bara tjejerna som ska på maiden o som lyssnar på rock, killarna är bara mesar :P haha Alex ska på Enrique imorgon eller hur det nu va :P MEES hahah

Köpte present till mami också och fjäska till det med rosor också. Som hon fick idag. Hon fyller år på måndag egentligen. Ahwell.

Imorgon ska jag ner på stan o köpa mera presenter o sånt :)

En dagens då:

image855
Tischa I <3 NY - Times square, NY
Jeans April 77 - Weekday

Juste, köpte en ny mössa igår också. tror inte jag sa det. Men iaf, från Intersport. Kommer nog en bild på det senare :)

Nu ska jag försöka bota hickan. antingen dricka vatten uppochner eller dricka o hålla för näsan eeelleeer käka lingonsylt, men det orkar jag inte. Själv brukar jag typ lugna ner mig. För har läst nånstans att man får hicka av stress. Så stressaner! HERRÅÅ

c^^,?)

Mwihii |:
Idag vare iaf lite mera drag på jobbet. Då gick tiden snabbt o hela dan var bra :) I love my job. Så soft, bara snälla arbetskamrater o så :) Nu äre inte jobb förns på söndag. Så vad ska man göra i helgen? har lust o dra till heron o softa. Jag kör =)))

Var på stan en sväng idag också. Köpte en sminkborste och flourtabletter. OCH jag ångra att jag inte köpte godis för fan vad sugen jag är nu. :(

Snart äre juul :)

1 månad och 10 dagar :) O fick reda på idag att det blir Julbord på torekällberget den 8/10. Tur att man inte jobbar den helgen :P ska bli skitkul :D

image854

Idag var så jävla segt på jobbet, igen. Det var verkligen inga kunder alls typ. O B körde stägning som jag trodde :) Soft. O carita erbjöd honom sjuts men han gick ist :D Alltså valde han att gå en bit med mig ist för att få sjuts :P hihi.
Imorrn blire jobb 9.30-15. Nu ska jag hämta lite salta pinnar :P Adiioooosss

Iron fucking Maiden

Dagen är ju inget o tala om. haha. inte gjort nåt.

Måste bara ha hjälp med en grej. Ni som såg DH nyss och som har sett typ alla avsnitten. Vem är hon som är nya grannen? Känner igen henne somfan men kan inte komma på vem hon är o när hon var med i serien nånstans i början. Hon kanske inte ens var med.. men jag är fett förvirrad. fattar ingenting av de nya grannarna, tjejen har tappat minnet, nåt mysko rum.. :S wierd..

Imorgon blire jobb iaf. 15-20.15. Känns som om jag bara gör stängningar.. Menmen. Kanske björn stänger.. hm.. hahaha Men surt att jag missar roomservice. Dom ska ju hem till Bertan liksom! ahweellll...

Godnatt :)



Crazy mf!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article1227204.ab
Biljettterna slut på 2½timme. O vissa köa i 21 timmar!! Fyfaaan. Själv köa man i 1 timma o det var inte ens mkt folk som köa. MEN men jag har biljett nu :D Så jädrans glad!

Har jobbat idag, skit seeeeeeeegt. Noll kunder typ. Jag satt mest på bänken i kassan o såg uttråkad ut. Tillslut satt jag o läste en trädgårdstidning hah :P

Uäh hatar min säng ibland. Sömnmedlet ab. Den är ond. När jag lägger mig där o tänker att snart går jag o borstar tänderna o sminkar av mig, ska bara ligga här en stund. Poff så vaknar jag halv 1 o är as trött. Måste... upp.. o... borsta.. O självklart tvättar jag inte av sminket för att jag inte orkar :( Inge bra.. aja, dagens i-lands problem.

Imöre är jag ledig. så får se vad som hittas på :) Ciaaoooo

IRON MAIDEN I SOMMAR!

Yeheeess fixade det imorse! Ståplats på stadion 16/7!

På måndag på måndag

Oh jisses. Typiskt att jag ska ha bankkort som inte går att betala med över internet. Så imorgon typ halv 8 ska jag upp, åka ner på stan. Ställa mig i kön till Träffpunkttälje o köa till maidenbiljetterna. Jag dör ju på plats om jag inte får några. Men fan, jag vill inte stå där själv o köa. Ingen annan som vill hänka? plzzzz

image853

Bakis&skakis

aas bra helg verkligen! Igår så åkte jag o min syrra till systemet o handla lite. Hon fick även en orkidé av mig :) sen lämna jag henne på stan och så drog jag hem till tess o uggla där ett tag. Vi åkte sen ner på stan o försökte hitta kläder men icke. Vi åt bara på Nancys med Emma o sen drog vi till Ica maxi o handla fikabröd till våra pappor :P
Kvällen blev iaf att mina brydar kom hem till mig. Dvs martina o tess :) Vi åt middag här o förkröka. Taxi ner på stan o så röjde vi på stanleys ett tag :D O YES vi gjorde succé i våra lacktights!

Haha men vi var inte där så länge. Och nej jag blev inte utkastad den här gången. jag o tess drog vidare till TK iaf o där vare drag :D Sen vare in i dimman o jag kommer inte ihåg så mkt mer :P bara att tiden gick så fort o man var inte alls beredd när dom tände där inne.  Iaaaaf så drog vi självklart till kebaben. Åt o sen åkte vi taxi hem :) En hellyckad kväll!






Det finns en gud!!! 2

Igår vare lycka. Jag hittade min älskade tischa från USA som har varit borta as länge! O den låg i min garderob. Jisses.. Så jävla läcker! hahah

image835

mm mm mm


Det finns en gud!!!

IRON MAIDEN KOMMER TILL SVERIGE NÄSTA ÅR!! Satt på jobbet o läste att dom ska komma hit, o bara köra massa gamla 80-tals dängor!!! Och biljetterna släpps på måndag!! JAG SKA GÅ! No way att jag missar det!
Sen som det bara kan bli ibland när man har såndär tur när man åker bil. Sjutsade imorse ma o pa till tåget o när jag ska ska åka hem, flippar över till Bandit o vilken låt kommer inte om Iron maiden - Hallowed be thy name! *mm mm mm* Sweet music to my ears :D haha

Men hallå äre nån som vill med då??! Gå på en outstanding konsert med världens drag?? Vet att du vill.

image834



Idag vettefan vad som händer. Ska nog åka o handla sen o bara köra bil :)

Nintendo 64 ftw!

ALLT gick utmärkt! Hela tvn är perfekt. Asko var schyrre o hämta mig efter jobbet så vi åkte direkt hem till mig o fixa med spelet. Bytte tv'n också. Fast det visa sig att nåra knappar på fjärren var tröga o kanalerna låg hullerombuller. Så vi tog min gamla fjärr Philips Universal (som dom btw har i serien Joey ;)) och installera in den på nya tvn. Asko fixa det på ett kick o satte kanalerna i rätt ordning :D SÅ nu är allt il perfectoo. :D Arrriba hahaha. Har Mario kart spelet också :) Det kommer man ju ihåg att man slogs om på "gården". Fan vad man hängde där när man var ung, remeber tess? :)

Imorgon måste jag upp tidigt för att sjutsa ma o pa till tåget. De ska nämligen på storferre uppe i Luleå. Hade velat följa med men jag tror inte ens jag är bjuden :S:S hahah.

Ska nog snart slagga. Är typ fortfarande sjuk.. Först vare halsen o nu äre näsan. :( suck...

aweelll nighty hunbuns!


Clumsy

Aaaaoooaaaaa lala helt okej dag. Bara vart hes så gamlingarna hörde inte vad jag sa...
När jag kom hem så drog jag o asko o hämta hans Nintendo 64 o inte 36 som jag skrev tidigare hahah :P Men vi hitta inte spelkonsolerna :(:( faan. min tur det där va.. fan.. aja hoppas dom dyker upp så jag kan få sitta inne o nörda lite. :) Sen blir väl nästa problem att vi inte får i gång det på min ruttna tv (fick inte igång dvdn på den heller) Då kan vi ju byta tv till marias gamla, men mamma har typ slarvat bort fjärrkontrollen så den lär vi väl inte heller hitta. Allt ser verkligen ljust ut. Tänk om allt bara kunde flyta på utan nåra problem.. Aja jag som e van att få som jag vill. eller blir sur när jag inte får som jag vill. J-o-b-b-i-g-t. (dagens i-lands problem fo sho..)


Testa en gammal pälsmössa vi har här hemma också. Tror det är räv och att morfar sköt den för länge sen. Inte så bra kanske. menmen. Den blev inte torterad till döds som alla andra djur blir som ska bli nån jacka eller så.

63

Jättefin faktist. bara man våga använda den :P

Ikväll äre sista avsnittet av Roomservice. Får-ej-missa. Smäll-på-seften-hej.

Herregguud!

Fyfan vad bra Ugly Betty och Desperate housewifes är! Händer spännande saker hela tiden!! riktiga cliffhangers eller vad det nu heter :P

äe ni ska bara höra hur jag låter. Hoppas det blir bättre tills imorgon då jag ska jobba..

O fick värsta suget av att spela tv-spel! Supermario ftw! Typ.. supermario 36 eller vad det heter :S:S Skulle va as soft att få ta sig igenom alla banorna o bossar igen. Kommer ihåg att jag o therese dalebrant alltid spela det hemma hos henne :P haha

Aja måste gå o lägga mig nu. Upp tidigt imorgon. :) Puss sov gott

Fench kiss in the morning.

image827
image828
image829
all from asos.com

Vilken Whiskeyröst..

Har typ inget jävla skit att skriva. Har inte gjort nåt idag, förutom o haft ont i halsen. Är sådär sjukt sugen på allt nu. Som man brukar bli när man är sjuk. En kebab... eller pizza.. eller pommes.. jisses.. 
nä ska knapra mera halstabletter o sen käka nåt gott..... :)

Hoppas alla mår prima idag :) Ciao

MEN JUST DET!

Haha har ju helt glömt bort o berätta vad som hände i lördags när jag skulle till jobbet. Ut i ÖS-regnet o gå till bussen. tog den somvanligt.. Kommer ner på centralen o står där o väntar på 760... Buss jäveln kommer inte.... klockan blir kvart i 10.. ahapp jag kommer att komma försent till jobbet, DÅ slår det mig. Det är alla helgona! RÖD DAG! PUCKOOOOOOOOOOOO. Det är söndagstider o då går bussjäveln bara 9 och 11.  panik ringer jag till mamma, som just stigit upp. Så ingen sjuts där. Ahapp blir att ta bullen då (som min morbror brukar säga, aka Taxi). Tog ut en massa pengar, trodde det skulle bli as dyrt att åka till jobbet, men 75 pix liksom. Billigare att åka dit än att åka hem till mig från stan.
Iaaf. Slapp stå i kassan så mkt iaf. Pga att jag typ inte hade nån röst kvar.. Sen så fick jag sjuts hem iaf. det var  skönt :)

såå nu fick ni veta min helvetesmorgon :)

ska väl slagga snart maybeee.. rätt så rastlös, sitter bara o driver med folk på msn..

My wallet.

image826

it's aall goood.


Mandarinclementinapelsin

Jisses. Jag förtjänar en sovmorgon. Har gått upp innan 9 typ varje dag nu känns det som. Men ikväll ska jag få sova ut.
Steg upp idag tidigt så att jag skulle hinna med 11 tåget. Åkte med min lillkusse Joshua, han gick av i Årstaberg o jag åkte vidare. Gick tll Boomerang o haffa den näst sista jackan i min storlek. Helt fresch från förbackningen, ingen har testat den innan mig :) Åkte sen hem rätt så direkt. Känner mig hängig.. Köpte en plånbok också, as fräsch från HM. Kändes som om det behövdes :) Sen åkte jag hem :)
Nu ska jag bara ligga ner o inte göra nåt..
Hoppas alla hade det kul igår :) Nästa gång är jag på o då blire röjj! :D

Tjofräs.


Snööööööööööö!!

image825

Bara o dra på sig vinterdojjorna då! :D I'm off to work. later.

fucking perfect

att bli sjuk till helgen. Har ont i halsen :( kommer nog att bli värre. Så inge halloween för mig inte. Iaf. Drog idag upp till sthlm med sofia. På tåget så ringer såklart jobbet men jag sa att jag var sjuk. haha Iaf upp o käka lunch med mamma o hennes jobbpolare på Åhléns. Åt tacobuffé :)
Sen drog jag o sofia o strosa runt lite. skulle hitta min jacka men min storlek var slut överallt. Dock sa hon att dom skulle få in nya under dan eller på måndag. så jag gav mitt namn o nr så hon kunde ringa när dom fått dom. Självklart ringer hon när jag redan kommit hem. Suck. O så sa jag att hon skulle lägga undan en tills imorgon. BRA ÅSA, du jobbar imorgon till 4! Pucko...
Men tänkte åka upp dit på söndag precis när dom öppnar o haffa en. :)

Ikväll blire Extra extra o Hannibal. Bääästa! :D aja ha en skön kvälll. Heipa

Hey mama.

Kanye West - Hey mama
AS bra låt!

 

O så en sista bild på moooi on julbocken :P hahha

image824

Rockon, rocknight

Jag tål inte att se er två tillsammans.

Hej käre läsare. Hah.
Gissa vad jag har gjort idag. Jo, jobbat såklart. AS mkt folk. En torsdag liksom. Men iofs så hade vi reklam i LT o då brukar det komma mycket folk. Assååå ååå jag vill ha B!!! Palla att det är typ 7 år emellan oss. men skitsammaaaa. :( aja.

Min fobi nu. Att bli gammal, alltså se gammal ut. jag HATAR gamla personer. fyfan. o det är bara gamlingar som kommer till Plantagen. Dom är tröga, klär sig om om det var 70talet, hör dåligt, de gillar att betala med 500 lappar, de förstår sig inte på hur en kortmojjäng fungerar, dom är tjuriga och framförallt dom har ÄCKLIGA händer!! Speciellt kärringarnas. Jag kan verkligen inte ta i en gammal hand. Fyfan. O när dom har långa naglar, då vill jag bara spy. Nästan så att jag slänger pengarna i handen på dom så att jag slipper få nån kontakt.
Jag vill aldrig få sånna äckelhänder eller bli så efterbliven. Ska fan plastikoperera hela kroppen så jag slipper rynkor!

Efter jobbet så åkte jag ner på stan. En viss person skulle köpa ut åt mig men hade "tappat" bort sitt legg. Schysst. menmen,. pappa hade skickat sms om att jag skulle köpa hem bröd. Så jag gick o köpte det och ett äpple för att jag höll på att sprängas av huvudvärken.

Kom hem o så. åkte sen ner till Maria med Sofia. HEY Pappa kommer att döda mig när jag berättar att jag råkat göra en spricka i ena fälgen då jag skulle parkera. Kass jag är :( AJA sofia gjorde väääääärsta bucklan förut när hon typ övningskörde in i garaget. Det är fan mkt värre.
Anyway. Vi åt middag där. Spagetti o köttfärsås. KUL. när jag typ ätit det varje dag den här veckan förutom tisdag. Lite trött man är på det nu. Aja vi mös o så. kolla tv o lite sånt.

Imorgon drar jag o sofia upp till sthlm. ska köpa vinterjacka o så ska vi luncha med mami :) Mys.

Ska snart gå o lägga mig för jag fryser, såklart. ih.l.. aja smällpåseftenheej.